Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα αδαής και βιαστικός πήρα για το δωμάτιο μου τα εξής F&U FL32408 σε προσφορα και τελείως value for money και είπα ετσι βιαστικά να πάρω και το SAMSUNG HTE330 5.1. Λέω ok θα κοτσάρω και τα ηχειακια

και θα χω εναν μετριο καλο ηχο. "το dvd δεν το χρειαζομουν καν καθως συνδεω laptop με hdmi στην tv" το θεμα ειναι οτι με το scart ενα κιτρινο βισμα, (εχει κ αλλες 2 υποδοχές γαλαζια κιτρινη) δεν παιζει ηχο στα καναλια και βαζοντας το στο audio in με ενα αλλο βισμα που ειχα παιζει αλλα μονο τα 2 κ το subwoofer. Usb εναν εξωτερικό δοκιμάζοντας μουσικη oπως κ ενα dvd με scart παιζει παλι 2.1 , υπάρχει λύση έστω να παιζουν ολα τα ηχεια ακομα κ αν δεν ειναι surround o ήχος η παει για πεταμα? Εκανα που εκανα την πατατα, καπως να το σωσω. επισης αν βάλω nova 3play που σκοπευω, μια απ τα ιδια εε?

Δημοσ.
καλημέρα φιλε μου

επειδή ψάχνω το μοντέλο το home-cinema και έχω μπερδευτεί λίγο

βγάλε μια photo από την πίσω μεριά της υποδοχές και ανέβασε την να δω και να σου πω.

γιατί βρίσκω άλλες photo να έχουν μονο rca, άλλες να έχουν hdmi - scart - rca κτλ (για την έξοδο του ήχου). γενικά έχω μπερδευτεί.

βασικά αν έχει υποδοχή scart βάλε scart.

αν όχι ανέβασε photo όπως σε είπα και θα σου πω

Δημοσ.

λοιπον επειδη δεν εχω καλη αναλυση απ την μερια του dvd το κιτρινο εχει μπει στην πανω υποδοχη αριστερα, που λεει video out, και μετα κοκκινο ασπρο ειναι με το καρφι που εχω βαλει στο audio της tv. στη δεξια μερια στις κενες εχει Y και αλλα 2 που λενε Ps, το home cinema δεν ειναι συμβατο με hdmi, η tv εχει.

τα καταφερα τελικα, καποιες ρυθμισεις στο menu, απλα με την tv πρεπει να βαζω το καρφακι, ειδαλλως δεν βγαζει ηχο απ΄το scart. ευχαριστω πολυ

post-368183-0-50170100-1447583982_thumb.jpg

post-368183-0-99393700-1447583998_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...