Στεφανος123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Απο crazy sundays: Site: eshop Site: skroutz απο 50€Η χαμηλοτερη τιμη που εχει παιξει ειναι 43€ Site: amazon 51€ Site:
hitman 21 original Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Kριμα που τα χρωματα δεν ειναι RGB
DigitalElf Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εγώ το παρήγγειλα, καλό φαίνεται για 33 ευρώ.
DigitalElf Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 οταν το πάρεις ρίξε καμια γνώμη... Ναι γιατί όχι, λογικά Τρίτη θα το έχω!
Tsints Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το πληκτρολόγιο το έχω και αξίζει σίγουρα στην τιμή της προσφοράς. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2015 από Tsints
Tzimaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Το πληκτρολογιο ειναι τελειο guys το χω κανα μηνα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος,θα ελεγα πως εχει την αισθηση ενος μηχανικου πληκτρολογιου (στοιβαροτητα-υλικα κατασκευης) με "αθορυβη" πληκτρολογιση ωπερ μεμβρανης και λευκο φωτισμο που προσωπικα μου αρεσει πολυ! Στα μειον οτι το πηρα 54€.
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Kριμα που τα χρωματα δεν ειναι RGB Και να στο χρεωναν τιμη στο Θεο??? καλυτερα που ειναι ετσι,και ο φωτισμος δειχνει καλυτερος του Devastator και δεν βλεπω να υπαρχουν και πολλες επιλογες πλεον στα χρηματα αυτα. 1
hitman 21 original Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Και να στο χρεωναν τιμη στο Θεο??? καλυτερα που ειναι ετσι,και ο φωτισμος δειχνει καλυτερος του Devastator και δεν βλεπω να υπαρχουν και πολλες επιλογες πλεον στα χρηματα αυτα. Ειναι κ αυτο μια αποψη...
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Παιδια να ρωτησω, ειναι σκληρο πλαστικο ματ, ή αυτα τα μαλακα πλαστικα σαν βελουτε που μετα απο καιρο λιωνουν και κολλανε; Επισης για τα κουμπια εντασης αναγκαστικα πρεπει να πατας το fn +F απο οτι βλεπω, σωστα;
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Το πληκτρολογιο ειναι τελειο guys το χω κανα μηνα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος,θα ελεγα πως εχει την αισθηση ενος μηχανικου πληκτρολογιου (στοιβαροτητα-υλικα κατασκευης) με "αθορυβη" πληκτρολογιση ωπερ μεμβρανης και λευκο φωτισμο που προσωπικα μου αρεσει πολυ! Στα μειον οτι το πηρα 54€. Επειδη ψαχνω ενα ήσυχο πληκτρολογιο και για να μην μπερδευτει κανεις με το "αθορυβη" (σε σχεση με μηχανικο προφανως το εννοεις) λειτουργια, να κανω paste κριτικη που βρηκα απο αμαζον.com για οποιον ειναι χρησιμη: I bought this strictly for the quietness that was touted for it. It has about the same noise level as my current keyboard - a wireless Logitech K350. I was actually expecting quietness like a membrane keyboard might offer. It's quieter than some clicky keyboards I've used, but is definitely not silent. 3
gatokoritso Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 συμφωνα με το βιντεο το κοβω για λιγο θορυβώδες αλλα η τιμη ειναι ενα καλο συν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα