corsair04 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου λυπαμαι που στο λεω αλλα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να δεις εικονα!Φιλοτιμη η προσπαθεια σου αλλα προσπαθησε να βρεις καποιον να ερθει να συντονισει........τζαμπα θα φας τον χρονο σου και θα εξαντλησεις και την υπομονη σου.>!Φιλικα Μακάρι να ερχόταν δεν το κάνω να γλύτωσε χρήματα και ένας που απάντησε θετικά μου ζήτησε παρά πολλά εαν δεν καταφέρω κάτι θα συμπληρώσω την αίτηση υπαναχώρησης και τέλος αλλά είδα πολλές αναφορές για συντονισμό χωρίς πεδίομετρο καμία ιδέα ; Αλλά θα ήθελα να μου πεις γιατί δεν πρόκειται να συντονιστεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gas74 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ΑΥτο καταλαβαινω διαβαζοντας ολη την στιχομυθια εδω περα....ξερεις ποιο ειναι το κακο?Ισως και να δεις εικονα με τις προσπαθειες σου αλλα επειδη μιλαμε για οτε tv και επειδη σχεδον ολα τα καναλια ειναι hd και θες πολυ καλο σημα(ισχυ και ποιοτητα) θα εχεις συνεχεια διακοπες σε μια κακοκαιρια,σε αερα κτλ.........παρα παρα πολυ δυσκολα θα επιτυχεις με τον τροπο που προσπαθεις το επιθυμητο αποτελεσμα..........σου ευχομαι καλη επιτυχια........ Τους υπολοιπους εκει στο χωριο ποιος τους εγκατεστησε τις κεραιες τους?????Ποιος ειναι φθηνοτερος?ο τεχνικος του οτε ή ο τεχνικος που βρηκες? Αυτο που μου λες για αναφορες για συντονισμο οι 9 στους 10 ηδη ητανε συντονισμενοι σε nova και κανανε μια μικρορυθμιση και με λιγη τυχη πεσανε πανω στον δορυφορο του οτε....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ΑΥτο καταλαβαινω διαβαζοντας ολη την στιχομυθια εδω περα....ξερεις ποιο ειναι το κακο?Ισως και να δεις εικονα με τις προσπαθειες σου αλλα επειδη μιλαμε για οτε tv και επειδη σχεδον ολα τα καναλια ειναι hd και θες πολυ καλο σημα(ισχυ και ποιοτητα) θα εχεις συνεχεια διακοπες σε μια κακοκαιρια,σε αερα κτλ.........παρα παρα πολυ δυσκολα θα επιτυχεις με τον τροπο που προσπαθεις το επιθυμητο αποτελεσμα..........σου ευχομαι καλη επιτυχια........ Τους υπολοιπους εκει στο χωριο ποιος τους εγκατεστησε τις κεραιες τους?????Ποιος ειναι φθηνοτερος?ο τεχνικος του οτε ή ο τεχνικος που βρηκες? Αυτο που μου λες για αναφορες για συντονισμο οι 9 στους 10 ηδη ητανε συντονισμενοι σε nova και κανανε μια μικρορυθμιση και με λιγη τυχη πεσανε πανω στον δορυφορο του οτε....... είναι πολύ λίγα τα OTE TV υπήρχε τεχνικός στο διπλανό χωριό αλλά πλέον δεν υπάρχει το θέμα είναι πως εάν καταφέρω να το φτιάξω η ποιότητα σήματος που πρέπει να είναι για να είναι ικανοποιητική και να μην έχω θέματα με την λήψη σήματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gas74 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 είναι πολύ λίγα τα OTE TV υπήρχε τεχνικός στο διπλανό χωριό αλλά πλέον δεν υπάρχει το θέμα είναι πως εάν καταφέρω να το φτιάξω η ποιότητα σήματος που πρέπει να είναι για να είναι ικανοποιητική και να μην έχω θέματα με την λήψη σήματος 90% και πανω.......Αληθεια ποσα σου ζηταει ο οτε και ποσα ο τεχνικος που βρηκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 90% και πανω.......Αληθεια ποσα σου ζηταει ο οτε και ποσα ο τεχνικος που βρηκες? στο φυλλάδιο του ΟΤΕ γράφει ότι η ισχύ σήματος πρέπει να είναι μεγαλύτερη ή ίση με το 50% και η ποιότητα να είναι ίση ή μεγαλύτερη από 15% θα προσπαθήσω να βρω πεδιομετρο και να συντονίσω το πιάτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gas74 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 στο φυλλάδιο του ΟΤΕ γράφει ότι η ισχύ σήματος πρέπει να είναι μεγαλύτερη ή ίση με το 50% και η ποιότητα να είναι ίση ή μεγαλύτερη από 15% θα προσπαθήσω να βρω πεδιομετρο και να συντονίσω το πιάτο Φιλε μου...εχω 3 χρονια οτε........δεν παιζει αυτο......παρτους τηλεφωνο και πες τους και καλα οτι εχεις διακοπες(εχεις κανει ενεργοποιηση?)..θα σε ρωτησουν τι σταθμες βλεπεις........πες τους οτι εχεις αυτες που εχει στο φυλλαδιο 50 και 15........να δεις τι θα σου πουνε!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 επειδη ασχολιεμαι με δορυφορικα ο eurobird στις 9 ειναι ευκολης ληψης στην Ελλαδα εχω τον εχω 2 θεςσεις παρακεντρα σε ενα πιατο και τον πιανω αρκετα ικανοποιητικα οχι τελεια αλλα αρκετα καλα... Αν εχεις ορεξη παρε το δεκτη σου πανω στη ταρατσα και μια μικρη tv και κανε απαλες κινησεις στο πιατο πολυ μικρες κινησεις χιλιοστων ισως να τα καταφερεις και να γλιτωσεις αρκετα λεφτα γιατι πιστεψε με περνουν πανω απο 20 ευρω για στοχευση γενικα. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις τη σωστη ανυψωση κατοπτρου και περιστροφη του lnb και μετα απαλες κινησεις δεξια η αριστερα α και προσεχε το πεδιο μπροστα απο το κατοπτρο να ειναι καθαρο να μη το εμποδιζει κατι αλλιως ισως εμποδιζει το σημα του δορυφορου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 επειδη ασχολιεμαι με δορυφορικα ο eurobird στις 9 ειναι ευκολης ληψης στην Ελλαδα εχω τον εχω 2 θεςσεις παρακεντρα σε ενα πιατο και τον πιανω αρκετα ικανοποιητικα οχι τελεια αλλα αρκετα καλα... Αν εχεις ορεξη παρε το δεκτη σου πανω στη ταρατσα και μια μικρη tv και κανε απαλες κινησεις στο πιατο πολυ μικρες κινησεις χιλιοστων ισως να τα καταφερεις και να γλιτωσεις αρκετα λεφτα γιατι πιστεψε με περνουν πανω απο 20 ευρω για στοχευση γενικα. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις τη σωστη ανυψωση κατοπτρου και περιστροφη του lnb και μετα απαλες κινησεις δεξια η αριστερα α και προσεχε το πεδιο μπροστα απο το κατοπτρο να ειναι καθαρο να μη το εμποδιζει κατι αλλιως ισως εμποδιζει το σημα του δορυφορου.. βρήκα ένα site και προσπάθησα να συντονίσω το πιάτο με τα συγκεκριμένα στοιχεία μου έδωσε τα παρακάτω δεδομένα αλλά δεν απέδωσε ούτε η ισχύ σήματος ανέβηκε από το μηδέν ούτε η ποιότητα του σήματος Beam elevation= 42.8, Azimuth= 191.1 (magnetic compass), Polarisation= 11.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 πάω για δοκιμές εάν καταφέρω και συντονίσω το πιάτο θα σας ενημερώσω ευχαριστώ για τις ιδέες και τις προτάσεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarama Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ακρη δεν πιστεύω να βγάλεις με αριθμούς απο site. Πάρε τον δέκτη και την TV στην ταράτσα και προσπάθησε έτσι. Ιδανικά στην θέση σου, θα προσπαθούσα να δανειστώ/νοικιάσω ένα πεδιόμετρο (οχι απο τα ψεύτικα με το VU meter πάνω) για να είμαι σίγουρος γιατί ο δέκτης του OTE είναι για τα μπάζα. Η διαφορετικά αν έχεις κανένα άλλο δέκτη που να μπορείς να χρησιμοποιήσεις, πχ κανένα dreambox ή καμμιά skystar. Παρεπιπτόντως, ο δέκτης του ΟΤΕ εμένα μου ήρθε DOA. Ολοκαίνουργιος απο το κουτί του και δεν έπιανε τίποτα. Ευτυχώς που την εγκατάσταση την έκανε εξουσιοδοτημένος και το διαπίστωσε ο ίδιος και έδωσε την βλάβη στον ΟΤΕ. Αν την έκανα μόνος μου χρησιμοποιώντας τον δέκτη, ακόμα στην ταράτσα θα ήμουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Τελικά δεν μπόρεσα να το συντονίσω αλλά αύριο θα έρθει ο τεχνικός με το πεδιομετρο έρχεται για διακοπές στο χωρίο και τα σαββατοκυριακα και ευτυχώς το έχει μαζί του σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Παλι καλα, γιατι να μπει ΟΤΕ με iphone και πυξιδα, μονο με κολοφαρδια. Να δωσω μερικες φιλικες συμβουλες. Εδω με οργανα εχουμε φαει ωρες (βεβαια στην Αθηνα με τα link ειναι αλλιως). Πολλοι βρισκουν πολυ ευκολα τις 13 μοιρες και μπερδεύονται. Ενω ειναι ευκολος δορυφόρος, πολλα οργανα λενε αλλα αντ αλλων λογο μη συμβατοτηατας με DVB-S2. Μετα την στόχευση, εφοσον στο βρει με το οργανο (και εφόσον κλειδώσει ΝΙΤ), κατα την ενεργοποίση πρεπει να σου κλειδώσει ο δεκτης στο ΟΤΕ1. Εαν οχι δοκιμαζεις σε αλλο transporder ΟΤΕ 2 , 3 ,4 κτλ και οπου κλειδωσει, ζητας να γινει εκει η ενεργοποίηση. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα εχεις τελειως σωστο αποτελεσμα. Το παν ειναι να υπαρχει σωστο οργανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 το ΟΤΕ tv το πέρασα αλλά εάν ξέρει κάποιος εάν μπορώ να διαγράψω κάποια κανάλια που δεν παίζουν και να αλλάξω θέση σε άλλα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα