iron727 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας Έπεσαν στα χέρια μου 2 σκληροί δίσκοι wd5000aavs και τους σύνδεσα στον υπολογιστή μου για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.... Στο device manager τους αναφέρει κανονικά (και στην οθόνη του boot up τους αναφέρει) ....όταν όμως πηγαίνω από το >ο υπολογιστής μου δεν τους αναφέρει καθόλου....Σαν να μην τους βλέπει....Δεν μπορώ λοιπόν να μπω μέσα για να διαχειριστώ αρχεία κτλ.... Τι μπορεί να είναι ?? Ευχαριστώ...
nikos903 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Στην διαχείριση δίσκων πήγες για να τους δώσεις γράμμα ή να τους φορμάρεις; Δεξί κλικ στο ο υπολογιστής μου, διαχείριση , διαχείριση δίσκων και εκεί τους φτιάχνεις. 1
iron727 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ φίλε μου τους βλέπει κανονικά πλέον.....μια χαρά.... Μια ερώτηση τελευταία.... Τον πρώτο δίσκο τον έχω χωρισμένο σε 2 partition....Πλέον με τον επιπλέον χώρο που έχω δεν εξυπηρετεί πουθενά... Μπορώ να ξανακάνω τα δύο partiotion ένα ?? πως ακριβώς?? Σε ευχαριστώ και πάλι ...
nikos903 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πάρε τα αρχεία απο μέσα απο το partition και σβήσε το (το δεύτερο που δεν το θες), μετά κάνε επέκταση στο άλλο για να πιάσει και αυτόν τον χώρο. Καλού κακού πάρε και τα αρχεία απο το άλλο κομμάτι μην σου κάνει καμια νίλα αλλά κανονικά πρέπει να στον ενώσει καπάκι. 1
iron727 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Την επιλογή extend δεν με αφήνει να την επιλέξω !!!! Έκανα delete to partition όπως είπες .....πήγα στο δίπλα αλλά τσίφος ....
nikos903 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον επειδή είναι το λειτουργικό μέσα δεν σε αφήνει... Δοκίμασε με κανένα άλλο πρόγραμμα (πχ partition wizard) αλλά πρώτα σιγουρέψου οτι όλα τα αρχεία απο τον δίσκο τα έχεις κάπου κόπια μπας και στραβώσει η δουλειά και χρειαστεί φορμάτ (στην χειρότερη).
άδικος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πρέπει να κάνεις delete volume πρώτα και να γίνει unallocated. Όπως δείχνεις στο screenshot δε το έχεις διαγράψει.
iron727 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Άδικος είχες δίκιο .....όλα εντάξει ..σας ευχαριστω παιδιά problem solved
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα