Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω εναν western digital blue caviar 500gb wd5000aks απο το 2009. Ο σκληρος λειτουργει ρολοι και ειναι τεσταρισμενος με hd sentinel και ολα ειναι αψογα. Εδω και κατι μηνες, οχι πολλους, μια φορα στις 20 μερες για παραδειγμα, ακουω για ενα δευτερολεπτο κατι σαν σφυριγμα! Οχι beep! Δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο. Τι μπορει να ειναι?

Για παραδειγμα, πριν λιγο επεσε το ρευμα για κλασματα δευτερολεπτου και κλασσικα εκανε restart το pc. Με το που ανοιξε εκανε αυτο το σφυριγμα παλι.

Δημοσ.

Μήπως εννοείς το ξεκίνα-σταμάτα του σκληρού? Σε αυτήν την περίπτωση πας στον πίνακα ελέγχου και στο power options--> advanced settings και στο Hard disk βάζεις στο Settings : Never.

Και πάρε ups γιατί σε βλέπω να καλις το pc.

Δημοσ.

Οχι δεν μιλαω για τον ηχο που κανει οταν ξεκιναει. Αυτο που λεω ειναι κατι σαν σφυριγμα, που μπορει να ακουστει και μεσα στα windows καποια στιγμη.

Δημοσ.

Μα και μέσα στα win συμβαίνει αυτό. Το άλλο που μπορεί να συμβαίνει είναι να έχει coil whine. Μετά από διακοπές ρεύματος γίνονται αυτά. Γι αυτό πέπει να έχουμε ups. 

Δημοσ.

ΙΣΩΣ να ειναι το δευτερο που λες. Το πρωτο που λες ειναι οταν εχω το pc σε αδρανεια και απενεργοποιειται ο σκληρος μετα απο 20 λεπτα πχ με αποτελεσμα να ακουγεται οτι "σβηνει". Οχι δεν μιλαω για αυτο. Δωσε πληροφοριες αν μπορεις για το coil whine.

Δημοσ.

Το Coil whine είναι ένας συριστικός ήχος. Δεν μπορώ να τον περιγράψω διαφορετικά. Και συνήθως είναι συνεχόμενος.

Είσαι σίγουρος ότι αυτός ο ηχος ακούγεται από τον σκληρό και όχ από κάπου σλλού?

Δημοσ.

Αχα καταλαβα. Ναι 100%. Ακουγεται σαν σφυριγμα, σαν να γρατσουνιεται κατι μεσα για 1 δευτερολεπτο, οχι παραπανω. Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.

Δημοσ.

Πφφφ δεν μπορω να τραβηξω και βιντεο. Εινα κατι που μπορει να το κανει μετα απο 5 μερες η μετα πο 1 μηνα.

Δημοσ.

Μάλλον ειναι το coil wine που γίνεται επειδή επανέρχεται το ρεύμα και παίρνει μπροστά ο δίσκος , αφου δεν υπάρχει ομως λειτουργικό πρόβλημα και ειναι ολα άψογα μην αγχώνεσαι

Δημοσ.

Δεν μου το εκανε μονο τωρα με το ρευμα. Μου το ειχε κανει και σε μια ακυρη στιγμη χωρις προηγουμενως να εχει πεσει το ρευμα. Αλλα anyway αφου ολα λειτουργικα ειναι ενταξει μια χαρα. Απλα δεν το εχω ξανακουσει αυτο. Thanks παντως παιδια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...