Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά, έκανα εχθές το update του xbox one, η όλη διαδικασία έδειξε να πηγαίνει οκ, μέχρι που μπήκα στο νέο menu και πήγα να βάλω ένα game να παίξω. Συγγεκριμένα το fifa16 που μου ζήτησε και δικό του upadate. Το κάνω και αυτό κανονικά και μόλις τελείωσε μαυρίζει η οθόνη, το λαμπάκι πάνω στο xbox άρχισε να αναβοσβίνει μέχρι που έκλεισε τελείως. Πάω να το ανάψω, ανάβει το λαμπάκι, μπουτάρει στην πράσινη οθόνη και οταν πάει να μπει στο menu κλείνει πάλι!

Το βγάζω από το ρεύμα τελείως, περιμένω 30 sec σύμφωνα με τις οδηγίες του επίσημου site, το συνδέω και μου πετάει το μήνυμα της υπερθέρμανσης (να ελέγξω αεραγωγούς, τροφοδοτικά, κλπ) όπου όμως δεν έχει κανένα πρόβλημα εκεί που το έχω 3 μήνες τώρα και αερίζεται από παντού! Πατάω το οκ και μπαίνω και πάλι στο menu. Λέω οκ, τυχαίο θα ήταν. Πάω να περιηγηθώ στα menu του, μετά από μια δύο φορτώσεις οθονών πάλι κλείνει και δεν ανοίγει με τίποτα! Ξανά ρεύμα εκτός, κλπ. Όσες φορές και να το έχω κάνει τα ίδια. Άλλες φορές μπαίνει σε παιχνίδια, άλλες όχι, αλλά σε κάποιο τυχαίο φόρτωμα μου κλείνει!

Κατάβασα από εδώ το OSUDT3 αφού αυτό ταιριάζει με την νέα έκδοση που έχω, το βάζω σε φλασάκι, ακολουθώ την διαδικασία, αλλά μόλις πάει να φορτώσει μου βγάζει error E101. Τώρα κατεβάζω και τα άλλα δύο που έχει αλλά δεν βλέπω να δουλεύουν.

Ευτυχώς συνήθως έχω πρόσβαση στο menu του για πλήρη επαναφορά, αλλά αν το κάνω θα τα χάσω όλα!!! Όπως καταλαβαίνετε θα ήθελα να το αποφύγω αυτό! Καμία ιδέα please...!!!

Επεξ/σία από nikosjc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...