GreekDevil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα εχω το συγκεκριμένο Σύστημα prntcr.com/92xgmr και θα ηθελα να του κανω μια αναβάθμιση(cpu,gpu,mobo,ram)γυρω στα 300-350€ για χρήση σε ελαφρη gaming(lol,csgo,heroes of the storm) αντε και κανα λιγο πιο βαρυ game χωρίς να περιμενω high γραφικα.Ψάχνοντας λιγο το θέμα αποφάσισα να αλλαξω μητρική ολοκληρη και να παω σε prntscr.com/92xj1i http://prntscr.com/92xj7y .Οταν ρωτησα κατι φίλους την αποψη τους για το συστημα που ανέφερα μου ειπαν να παω σε intel core 2 quad core q9550.Εσας πια η αποψη σας; ,εχετε να προτεινετε κατι αλλο; Τι θα επιλέγατε;
βασίλης33 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 αδερφέ συμπλήρωσε την φόρμα σε παρακαλώ να έχουμε μία ολοκληρομένη εικόνα 1
GreekDevil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 i) Το ποσό που διαθέτουμε:350€ ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι: light gaming iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:κανενα iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?οχι δεν θα σθνπεριλφθει οθονη αλλα υπαρχει πιθανοτητα για μελλοντικη αγορα Samsung 27" Ls27D590cs v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) διαφοερτικα καταστηματα.Καλλιθεα vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Το συστημα θα στηθει απο τον ενδιαφερομενο viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Οχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού : οχι x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας : μικρο xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού χι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: τροφοδοτικο,case,σκληρο δισκο
βασίλης33 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 οπότε θα χρειαστείς επεξεργαστή μητρική μνήμες και ίσως κάρτα γραφικών?? ποιό τροφοδοτικό έχεις? αδερφέ μήν στα βγάζουμε με το τσιγγέλι, δωσε πληροφορίες. έχεις σκληρό δίσκο θα ήθελες και ssd??? δέν μας εξηγείς και θεωρώ οτι στα χρήματα αυτά μάλλον η apu λύση είναι κάτι παραπάνω απο μονοδρομος 1
giannis97 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 οπότε θα χρειαστείς επεξεργαστή μητρική μνήμες και ίσως κάρτα γραφικών?? ποιό τροφοδοτικό έχεις? αδερφέ μήν στα βγάζουμε με το τσιγγέλι, δωσε πληροφορίες. έχεις σκληρό δίσκο θα ήθελες και ssd??? δέν μας εξηγείς και θεωρώ οτι στα χρήματα αυτά μάλλον η apu λύση είναι κάτι παραπάνω απο μονοδρομος εχει δικιο, πες μας τι εχεις και τι θελεις να αγορασεις ετσι ωστε να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε
GreekDevil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Σιγουρα θελω να αλλαξω καρτα γραφικων και επεξεργαστή.Και σας ρωταω να παω σε q9550 και να κρατησω το motherboard μου ή να αλλαξω και τα δυο.Ssd αν ειναι μεσα στο budget τον 350€ θα επαιρνα( αλλα δεν το βλεπω) οποτε σκεφτομαι για μελλονικη αγορά.Τροφοδοτικο εχω ενα bitmore 450 w.
giannis97 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Σιγουρα θελω να αλλαξω καρτα γραφικων και επεξεργαστή.Και σας ρωταω να παω σε q9550 και να κρατησω το motherboard μου ή να αλλαξω και τα δυο.Ssd αν ειναι μεσα στο budget τον 350€ θα επαιρνα( αλλα δεν το βλεπω) οποτε σκεφτομαι για μελλονικη αγορά.Τροφοδοτικο εχω ενα bitmore 450 w. Για αρχή καλό είναι να αλλάξεις τροφοδοτικό, ύστερα δεν θα πρότινα ssd.. κρατα αυτον που έχεις, είναι προτιμότερο να δώσεις λεφτά για καλύτερη κάρτα ή επεξεργαστή παρά να δώσεις λεφτά για ssd.. Επισής ο επεξεργαστής που θέλεις να αγοράσεις είναι χρονισμένος στα 2.83 ghz, επίσης θα σου πρότινα να κρατήσεις της ραμ που έχεις και να αγοράσεις τον επεξεργαστή αυτόν http://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i5-4690-350ghz-lga1150-box-p-PER.558463. Κάρτα γραφικών ποιά έχεις;
βασίλης33 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 άν πάς και για ανεξάρτητη κάρτα γραφικών αλλάζεις και τροφοδοτικό. για να μήν σου πώ το αλλάζεις και απο τώρα.... δυστηχώς στα χρήματα αυτά δέν έχω να σου προτείνω κάτι. και επεξεργαστή και μητρική και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό και δέν ξέρω τί άλλο με τα 350 ευρώ δυστηχώς δέν έχω κάτι υπ' όψιν μου. στην λύση για τον 9590 δέν ξέρω άν θα πήγαινα. βασικά είναι σ'ίγουρα η ποιό "φθηνή" λύση άν υποστηρίζεται απο την μητρική σου έτσι? και απλά βάζεις έναν ssd αλλάζεις τροφοδοτικό και πέρνεις και μία κάρτα γραφικών
TheELF Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ο quad δεν θα βοηθήσει ούτε στο Lol ούτε στο CS:GO για το heroes δεν ξέρω αλλά μάλλον ούτε εκεί αφού τα παιχνίδια αυτά παίζουν με 1-2 νήματα/πυρήνες. Ή κάνεις overclock αν αντέχει το σύστημα που έχεις ή πας σε δυνατό σύγχρονο dual core με μια GTX 750ti 1
GreekDevil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Για αρχή καλό είναι να αλλάξεις τροφοδοτικό, ύστερα δεν θα πρότινα ssd.. κρατα αυτον που έχεις, είναι προτιμότερο να δώσεις λεφτά για καλύτερη κάρτα ή επεξεργαστή παρά να δώσεις λεφτά για ssd.. Επισής ο επεξεργαστής που θέλεις να αγοράσεις είναι χρονισμένος στα 2.83 ghz, επίσης θα σου πρότινα να κρατήσεις της ραμ που έχεις και να αγοράσεις τον επεξεργαστή αυτόν http://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i5-4690-350ghz-lga1150-box-p-PER.558463. Κάρτα γραφικών ποιά έχεις; εχω την geforce 8800gts.αλλα δεν καταλαβαινω γιατι με χώνεται τοσο βαθιά.ελαφρια games θελω να παίζω τι να τον κανω το i5 4460;Το τροφοδοτικο 450 w μου φενεται μια χαρα δεν προκειται να συνδέσω καμια gtx970.εγω σκεφτομουν για ενα μια αναβάθμιση σε mobo:gigabyte h81m-d2v,cpu:intel pentium g3258 και αργοτερα βαζω τιποτα καλυτερο μιας που ειναι 1150,gpu: msi gtx750ti 2gb τι λετε για αυτα;
TheELF Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 gigabyte h81m-d2v,cpu:intel pentium g3258 και αργοτερα βαζω τιποτα καλυτερο μιας που ειναι 1150,gpu: msi gtx750ti 2gb τι λετε για αυτα; Ότι καλύτερο έχεις να κάνεις,το τροφοδοτικό απλά επειδή είναι παλιό υπάρχει πάντα μια περίπτωση να σου κάνει ζημιά για αυτό σου λένε να το αλλάξεις,αν δουλεύει σωστά δεν χρειάζεται άλλο.
Sheogorath Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Kαλά και 450 δεν είναι. Λογικά ή 230 ή 184 βαττ. Σίγουρα η 8800gts το έχει ξεζουμίσει, οπότε πας σίγουρα σε καινούριο, επώνυμο! Μόνο σε εμένα δεν δουλεύει το λινκ για το παλιό pc? Φίλε μου, γράψε τι έχεις τώρα πάνω. Μητρική, επεξεργαστή κτλ. 3
βασίλης33 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 παιδια απο όπου και να το πιάσεις καίει το θέμα. προσωπικά δέν θα πήγαινα σε 9590. άν αλλάξει πλατφόρμα πχ 6300+μητρική+μνήμες έχει ξοδέψει τα2μιση τρίτα του συνολικού ποσού άσε που θα χρειαστεί και τροφοδοτικό όπως είπα και στην αρχή. απο την άλλη άν πάει σε καινούριο pentium θέλει 150 cpu+mobo 50 για μνήμες=200 50 για τροφοδοτικό 250, ακι με 100 ευρώ ποιά κάρτα θα πάρει??? γνώμη μου κοίτα να μαζέψεις λίγα παραπάνω χρήματα να δούμε τί μπορούμε να σου φτιάξουμε καλύτερο όχι για εμάς.... για εσένα
TheELF Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 απο την άλλη άν πάει σε καινούριο pentium θέλει 150 cpu+mobo 50 για μνήμες=200 50 για τροφοδοτικό 250, ακι με 100 ευρώ ποιά κάρτα θα πάρει??? Η GTX 750ti που κοιτάει υπάρχει από 130€,τα παίρνει δηλαδή όλα μέσα στο budged.
GreekDevil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ότι καλύτερο έχεις να κάνεις,το τροφοδοτικό απλά επειδή είναι παλιό υπάρχει πάντα μια περίπτωση να σου κάνει ζημιά για αυτό σου λένε να το αλλάξεις,αν δουλεύει σωστά δεν χρειάζεται άλλο. Το τροφοδοτικο το εχω γυρω στον χρονο,ισως και λιγοτερο,συνεχιζει να μην μου κανει;Καμια αλλη πρόταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα