nikosand Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας έχω ακουσει για ένα μέρος στην Κωνσταντινούπολη που είναι μια μεγαλη στοά και εκεί έχει καλές μαρκες οι οποίες είναι απομιμήσεις αλλά είναι σε πολύ καλή ποιότητα.Εχει πολλές γνωστές μάρκες ασπουμε dsquared τζιν έχει με 70-80€ ενώ εδω έχει 300-400 Ξέρετε τίποτα για αυτό το θεμε
Pa0ki Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω, αλλά 80€ για απομίμηση? Τι να τα κάνεις τα μεταξωτά βρακιά, αν δεν έχεις επιδέξιο κώλο? 3
Adon1s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Τι σας κάνει να πιστεύετε οτι στην Τσιμισκη και την Μητροπόλεως τις τσαντες και τα ρολογια που χρυςοπουλάνε,τα εχουν ραψει ο Γκουτσι και ο Μπούρμπερης σε ενα ατελιέ στο Παρισι με θεα τον Πυργο του Αιφελ κ κρασι του 40' ?Ολα made in china ειναι. Η διαφορα εγκειται στο οτι την ίδια μαϊμου απο την Τσιμισκη θα την αγορασεις πχ 150€, απο Κινεζο 50 και απο την Τουρκία 35. 1
Haris San Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας έχω ακουσει για ένα μέρος στην Κωνσταντινούπολη που είναι μια μεγαλη στοά και εκεί έχει καλές μαρκες οι οποίες είναι απομιμήσεις αλλά είναι σε πολύ καλή ποιότητα.Εχει πολλές γνωστές μάρκες ασπουμε dsquared τζιν έχει με 70-80€ ενώ εδω έχει 300-400 Ξέρετε τίποτα για αυτό το θεμε Λες την αγορα με τα 4000 μαγαζια... Τα μαγαζια ειναι απειρα πραγματικα, και μεσα χανεσαι..γι αυτο εχει και εξοδους σε ολες τις κατευθυνσεις...Τα μαγαζια κατα πλειοψηφια ειναι τα εξης 3: κοσμηματα (τυπου χρυσο-ασημι),καρικευματα και ταβλι,λιχναρια,ναργιλε κτλ Θα προχωρας και θα βλεπεις οτι αυτα τα 3 ειδη μαγαζιων επαναλαμβανονται ολη την ωρα. Εγω δεν ψωνισα τιποτα απο Κων/λη. Γενικα κυριαρχει η ιδεα οτι ειναι φτηνη πολη αλλα ειναι ακομα πιο ακριβη και απο την Ελλαδα. Παλιοτερα ισως ηταν αλλα πλεον δεν ισχυει γιατι εχουν καταλαβει ποσο τουριστικη πολη ειναι, και πλεον η taxim ειναι πιο ακριβη και απο τις περιοχες που ειναι οι αντιστοιχες με το Κολωνακι. Καλυτερα να πας για ψωνια εδω στην Ελλαδα παρα να παρεις κατι απο εκει, μονο τα souvenir αξιζουν... 7
moumias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 εγω θα παω τον γεναρη,το μεγαλο παζαρι ειναι στο sultanahmet! εγω θελω να μαθω αν πρεπει να κανω συναλλαγμα η αν συμφερει με τη χρεωστικη να τραβηξω μια δυο φορες για τις 4 μερες που θα κατσω!!
