liana13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Θέλω μία βοήθεια... Ελπίζω να είμαι στη σωστή ενότητα! Έχω ένα router στον 5ο όροφο (ακόμα το δωράκι της Forthnet) και έχω βάλει ένα repeater στον 4ο όροφο-σαλόνι. Στο router έχω συνδέσει ένα καλό pc με Windows και ένα πολυμηχάνημα/fax. Στο repeater έχω συνδέσει ένα παλιό pc με linux. Και ασύρματα διάφορες μικροσυσκευές... Με ενδιαφέρει κυρίως το σαλόνι... Τώρα, έχω έναν ραδιοενισχυτη που τον έχω συνδέσει με ένα dvd και δύο χειροποίητα καλά ηχεία. Οπότε παίζει μόνο cd και radio Υπάρχει και μία τηλεόραση που δεν είναι συνδεδεμένη πουθενά... Και τι θέλω τώρα... Ο σκοπός είναι να συνδέσω μεταξύ τους την τηλεόραση, τον ενισχυτή με το dvd του και τον ΗΥ. Ο λόγος είναι πως στον ΗΥ έχω πολλά αρχεία μουσικής και ταινίες. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι καλωδίωση θα χρειαστώ. Μέχρι τώρα απέτυχα Προσπάθησα επίσης να φτιάξω και ένα δίκτυο μεταξύ των δύο ορόφων αλλά δεν το κατάφερα με τα διαφορετικά λειτουργικά που έχω... Σόρρυ για την έκταση, ελπίζω να είναι κατανοητά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lifehacker Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Καλό θα ήταν να μας έλεγες πρώτα τι εξόδους έχει η κάρτα γραφικών του pc και τι εξόδους-εισόδους η τηλεόραση και ο ενισχυτής για να σου πούμε την καλύτερη επιλογή. Θα σου πω μια συνδεσμολογία γενική - απλή με αναλογικές εξόδους-εισόδους: Από τον υπολογιστή στην τηλεόραση θα στείλεις εικόνα με vga καλώδιο Από τον υπολογιστή θα στείλεις ήχο στον ραδιοενισχυτή με καλώδιο jack 3,5mm to rca Aπό την τηλεόραση θα στείλεις ήχο στον ενισχυτή με rca to rca Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liana13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ! Η τηλεόραση έχει: μια RGB που έβαλα το PC με VGA όπως είπες, δύο HDMI (έβαλα την NOVA-δεν είχα δεύτερο HDMI καλώδιο για να βάλω και το PC), μία ακόμα RGB που έβαλα το DVD και ακόμα LAN, AUDIO IN (RGB/DVI), OPTICAL DIGITAL AUDIO OUT. Όπως στην εικόνα Σου στέλνω και δύο εικόνες από τις εξόδους του ΗΥ. Αυτό που θα με ενδιέφερε ειναι η όσον το δυνατό καλύτερη ποιότητα ήχου. Επίσης δεν καταλάβαινα αν έπρεπε να συνδέσω και την TV στον ενισχυτή ή αν αρκούσε να συνδέσω μόνο Ενισχυτή με PC... Στέλνω και δύο εικόνες από τις εξόδους του ενισχυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα