vaas93 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Κάθε εταιρία ορίζει έναν συγκεκριμένο αριθμό καμένων πιξελ και πανω για να σου αλλάξουν την οθόνη. Δεν γνωρίζω ποσά ορίζει η Microsoft αλλά θαρρώ από 3 και πάνω.
livefreeordie Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Κάθε εταιρία ορίζει έναν συγκεκριμένο αριθμό καμένων πιξελ και πανω για να σου αλλάξουν την οθόνη. Δεν γνωρίζω ποσά ορίζει η Microsoft αλλά θαρρώ από 3 και πάνω. εμενα εχει δυο σημαδια! ενα που φαινεται πολυ κι ενα που φαινεται πολυ αχνα! αλλα ειναι κ τα δυο αρκετα μεγαλα! σαν μεγαλες κουκιδες!
vaas93 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Χρώματος ? Μπορεί να είναι και stuck pixels.
livefreeordie Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Χρώματος ? Μπορεί να είναι και stuck pixels. χμμ σαν να πρασινιζουν λιγο μου φαινεται! τι ειναι αυτο?
livefreeordie Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 το πηγα και μου λενε δεν καλυπτεται απο την εγγυηση η αντικατασταση γτ λεει ειναι μεχρι μια βδομαδα κι ενω η μερα που το πηγα ηταν η εβδομη μερα ελεος!! και τωρα μου λενε να το στειλω για σερβις να δουνε αν καλυπτεται απο την εγγυηση για να αλλαξουν την οθονη που φυσικα αν θελουν μια χαρα θα μ πουν δεν καλυπτεται και θα περιμενω και τζαμπα ενα μηνα!! α και φυσικα το μονο που μπορεσε να μου πει ο υπαλληλος ειναι οτι ειναι προβλημα της οθονης (χαιρω πολυ) τιποτα πιο συγκεκριμενο
livefreeordie Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 τελικα επικοινωνησα με τα κεντρικα κι ειπα τι εγινε και θα μου κανουν αντικατασταση. αρκετα εξυπηρετικοι μπορω να πω μου εκανε καλη εντυπωση.
SIP1995 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 τελικα επικοινωνησα με τα κεντρικα κι ειπα τι εγινε και θα μου κανουν αντικατασταση. αρκετα εξυπηρετικοι μπορω να πω μου εκανε καλη εντυπωση.Μια χαρά τότε, με ποια κεντρικα επικοινωνησες αλήθεια ?
livefreeordie Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μια χαρά τότε, με ποια κεντρικα επικοινωνησες αλήθεια ? τους εστειλα μηνυμα στην κεντρικη σελιδα τους στο facebook και μου απαντησαν ζητωντας τον αριθμο μου και αφου με καλεσαν οι ιδιοι μου ειπαν θα μου κανουν την αντικατασταση , τωρα εχω ηδη την καινουργια συσκευη στα χερια μου. εμεινα εξαιρετικα ικανοποιημενη απο την εξυπηρετηση τους εν τελη. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2015 από livefreeordie 2
SIP1995 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 τους εστειλα μηνυμα στην κεντρικη σελιδα τους στο facebook και μου απαντησαν ζητωντας τον αριθμο μου και αφου με καλεσαν οι ιδιοι μου ειπαν θα μου κανουν την αντικατασταση , τωρα εχω ηδη την καινουργια συσκευη στα χερια μου. εμεινα εξαιρετικα ικανοποιημενη απο την εξυπηρετηση τους εν τελη. Μια χαρά, αφου έχεις και ολοκαίνουρια συσκευή... Άντε Μεγιά. 1
livefreeordie Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρά, αφου έχεις και ολοκαίνουρια συσκευή... Άντε Μεγιά. ευχαριστω ελπιζω αυτην να βγει καλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα