techkid Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που σου πρότεινα είναι με 2GB ram. σωστά αλλά θέλω να ψωνίσω από εδώ, οπότε παρ'όλο που είναι καλή περίπτωση δεν με εξυπηρετεί, δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσεις θύμα εξαπάτησης όταν αγοράζεις από τόσο μακρυά και από εμπόρους άγνωστους;
2.1Ohm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 σωστά αλλά θέλω να ψωνίσω από εδώ, οπότε παρ'όλο που είναι καλή περίπτωση δεν με εξυπηρετεί, δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσεις θύμα εξαπάτησης όταν αγοράζεις από τόσο μακρυά και από εμπόρους άγνωστους; Κανένας μα κανενας κίνδυνος αμα ξέρεις από που ψωνιζεις! Στην χειρότερη χειρότερη περίπτωση να πέσεις σε ελατοματικο κ να το στείλεις πίσω κ να μείνεις κάνα μήνα και χωρίς κινητό αλλά τα λεφτα δν τα χάνεις! Κ. Μπορείς επίσης να τους πεις να ελέγξουν το κινητο πριν το στείλουν για να μειωθεί στο ελάχιστο η περίπτωση αυτή 1
techkid Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 ναι αλλά άμα το στείλω πίσω θα χρεωθώ και τα ταχυδρομικά έξοδα και για να πάει Κίνα ένα κουτί συστημένο/fragile κλπ μπορεί να θέλει και 100 ευρω, οπότε αγοράζω εδώ ένα με 200 και είμαι σένιος. 1
newsformobiles Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 ναι αλλά άμα το στείλω πίσω θα χρεωθώ και τα ταχυδρομικά έξοδα και για να πάει Κίνα ένα κουτί συστημένο/fragile κλπ μπορεί να θέλει και 100 ευρω, οπότε αγοράζω εδώ ένα με 200 και είμαι σένιος.6€ θέλεις να το στείλεις συστημένο. Με 100€ στελνεις ελέφαντα! 2
panos- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 6€ θέλεις να το στείλεις συστημένο. Με 100€ στελνεις ελέφαντα!Χαχα πεθαίνω με το ελέφαντας!Πάντως περίπου λιγότερο από δέκα € ευρώ είναι το συστημένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα