Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ξερει κανεις αν πουλανε καπου μεταχειρισμενα ανταλλακτικα nexus 5 ,μου εσπασε η οθονη το κερατο μου η αν κανουν αλλαγη οθονης αλλα οχι με 140 ευρω που βρηκα , ευχαριστω .

αναβει κανονικα και  η αφη δουλευει αλλα θελει αλλαγη .

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο ebay αλλά ποιος θα στην περάσει μετά υπάρχει ένα μαγαζί στο skroutz e-matrix.gr που την περνάει κιόλας τώρα εάν μπορούν να τούς πας το ανταλλακτικό και να στο περάσουν δεν χάνεις τίποτα να επικοινωνήσεις μαζί τούς έχουν και αυτοί οθόνη εάν θυμάμαι καλά στα 129€ αλλιώς μπορείς να βάλεις αγγελία εδώ ότι ζητάς άτομο για αλλαγή οθόνης σε κινητό με δικό σου ανταλλακτικό κάποια στιγμή είχε πολλές αγγελίες για επισκευές κινητών ρίξε μια μάτια . 

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε , μπηκα στο site τους και γραφει για digitizer 30 ευρω ,λιγα δεν ειναι ?

μια χαρα ειναι απλα θα χρεωθεις νομιζω +7€ για ελενχο και περασμα +7 εξοδα αποστολης εαν δεν εισαι απο Αθηνα οπως εγω που ειμαι απο Λαρισα 

Δημοσ.

κοιτα να σου πω κατι ,και η οθονη να θελει αλλαγη που γραφει 35 +30 το digitizer και συν το 7 για ελεγχο παλι λιγα μου φαινονται , διπλα μενω θα περασω αυριο να ρωτησω .

ειχα ακουσει κατι 140 και ειχα φρικαρει

Δημοσ.

κοιτα να σου πω κατι ,και η οθονη να θελει αλλαγη που γραφει 35 +30 το digitizer και συν το 7 για ελεγχο παλι λιγα μου φαινονται , διπλα μενω θα περασω αυριο να ρωτησω .

ειχα ακουσει κατι 140 και ειχα φρικαρει

καλός ενημέρωσε μας εγώ πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε όσα κινητά τους έστειλα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...