Προς το περιεχόμενο

[Keyboard] COOLERMASTER SGK-3002-KKMF1 32.90€ @eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα το είχαν σε μια σακούλα καλά κλεισμένη. το άνοιξα και δεν είχε αυτοκόλλητο αλλά η συσκευασία ήταν "πένα" και όλα πολύ τακτοποιημένα αλλά μετά τις αναφορές σας το έψαξα εξονυχιστικά και δεν είδα υποψία κόλας στο άνοιγμα.ομως παρατήρησα στο enter του number ότι ξεβάψει ελαφρώς το χρώμα πάντως είναι καταπληκτικό πληκτρολόγιο και φέρνει λίγο σε μηχανικό...

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμένα ήταν οπως έπρεπε να είναι κλειστό στο κουτί του χωρίς χτυπήματα  .. τα σακουλάκια μέσα κλειστά έπρεπε να τα σκίσω για τις βιδουλες 

για τα λευτα του το θεωρώ όντος προσφορά 

Δημοσ.

^εντάξει δεν έπρεπε να σκίσω το σακουλάκι για τις βιδούλες αλλά ήταν σφραγισμένο με το κλιπάκι και γενικώς σε εξαιρετική κατάσταση απλώς ο φίλος ήταν άτυχος....

πρός takinio το φορτώνεις και ζητάς αντικατάσταση...μη το σκέφτεσαι καν...

• Moderators
Δημοσ.

Εγω παντως που διαβασα 2 φορες οσους παρελαβαν  στα τελευταια 10-15 ποστς, κανενας δεν εγραψε οτι ηταν σφραγισμενο με αυτοκόλλητο. Εγραψαν ομως οτι δεν ειχε αυτοκόλλητο. Κοιτα μην τρεχεις αδικα δηλαδη.

Δημοσ.

Εγω παντως που διαβασα 2 φορες οσους παρελαβαν  στα τελευταια 10-15 ποστς, κανενας δεν εγραψε οτι ηταν σφραγισμενο με αυτοκόλλητο. Εγραψαν ομως οτι δεν ειχε αυτοκόλλητο. Κοιτα μην τρεχεις αδικα δηλαδη.

+1

Και σε μένα έλειπε το αυτοκόλλητο. Με μια γρήγορη ματιά μια χαρά είναι. Τζάμπα θα τρέχεις πιστεύω.

Δημοσ.

Το ειδα καλυτερα σημερα,το οτι ειναι επιστροφη ,το θεωρω δεδομενο.Ειχε μια γρατζουνια ακριβως πανω στην υποδοχη του usb,αρκετα πληκτρα ηταν σαν ηταν βρωμικα και το αλλο το εξτρα που μπαινει στο πληκτρολογιο ειχε χτυπηματα.

Το πηγα πισω πριν λιγο.

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Το κουτί δεν είχε αυτοκόλλητο αλλά δεν μοιάζει να είναι από επιστροφή. 

Τώρα στα του πληκτρολογίου. Μου άρεσε πάρα πολύ η αίσθηση που έχει και μπορώ να πώ πως θυμίζει μηχανικό. 

Φωτίζεται όμορφα αν και θα προτιμούσα κάποιο άλλο χρώμα. Για τα λεφτά του θεωρώ πως είναι πάρα πολύ καλό και συστήνω ανεπιφύλακτα!!!! 

Υ.Γ κάνει λίγο θόρυβο..Αλλά και πάλι ΟΚ

Δημοσ.

Παρέλαβα πριν λίγο. Αυτοκόλλητο ΔΕΝ έχει αλλά είναι αχρησιμοποίητο. Νομίζω δεν υπάρχει κουτί με αυτοκόλλητο. Καλά τα λέει ο matrixxx.

ΥΓ. Ο φωτισμός πως ενεργοποιείται? Με Fn+F1 με πάει στην βοήθεια των Windows!!!  :wacko:

Δημοσ.

Παρέλαβα πριν λίγο. Αυτοκόλλητο ΔΕΝ έχει αλλά είναι αχρησιμοποίητο. Νομίζω δεν υπάρχει κουτί με αυτοκόλλητο. Καλά τα λέει ο matrixxx.

ΥΓ. Ο φωτισμός πως ενεργοποιείται? Με Fn+F1 με πάει στην βοήθεια των Windows!!!  :wacko:

με το δεξί Fn+F1

• Like 2
Δημοσ.

Αχ αυτος ο ελληνας ...τα θελει ολα στο πιατο,αδυνατοντας ακομα να κανει και τα αυτονοητα.

Αχ. Εσύ καλά τα λές αλλα ποιος τα ακούει. Αχχχ.... 

Kappa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...