Προς το περιεχόμενο

[Keyboard] COOLERMASTER SGK-3002-KKMF1 32.90€ @eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω και εγώ για αθόρυβο πληκτρολόγιο, ευχαριστώ matrixxx, ήμουν έτοιμος για αγορά!!

Αν βρεθεί κάτι πείτε το! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Το παρέλαβε κάποιος να μας πει εντυπώσεις ;

Μου ήρθε μήνυμα πριν από λίγο για παραλαβή, αύριο μεσημέρι θα το έχω στα χέρια μου.

Δημοσ.

φενεται πολυ καλο αμα το κανω παραλαβη απο το καταστημα ποσες μερες εχω να το παραλαβω γιατι δεν ειμαι αθηνα αυτη την στιγμη

Δημοσ.

Ερμ. Ενσύρματο/ασύρματο ή both; Βλέπω το usb που βγαίνει και με μπερδεύει. Το πήρα για ένα 2ο-3ο pc χωρίς να είμαι σίγουρος τι είναι :P

Δημοσ.

Μου έστειλαν πληκτρολόγιο που η συσκευασία είχε ανοιχτή, και ένα από τα πλήκτρα δεν είναι τυπωμένο σωστά. Να πάνε να γ......ν με ξενέρωσαν...

Δημοσ.

Ερμ. Ενσύρματο/ασύρματο ή both; Βλέπω το usb που βγαίνει και με μπερδεύει. Το πήρα για ένα 2ο-3ο pc χωρίς να είμαι σίγουρος τι είναι :P

Είναι ενσύρματο απλώς το usb βγαίνει για περισσότερη ευκολία.

• Like 1
Δημοσ.

Μου έστειλαν πληκτρολόγιο που η συσκευασία είχε ανοιχτή, και ένα από τα πλήκτρα δεν είναι τυπωμένο σωστά. Να πάνε να γ......ν με ξενέρωσαν...

Το πας καπακι πισω και απαιτεις να σου φερουν καινουργιο σφραγισμενο.

Δημοσ.

χτες το βράδυ παρήγγειλα σήμερα παρέλαβα , το βράδυ θα το συνδέσω. μια πρώτη εικόνα σαν αίσθηση φαίνεται άψογο για τα 35 ευρώ στιβαρό. με χαλάει κάπως, ίσως είναι συνήθεια βεβαία ,οτι τα πλήκτρα χωρίς φωτισμό αχνοφαίνονται τα γράμματα  και οι αριθμοι. αν δω κατι αλλο που με χαλαει θα ενημερωσω

ξαναλέω για 35 ευρώ δείχνει άψογο για τη δική μου χρήση που ΔΕΝ παίζω παιχνιδια και απλα ηθελα να αλλάξω keyboard Και να πάρω κάτι αξιοπρεπές 

Δημοσ.

Και εγω παρελαβα ,η συσκευασια ηταν ανοιχτη ,αλλα δεν προλαβα να το κοιτάξω για προβλήματα,ελπιζω να μην είναι από επιστροφες.

Οποιο παλικαρι παραλαβει ας μας πει, να δουμε αν είναι τελικα όλα ετσι τα keyboard.

Δημοσ.

Και εγω παρελαβα ,η συσκευασια ηταν ανοιχτη ,αλλα δεν προλαβα να το κοιτάξω για προβλήματα,ελπιζω να μην είναι από επιστροφες.

Οποιο παλικαρι παραλαβει ας μας πει, να δουμε αν είναι τελικα όλα ετσι τα keyboard.

Τη ελπίζεις, σίγουρα είναι επιστροφές για να είναι ανοιχτά! 

Δημοσ.

Ναι σε εμενα δεν ειχε αυτοκολλητο και επισης ειχε ταλαιπωρημενη συσκευασια(ειχε και σε 2 σημεια ταινια διαφανη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...