Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο και αν ψάχνω δεν μπορώ να βγω, online τουλάχιστον, βιβλιοπωλείο, το οποίο θα έχει μία γκάμα βιβλίων σχετικά με τον προγραμματισμό. Και αν βρω, τα βιβλία δεν θα είναι διαθέσιμά και πρέπει να τα παραγγείλουν απο τον προμηθευτή, ενώ μου αφήνουν πάντα ενδεχόμενο ότι μπορεί να μην βρουν το βιβλίο.

Υπάρχει κανένα online βιβλιοπωλείο το οποίο έχει πεσει στην αντίληψή σας και έχει μία μεγάλη γκάμα τέτοιων βιβλίων και ετοιμοπαράδοτα; Ή κανένα βιβλιοπωλείο το οποιο να μην έχει online παρουσία αλλά να δέχεται παραγγελείες μέσω τηλεφώνου;

Δύσκολο να μην υπάρχουν.

Σε τέτοιες μέρες, μου έρχετε κάπως να αγοράσω από το amazon ή απο άλλες μεγάλες εταιρίες και να μην στηρίξω τις τοπικές επιχειρήσεις.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Αν θες να μάθεις προγραμματισμό μην πάρεις βιβλίο.. Είναι ίσως ο πιο βαρετός (και παρωχημένος κατ εμε τρόπος)..Πληθώρα online tutorials και videos..Πλέον μπορείς να βλέπεις μαθήματα από κορυφαίους καθηγητές από το γραφείο σου.. Επίσης λύσεις όπως codeacademy είναι ότι καλύτερο..

Δημοσ.

Όσο και αν ψάχνω δεν μπορώ να βγω, online τουλάχιστον, βιβλιοπωλείο, το οποίο θα έχει μία γκάμα βιβλίων σχετικά με τον προγραμματισμό. Και αν βρω, τα βιβλία δεν θα είναι διαθέσιμά και πρέπει να τα παραγγείλουν απο τον προμηθευτή, ενώ μου αφήνουν πάντα ενδεχόμενο ότι μπορεί να μην βρουν το βιβλίο.

Υπάρχει κανένα online βιβλιοπωλείο το οποίο έχει πεσει στην αντίληψή σας και έχει μία μεγάλη γκάμα τέτοιων βιβλίων και ετοιμοπαράδοτα; Ή κανένα βιβλιοπωλείο το οποιο να μην έχει online παρουσία αλλά να δέχεται παραγγελείες μέσω τηλεφώνου;

Δύσκολο να μην υπάρχουν.

Σε τέτοιες μέρες, μου έρχετε κάπως να αγοράσω από το amazon ή απο άλλες μεγάλες εταιρίες και να μην στηρίξω τις τοπικές επιχειρήσεις.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Τί είδους δεν μας λες. Για ποιές τεχνολογίες;

Δημοσ.

Για γλώσσες προγραμματισμού java, c#, c,c++. Αλλά και για web, php, ruby, asp.net. Ακόμα και βιβλία για machine learning, νευρωνικά δίκτυα κλπ

Δημοσ.

Για γλώσσες προγραμματισμού java, c#, c,c++. Αλλά και για web, php, ruby, asp.net. Ακόμα και βιβλία για machine learning, νευρωνικά δίκτυα κλπ

E τράβα στο Αμαζον και κανε search αφού θες τόσο μεγάλη γκάμα.

Αλλά σήμερα θα πρέπει να ξέρεις ότι ο κόσμος επικεντρώνεται και ειδηκεύεται συγκεκριμένες τεχνολογίες που χρειάζεται επαγγελματικά ή από ενδιαφέρον αλλά όχι σε όλες.

Και επίσης τώρα είδα ότι έγραψες

Όσο και αν ψάχνω δεν μπορώ να βγω, online τουλάχιστον, βιβλιοπωλείο, το οποίο θα έχει μία γκάμα βιβλίων σχετικά με τον προγραμματισμό.

Εν έτη 2015 και να μην γνωρίζεις το Αμαζον είναι λίγο τραγικό. Και θα σε συμβούλευα άσε τον προγραμματισμό, γιατί χρειάζεται να σου κόβει, και είναι 80% art και 20% τεχνολογικές γνώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To amazon το γνωρίζω, καθώς το ανέφερα στο τέλος του post μου. Ξεκίνησα το θέμα για να βρω μήπως υπάρχει κανένα τοπικό βιβλιοπωλείο να αγοράσω βιβλία, για να το στηρίξω αλλά και να μην περιμένω να έρθουν με το ταχυδρομείο και μου απαντάς για το τι τεχνολογίες πρέπει να διαβάζω και να σταματήσω το προγραμματισμό. Δεν πρόκειτε να απαντήσω σε αυτά που λες καθώς θέλω το νήμα να παραμείνει on-topic.

Θα σε παρακαλούσα, αν δεν μπορείς να συνεισφέρεις στο νήμα, να μην απαντήσεις.

Επεξ/σία από flienky
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν λες καν περιοχή βασικά αλλά ας υποθέσω Αθήνα. Εκδόσεις Κλειδάριθμος ,Παπασωτηρίου ,πολιτεία ...αυτά έχουν πολύ μεγάλη γκάμα και είναι και όλα κοντά στο κέντρο ...περνά μια βόλτα και δες.

• Like 2
Δημοσ.

Πλέον δυστυχώς τα φυσικά καταστήματα έχουν πολύ περιορισμένη γκάμα για βιβλία πληροφορικής. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να έχουν τεράστια καταστήματα, συνεπώς κάνουν καλύτερη χρήση του χώρου. Προφανώς το 50 shades of gray συμφέρει περισσότερο να το διατηρείς στο βιβλιοπωλείο σου παρά ένας τίτλος πληροφορικής (που σε 6 μήνες θα είναι ξεπερασμένος). Συνεπώς μόνο amazon.

Δημοσ.

Πλέον δυστυχώς τα φυσικά καταστήματα έχουν πολύ περιορισμένη γκάμα για βιβλία πληροφορικής. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να έχουν τεράστια καταστήματα, συνεπώς κάνουν καλύτερη χρήση του χώρου. Προφανώς το 50 shades of gray συμφέρει περισσότερο να το διατηρείς στο βιβλιοπωλείο σου παρά ένας τίτλος πληροφορικής (που σε 6 μήνες θα είναι ξεπερασμένος). Συνεπώς μόνο amazon.

Είναι Grey και με κεφαλαίο το G γιατί αφορά τον χαρακτήρα και όχι χρώμα. (όχι δεν το έχω διαβάσει αλλά ξέρω περί τίνος πρόκειτε).

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς το 50 shades of gray συμφέρει περισσότερο να το διατηρείς στο βιβλιοπωλείο σου παρά ένας τίτλος πληροφορικής (που σε 6 μήνες θα είναι ξεπερασμένος).

Ενώ το 50 shades... contemporary classics  :lol:

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...