Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εχω γνησιο κλειδι αλλα δεν το δεχεται ουτε η τηλεφωνικη ενεργοποιηση πετυχαινει . Αλλαξα δισκο βεβαια και νομιζω εχει σημασια . Τι μπορω να κανω ?? Ευχαριστω.
Mr_Terror Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Θα παρεις τηλεφωνο αυριο την ms ελλας και θα μιλησεις με εκπροσωπο.Να εχεις διαθεσιμο το κλειδι γιατι θα στο ζητησει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστω.Πηρα χθες αλλα ελληνικη τεχνικη υποστηριξη δεν εχει ΣΚ . Θα παρω αυριο .
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχει σχέση ο δίσκος. Με ην μητρική δένεται το κλειδί. Έχεις κάνει πολλές φορές ενεργοποίηση?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Νομιζω 2-3 φορες . Μητρικη δεν εχω αλλαξει ποτε .
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Νομιζω 2-3 φορες . Μητρικη δεν εχω αλλαξει ποτε . Τώρα που το θυμήθηκα μου το έκανε και μένα αυτό. Πρέπει να ήταν η 2η ή η 3η φορά που περνούσα το κλειδί. Απευθείας δεν... Πάω τηλ. δεν... Το αφήνω και λέω να επικοινωνήσω με microsoft. Αλλά το αμέλησα για λίγο και μετά από μία δύο ώρες το θυμήθηκα και προσπαθώ πάλι να κάνω τα ίδια πριν πάρω την microsoft. Δοκίμασα επευθείας και έκανε την ενεργοποίηση. Με τρέλανε λίγο, αλλά αφού έγινε η δουλειά 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Τώρα που το θυμήθηκα μου το έκανε και μένα αυτό. Πρέπει να ήταν η 2η ή η 3η φορά που περνούσα το κλειδί. Απευθείας δεν... Πάω τηλ. δεν... Το αφήνω και λέω να επικοινωνήσω με microsoft. Αλλά το αμέλησα για λίγο και μετά από μία δύο ώρες το θυμήθηκα και προσπαθώ πάλι να κάνω τα ίδια πριν πάρω την microsoft. Δοκίμασα επευθείας και έκανε την ενεργοποίηση. Με τρέλανε λίγο, αλλά αφού έγινε η δουλειά θα δοκιμασω και αυριο και αν δεν θα παρω τηλεφωνο .
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δοκιμασα παλι σημερα ανεπιτυχως , ουτε με τηλεφωνικη ενεργοποιηση , αλλα ουτε με ανθρωπο μπορεσα να μιλησω γιατι μου "ειπε" η μηχανη οτι μαλλον εχω παρανομο λογισμικο αλλα τερματιστηκε η κλιση . Μου ειπε να πω σε μια σελιδα να το ελεγξω αλλα δεν θυμαμαι ποια ..... Αναγκαστικα εκανα δουλεια με loader ...Αναθεμα το καπου 100 ευρω που εδωσα να τα αγορασω 1
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Πολλοί έχουν αγοράσει κλειδιά και μετά από λίγο καιρό τους έβγαιναν μη νόμιμα. Και αυτό γιατί ειναι κελιδιά για προγραμματιστές ή εταιρίες που έχουν γίνει πολλές φορές activate. Μήπως αγόρασες τέτοιο κλειδί ή τα πήρες από κατάστημα κανονικά?
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Απο Πλαισιο κανονικα πριν 2-3 χρονια εκδοση dsp .
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Πάρε τηλ πάλι και να επιμείνεις. Δεν είναι δυνατό να μην είναι νόμιμο. Μην τρελαθούμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Εκτός από την εισαγωγή του κωδικού σε καθε format μπορεί να γίνει backup της άδειας με το advanced token's manager. Έτσι έκανα με την oem άδεια από το λαπτοπ. Θα έπρεπε να έδιναν περισσότερο αριθμό ενεργοποιήσεων.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Τωρα "φορτωσα" loader ....Δεν εβγαινε ανθρωπος να μιλησω και φοβηθηκα οτι αυριο θα κλειδωσουν . Δεν ηξερα για backup αδειας .
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Αφού έκανες τη δουλειά σου με το loader μια χαρά. Προσοχή με την ενημέρωση KB971033 είναι αυτή που κοιτάει αν είναι γνήσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα