Προς το περιεχόμενο

[Keyboard] COOLERMASTER SGK-3002-KKMF1 32.90€ @eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πληκτρολόγιο το έχω και αξίζει σίγουρα στην τιμή της προσφοράς.

Επεξ/σία από Tsints
Δημοσ.

Το πληκτρολογιο ειναι τελειο guys το χω κανα μηνα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος,θα ελεγα πως εχει την αισθηση ενος μηχανικου πληκτρολογιου (στοιβαροτητα-υλικα κατασκευης) με "αθορυβη" πληκτρολογιση ωπερ μεμβρανης και λευκο φωτισμο που προσωπικα μου αρεσει πολυ! Στα μειον οτι το πηρα 54€.

Δημοσ.

Kριμα που τα χρωματα δεν ειναι RGB 

Και να στο χρεωναν τιμη στο Θεο???

καλυτερα που ειναι ετσι,και ο φωτισμος δειχνει καλυτερος του Devastator και δεν βλεπω να υπαρχουν και πολλες επιλογες πλεον στα χρηματα αυτα.

• Like 1
Δημοσ.

Και να στο χρεωναν τιμη στο Θεο???

καλυτερα που ειναι ετσι,και ο φωτισμος δειχνει καλυτερος του Devastator και δεν βλεπω να υπαρχουν και πολλες επιλογες πλεον στα χρηματα αυτα.

Ειναι κ αυτο μια αποψη...

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω, ειναι σκληρο πλαστικο ματ, ή αυτα τα μαλακα πλαστικα σαν βελουτε που μετα απο καιρο λιωνουν και κολλανε;

Επισης για τα κουμπια εντασης αναγκαστικα πρεπει να πατας το fn +F απο οτι βλεπω, σωστα;

• Moderators
Δημοσ.

Το πληκτρολογιο ειναι τελειο guys το χω κανα μηνα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος,θα ελεγα πως εχει την αισθηση ενος μηχανικου πληκτρολογιου (στοιβαροτητα-υλικα κατασκευης) με "αθορυβη" πληκτρολογιση ωπερ μεμβρανης και λευκο φωτισμο που προσωπικα μου αρεσει πολυ! Στα μειον οτι το πηρα 54€.

Επειδη ψαχνω ενα ήσυχο πληκτρολογιο και για να μην μπερδευτει κανεις με το "αθορυβη" (σε σχεση με μηχανικο προφανως το εννοεις) λειτουργια, να κανω paste κριτικη που βρηκα απο αμαζον.com για οποιον ειναι χρησιμη:

I bought this strictly for the quietness that was touted for it. It has about the same noise level as my current keyboard - a wireless Logitech K350. I was actually expecting quietness like a membrane keyboard might offer. It's quieter than some clicky keyboards I've used, but is definitely not silent.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...