pOLoS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας έχω ακουσει για ένα μέρος στην Κωνσταντινούπολη που είναι μια μεγαλη στοά και εκεί έχει καλές μαρκες οι οποίες είναι απομιμήσεις αλλά είναι σε πολύ καλή ποιότητα.Εχει πολλές γνωστές μάρκες ασπουμε dsquared τζιν έχει με 70-80€ ενώ εδω έχει 300-400 Ξέρετε τίποτα για αυτό το θεμε το grand bazaar θα λες , θελει πολύ παζάρι εκεί γιατί χτυπάνε τις τιμές στους τουρίστες, πχ ναργιλέ από 150 λίρες αρχική τιμή μας κυνήγαγε να μας τον δώσει 20 εγω θα παω τον γεναρη,το μεγαλο παζαρι ειναι στο sultanahmet! εγω θελω να μαθω αν πρεπει να κανω συναλλαγμα η αν συμφερει με τη χρεωστικη να τραβηξω μια δυο φορες για τις 4 μερες που θα κατσω!! καλύτερα κάνε συνάλαγμα σε ανταλακτήρια εκεί, οι τράπεζες σε χρεώνουν προμήθεια για ανάληψη από εξωτερικό και έχουν και δικία τους ισοτιμία
Haris San Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 εγω θα παω τον γεναρη,το μεγαλο παζαρι ειναι στο sultanahmet! εγω θελω να μαθω αν πρεπει να κανω συναλλαγμα η αν συμφερει με τη χρεωστικη να τραβηξω μια δυο φορες για τις 4 μερες που θα κατσω!! εχει "money exchange" μαγαζια αρκετα εκει περα, οποτε τα αλλαζεις σε cash εκει περα. Απλα να θυμηθεις οτι στην επιστροφη μεχρι και το αεροδρομιο χρειαζεσαι καποια λεφτα σε τουρκικες λιρες, οποτε θα τα ξαναλλαξεις σε ευρω αλλα θα κρατησεις και καποιες λιρες για να παρεις και κανα νερο κτλ ps: στο αεροδρομιο της τουρκιας ειναι πανακριβα ολα, το νερο ειχε 5 λιρες...(1.5+ ευρω)
ParhsG Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Οταν ειχα παει περσυ τέτοια περιοδο κοντα το συνάλαγμα συνέφερε μέσω τραπεζας εθνικής απο κάποια ΑΤΜ.Χρέωνε 1 ευρώ και είχε πολύ καλή ισοτιμία. Υπάρχουν κάποια ανταλακτήρια που συμφέρουν όμως προσοχή γιατι μπορεί μερικά να έχουν και τέλος για την μετατροπή... Ο κόσμος ήταν πολύς, λαοθάλασσα και τα μαγαζιά οι πάγκοι παντού και άπειρα.Το γκαντ μπαζαρ αξίζει μονο για βόλτα. http://https://www.google.gr/maps/place/Alaaddin+Boutique+Hotel/@41.0104448,28.9685412,3a,75y,354.7h,89.91t/data=!3m8!1e1!3m6!1s-AnWzDkVL8rk%2FVYq7gSMUvuI%2FAAAAAAAAFVU%2FTWorSgcFXdw!2e4!3e11!6s%2F%2Flh4.googleusercontent.com%2F-AnWzDkVL8rk%2FVYq7gSMUvuI%2FAAAAAAAAFVU%2FTWorSgcFXdw%2Fw203-h101-n-k-no%2F!7i2508!8i1254!4m2!3m1!1s0x0:0x2581f69d6d69e190!6m1!1e1 Επίσης έχουν και πολλά ΜALL που ειναι πολυ μεγάλα και κυριλέ. Υπάρχει περιοχή που νομίζεις οτι εισαι αλλού με full ουρανοξίστες κτλ. http://www.istanbulview.com/istinye-park/ http://www.istanbulview.com/zorlu-center/ http://www.istanbulview.com/kanyon/
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 στις γνωστές μάρκες δεν έχει διαφορά, όπως στις περισσότερες χώρες, οι τιμές είναι στάνταρ. Στις μαïμούδες ίσως ειναι πιο φτηνά, αλλά 80€ για μαϊμού μου φαινονται ούτως ή αλλως υπερβολικά όπου και να το πάρεις.
moumias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 με τα capital control θα ισχυει 420 τη βδομαδα?
ca6mio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καπαλί Τσαρσί το λένε. Ο,τι φτηνό βρεις είναι μαϊμού.
mariamarie Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Γεια σας ήθελα να ρωτήσω επειδή θα πάω στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο Καπαλί Τσαρσί, θα ήθελα την γνώμη σας αμα συμφέρει να αγοράσω από εκεί τσάντα, επειδή είχα ακούσει ότι είναι φθηνά
di maria kun Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 57 λεπτά πριν, mariamarie είπε Γεια σας ήθελα να ρωτήσω επειδή θα πάω στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο Καπαλί Τσαρσί, θα ήθελα την γνώμη σας αμα συμφέρει να αγοράσω από εκεί τσάντα, επειδή είχα ακούσει ότι είναι φθηνά Δεν είδα καμιά διαφορά από ότι πουλάνε οι Πακιστανοί και οι νιγηριανοι στο κέντρο. Ίδια ποιότητα (μαϊμού) ίδιες τιμές. Η όλη φάση με την στοά-παζάρι είναι ένα είδος παιχνιδιού παράδοσης που κάνεις πρόταση σου κάνει νέες τιμές μετά εσύ παζάρι και πάει λέγοντας. Ειδικά στην Ελλάδα του τώρα που κυνηγάμε τις προσφορές ακόμη και των 5%, τις επιστροφές από τράπεζες, τις συγκρίσεις τιμών στο σκρουτζ, τα μεταχειρισμένα στα διάφορα σαιτ και όλα τα συναφή δεν κλανει μια το καπαλι μπροστά μας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα