2.1Ohm Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εγω δει αρκετους βοηθους και ο κλτρος σε Ελληνικα κιολας Site: το θεμα ειναι οτι το RMclock ειναι πλεον αρχαιο και δν μ το ανοιγει σε win8.1 κ μ πεταει erroe! Υπαρχει καποιο παρομοιο προγραμμα για να επιτυνχανω το επιθυμιτο undervolt?!(Αμα συνοδευται και με καποιο οδηγο ακομα κλτρα γτ ειμαι κ ολιγον αρχαριος!)Laptop toublo (εννοω turbo) X -i7 3630QM (σε strech test οπως το othlos μ πιανει 90 +/- βαθμους ενω στο μισαωρο + μαξ ειχε πιασει και 96 , ο επεξεργαστης αντεχει μεχρι 105 βαθμους αλλα παλι ειναι παρα πολυ πιστευω , βεβαια με ενα custom cooler που εκανα καταφερα να το κατεβασω στους 80-85 ακομα και μετα απο 3-4 ωρες απανοτου gaming αλλα αφου υπαρχει περιθωριο για βελτιωση γιατι να μν το δοκιμασουμε?!)
2.1Ohm Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δν ειναι για undervolting αυτο μονο Underclock μπορω το volatage ειναι κλειδωμενα..
solution1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω δεν μπορεί να γίνει undervolt σε core i αρχιτεκτονική Μόνο σε pentium M και core (2) duo 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα