Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εκανα καθαρη εγκατασταση windows 7 64 bit και εδω και 2 ωρες "ψαχνει" να βρει τα διαθεσιμα update . Εκανα επανεκινηση αλλα το ιδιο . Ειναι λοικο ?? Ταχυτηταη internet VDSL 50 Ευχαριστω.
Xristaras12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 ναι. Εαν είναι "παλιό" το iso που πέρασες,θα αργήσει. εμενα σε περσινό iso το λαπτοπ εκανε 2+ώρες σχεδόν για να βρει 280 ενημερώσεις. Δεν έχει σχέση η ταχύτητα του ιντερνέτ σου,αλλα η δύναμη του επεξεργαστή και η σβελτάδα του δίσκου. εαν δεις στις διεργασίες τρέχει ενα svchost.exe η κάπως έτσι και τρέχει σε 1πυρήνα οπότε καταλαβαίνεις.
sistah Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αh, σε 2 installs μου εβγαλε την πιστη να κανω τις ενημερωσεις.Κανει παααρα πολυ ωρα την πρωτη φορα. Δεν ηξερα οτι υπαρχει "παλιο" iso.Tι παει να πει αυτο Xristara?
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εχει και sp1 το iso που εγρψα σε dvd για την εγκατασταση . Ευχαριστω.
Xristaras12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αh, σε 2 installs μου εβγαλε την πιστη να κανω τις ενημερωσεις. Κανει παααρα πολυ ωρα την πρωτη φορα. Δεν ηξερα οτι υπαρχει "παλιο" iso. Tι παει να πει αυτο Xristara? εννοώ οτι και οι μη νόμιμες εκδόσεις που υπάρχουν (τα AIO) εαν ειναι παλιο,και δεν είναι πχ φετινό το σύστημα θα αργήσει παραπάνω για να βρει τις ενημερώσεις. Γιαννη και γω στο λαπτοπ ειχα περάσει περσινο με το sp1 και εκανε τόσο. Μην ανησυχεις,κάποτε θα ξεκινήσει,απλά δώστου χρόνο. 1
sistah Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Και εγω SP1 εχω.To τελευταιο install ηταν σε 850 ΕVO με 4460 και θυμαμαι οτι δεν ηταν μονο στον εναν πυρηνα.Το svchost ετρωγε 2gb χαλαρα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 εννοώ οτι και οι μη νόμιμες εκδόσεις που υπάρχουν (τα AIO) εαν ειναι παλιο,και δεν είναι πχ φετινό το σύστημα θα αργήσει παραπάνω για να βρει τις ενημερώσεις. Γιαννη και γω στο λαπτοπ ειχα περάσει περσινο με το sp1 και εκανε τόσο. Μην ανησυχεις,κάποτε θα ξεκινήσει,απλά δώστου χρόνο. Ευχαριστω...θα το αφησω ολη τη νυχτα ....Αλλα καπου νομιζω ζηταει ενα "αποδοχη" για να συνεχισει οταν βρει τα update και θελει κλικαρισμα για να συνεχισει .
sistah Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστω...θα το αφησω ολη τη νυχτα ....Αλλα καπου νομιζω ζηταει ενα "αποδοχη" για να συνεχισει οταν βρει τα update και θλει κλικαρισμα. Στο silverlight ή στον explorer ή στο Net framework ειναι το κλικαρισμα. Καντα opt out αυτα αν ειναι να τα αφησεις ολη νυχτα. Αν και θελει restart να περασει τα updates.
Xristaras12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 εαν ειναι να περάσει κανενα silverlight η κάτι αλλο ναι,εαν θυμάμαι καλά. προσωπικά οταν τελείωσα με το σετάρισμα και τις ενημερώσεις πήρα ενα image τον δίσκο να το έχω έτοιμο σε περίπτωση φορμάτ/αστοχίας δίσκου κλπ. Εαν εχεις 20-30 γιγα διαθέσιμα θα σου έλεγα να το κάνεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Στο silverlight ή στον explorer ή στο Net framework ειναι το κλικαρισμα. Καντα opt out αυτα αν ειναι να τα αφησεις ολη νυχτα. Αν και θελει restart να περασει τα updates. Για να τα κανω πρεπει να τα βρει .Ετσι δεν ειναι ??? εαν ειναι να περάσει κανενα silverlight η κάτι αλλο ναι,εαν θυμάμαι καλά. προσωπικά οταν τελείωσα με το σετάρισμα και τις ενημερώσεις πήρα ενα image τον δίσκο να το έχω έτοιμο σε περίπτωση φορμάτ/αστοχίας δίσκου κλπ. Εαν εχεις 20-30 γιγα διαθέσιμα θα σου έλεγα να το κάνεις. Επαιρνα παντα ghsot αλλα επειδη εβαλα καινουργιο ssd ειπα να κανω καθαρη εγκατασταση .
sistah Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Σωστα, πρεπει πρωτα να τα βρει και μετα να τα ξετικαρεις.Απλως πρωτα αλλαξε στα settings των updates να κανει search αλλα να επιλεξεις εσυ ποτε θα κατεβουν. 1
overpower Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Απλα μην το αφησεις να κανεις το update στο 1ο boot και καντο χειροκινητα απο τις ρυθμισεις. Αυτο κανω εγω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Απλα μην το αφησεις να κανεις το update στο 1ο boot και καντο χειροκινητα απο τις ρυθμισεις. Αυτο κανω εγω. Δεν το καταλαβα αυτο...
overpower Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δεν το καταλαβα αυτο... Βασικα αυτη ειναι επιλογη αν κανεις φορματ ανοιγοντας το .exe απο ηδη εγκατεστημενα windows. Ξεχαστηκα. Αλλα λογικα αν δεν πατησεις "use the express settings", πρεπει να εχει επιλογη για τα updates. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Βασικα αυτη ειναι επιλογη αν κανεις φορματ ανοιγοντας το .exe απο ηδη εγκατεστημενα windows. Ξεχαστηκα. Αλλα λογικα αν δεν πατησεις "use the express settings", πρεπει να εχει επιλογη για τα updates. Τις πατησα ως συνηθως.....Κι αυριο μερα ειναι ....Καληνυχτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα