SteveMusic Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια,επειδη τυχαινει να εχω βρει ενα iphone 5s σε καλη κατασταση με αρκετα χαμηλη τιμη θα θελα να μαθω τι πρεπει να ψαξω στο κινητο για να σιγουρευτω οτι δεν ειναι κλωνος και οτι μιλαμε για ενα αυθεντικο iphone.Αν καποιος γνωριζει κατι παρακλω να μου πει!Ευχαριστω
corsair04 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια,επειδη τυχαινει να εχω βρει ενα iphone 5s σε καλη κατασταση με αρκετα χαμηλη τιμη θα θελα να μαθω τι πρεπει να ψαξω στο κινητο για να σιγουρευτω οτι δεν ειναι κλωνος και οτι μιλαμε για ενα αυθεντικο iphone.Αν καποιος γνωριζει κατι παρακλω να μου πει!Ευχαριστω ζητά το imei του κινητού και τσέκαρε το εδώ ή εδώ επίσης μπορεί να σου πει εάν είναι ενεργοποιημένο τι icloud καθώς εάν είναι κλειδωμένο σε πάροχο και εάν έχει εγγύηση 1
SteveMusic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 το έκανα και όλα καλά αλλά στο IMEI τα δείχνει όλα καλά αλλά στο FIND MY PHONE γράφει off ετσι πρέπει να ναι?
corsair04 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 το έκανα και όλα καλά αλλά στο IMEI τα δείχνει όλα καλά αλλά στο FIND MY PHONE γράφει off ετσι πρέπει να ναι? ναι σημαίνει ότι ο κάτοχος έχει αποσυνδέσει το δικό του λογαριασμό διότι το έχει προς πώληση εάν ήταν συνδεδεμένο και δεν μπορούσε ο κάτοχος να το αποσυνδέσει θα ήταν πρόβλημα (icloud lock) προχώρα στην αγορά από αυτό το θέμα είναι ok 1
d_gkal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 αν το βρηκες σε αρκετα χαμηλη τιμη, ψαξτο αρκετα!
iMarilina Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια,επειδη τυχαινει να εχω βρει ενα iphone 5s σε καλη κατασταση με αρκετα χαμηλη τιμη θα θελα να μαθω τι πρεπει να ψαξω στο κινητο για να σιγουρευτω οτι δεν ειναι κλωνος και οτι μιλαμε για ενα αυθεντικο iphone.Αν καποιος γνωριζει κατι παρακλω να μου πει!Ευχαριστω Πας και βλέπεις ένα αυθεντικό iphone και θα καταλάβεις αμέσως αν το άλλο είναι κλώνος. οι κλώνοι δεν έχουν iOS, έχουν android μέσα το οποίο είναι της πλάκας και τραγικό, κάνει καραμπαμ.
vdeseris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Πας και βλέπεις ένα αυθεντικό iphone και θα καταλάβεις αμέσως αν το άλλο είναι κλώνος. οι κλώνοι δεν έχουν iOS, έχουν android μέσα το οποίο είναι της πλάκας και τραγικό, κάνει καραμπαμ. Καλα για καποιον που θα δει πρωτη φορα iphone ειναι ευκολο να ξεγελαστει https://youtu.be/u0JXxMgUn5c
SteveMusic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ναι απλώς έκανα αυτό π μου είπε το παιδί με το ΙΜΕΙ τα δείχνει όλα καλά απλώς το δείξα σε έναν φίλο και μου είπε πως δεν είναι ελληνικό και μπορεί να κλειδώσει..ισχύει?
corsair04 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ναι απλώς έκανα αυτό π μου είπε το παιδί με το ΙΜΕΙ τα δείχνει όλα καλά απλώς το δείξα σε έναν φίλο και μου είπε πως δεν είναι ελληνικό και μπορεί να κλειδώσει..ισχύει? ειναι κελειδωμενο σε παροχο σε ποιο να κλειδωσει απο μονο του οχι χλωμο δειξε την αγγελια
SteveMusic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 δεν ειναι απο εδω ειναι απο φιλο το κινητο..
Makeran Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Καλα για καποιον που θα δει πρωτη φορα iphone ειναι ευκολο να ξεγελαστει https://youtu.be/u0JXxMgUn5c Όταν μπαίνει στο internet βλέπει ότι ο browser του κλώνου δεν είναι ο Safari.
vdeseris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Όταν μπαίνει στο internet βλέπει ότι ο browser του κλώνου δεν είναι ο Safari. Όπως είπα για καποιον που θα δει πρωτη φορα iphone ειναι ευκολο να ξεγελαστει, οι υπόλοιποι δεν θα χρειαστεί καν να το ξεκλειδώσουν
iMarilina Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Όπως είπα για καποιον που θα δει πρωτη φορα iphone ειναι ευκολο να ξεγελαστει, οι υπόλοιποι δεν θα χρειαστεί καν να το ξεκλειδώσουν Mα γι'αυτό είπα να ΔΕΙ ένα κανονικό πρώτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα