MariosPetridis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια, Εχω το κουτι corsair 450D και το συστημα προκειται να αποτελειται απο εναν i5 6600k και μια asus z170 a. Για τροφοδοτικο βλεπω 600 watt αλλα πιο λογικο ακουγεται να μεταβω σε ενα 700watt. Και τα 2 ειναι της enermax. Καρτα γραφικων θα προστεθει αργοτερα.( σε μισο χρονο περιπου). Επι της ουσιας τωρα. Εχω βρει μια ψυκτρα Nocta U12DX i4 και εχει και mounting για 155x socket. Διαβασα οτι η συγκεκριμενη ειναι για workstasion και βασικα για Xeon επεξεργαστες. Η χρηση που θελω ειναι στην αρχη για cooling και αργοτερα ενα overclock(4.6 ghz). Διαβασα γενικα οτι οι noctua βαζουν κατω και υδροψυξεις, αναλογα το μοντελο. Και τωρα οι ερωτησεις? 1) Απο θερμοκρασιες θα αντεξει? Γνωριζω οτι ο skylake ειναι πιο κρυος απο το devil's canyon αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι ειναι για xeon. 2) Σε συγκριση με την 212 evo πως ειναι? 3)Να παω σε αλλη ψυκτρα? Θελω η υδροψυξη η noctua αλλα τεινω προς noctua λογω τιμης και θορυβου. Ευχαριστω εκ των προτερων για της σπαντησεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια, Εχω το κουτι corsair 450D και το συστημα προκειται να αποτελειται απο εναν i5 6600k και μια asus z170 a. Για τροφοδοτικο βλεπω 600 watt αλλα πιο λογικο ακουγεται να μεταβω σε ενα 700watt. Και τα 2 ειναι της enermax. Καρτα γραφικων θα προστεθει αργοτερα.( σε μισο χρονο περιπου). Επι της ουσιας τωρα. Εχω βρει μια ψυκτρα Nocta U12DX i4 και εχει και mounting για 155x socket. Διαβασα οτι η συγκεκριμενη ειναι για workstasion και βασικα για Xeon επεξεργαστες. Η χρηση που θελω ειναι στην αρχη για cooling και αργοτερα ενα overclock(4.6 ghz). Διαβασα γενικα οτι οι noctua βαζουν κατω και υδροψυξεις, αναλογα το μοντελο. Και τωρα οι ερωτησεις? 1) Απο θερμοκρασιες θα αντεξει? Γνωριζω οτι ο skylake ειναι πιο κρυος απο το devil's canyon αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι ειναι για xeon. 2) Σε συγκριση με την 212 evo πως ειναι? 3)Να παω σε αλλη ψυκτρα? Θελω η υδροψυξη η noctua αλλα τεινω προς noctua λογω τιμης και θορυβου. Ευχαριστω εκ των προτερων για της σπαντησεις σας. Ποσα λεφτα θες να δωσεις για ψυξη? για το OC που σκεφτεσαι το 80% των ποιοτικων αφτερμαρκετ ψυκτρων θα σου κανει την δουλεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosPetridis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Σκεφτομαι κοντα στα 70-/+. Βασικα να μεταφερω το θεμα στην συνθεση υπολογιστη και να το διαγραψω απο εδω? Δεν ταιριαζει καλυτερα εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Σκεφτομαι κοντα στα 70-/+. Βασικα να μεταφερω το θεμα στην συνθεση υπολογιστη και να το διαγραψω απο εδω? Δεν ταιριαζει καλυτερα εκει? Ψυκτρα ψαχνεις οχι ολα τα πραγματα για τον υπολογιστη αρα εισαι στην σωστη ενοτητα πιστευω Bλεπω οτι μπορεις να βαλεις μεχρι 165μμ ψυκτρα οποτε ουτε εκει εχεις θεμα νομιζω , κατι τελευταιο τι μνημες εχεις ? εχουν ψυλες ψυκτρες η ειναι low profile? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosPetridis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Βασικα κατεληξα σε noctua nh-u12s. Kingston huperx ram. Και παλι ευχαριστω για το ενδιαφερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Άμα θες ακόμα χαμηλότερες θερμοκρασίες πάρε την ίδια με 14αρι ανεμιστήρα http://www.skroutz.gr/s/3313527/Noctua-NH-U14S.html Τροφοδοτικό γιατί σκέφτεσαι να αλλάξεις; Τα 600W μια χαρά είναι για overclocked σύστημα αρκεί να είναι ποιοτικό φυσικά. Ποιο έχεις τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosPetridis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχω τροφοδοτικο. Λεω να παρω το 700αρι να ειμαι καλυμενος. Ξερω οτι ειναι full overkill ειδικα ετσι οπως παει η τεχνολογια, να χρησιμοποιουνται λιγοτερα watt χρονο με τον χρονο αλλα το μεγαλο γινεται και μικρο τροφοδοτικο ενω το αναποδο οχι. Και κοντεψα να την πατησω μια φορα, αλλα ευτιχως. Οσο για τον 14αρι το κοιταξα και εχω να πω 2 πραγματα. 1) Θα βρισκεται πολυ κοντα στην γραφικων μου, πραγμα που θα με κανει να νιωθω αβολα. Μην εχουμε και κανενα sortαρισμα με την παραμικρη κινηση. (Γνωριζω οτι μπορω να το βαλω με διαφορετικη πλευρα-οριζοντια- αλλα θα εχω αλλα θεματα μετα-αποδοση ψυξης, λογω case, και αισθητικη. 2) Οι αποδοσεις δεν εχουν και τοσο μεγαλη διαφορα. Το U12S με κανει να αισθανομαι πιο ανετα, ειναι οπτικα καλυτερο(περιεργο 14αρι fan της noctua) και γενικα με βολευει διοτι δεν ειναι τοσο ογκοδες(πιο κοντο κ πιο στενο) Οι αποδοσεις ειναι κατα 2-4 βαρια βαρια 5 βαθμους σε max load. Ασχετο που με το που ειδα τον 12αρι ppc noctua σκεφτηκα να πουλησω και να αλλαξω τον ανεμηστηρα κατευθειαν. Ξερω πως ακουγεται, αλλα νομιζω ηρθε η ωρα να φτιαξω ενα pc που θα εχει μια χρωματικη αρμονια, και max αποδοση. Για να σου δωσω να καταλαβεις πηγαινα για h100i η h110i για αισθητικους λογους και αποδοση. Αλλα μετα ειπα γιατι να μην ριξω ενα 50ευρω καπου αλλου που μου χρειαζεται? Οι λογοι πιυ με κανουν να αποφυγω τον 14αρι ειναι λοιπον οι παραπανω. Edit: στην μια περιπτωση ειναι enermax 600w και στην αλλη enermax 700w. Και τα 2 σειρα maxpro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα