BabisClooney206cc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα, αντιμετοπιζω ενα προβλημα κατα τη διαρκεια bootαρισματος του PC. Ενω θα επρεπε να με πεταξει στο σταδιο φορτωσης των Windows (7), εκεινο κομπλαρει και μου γραφει "BOOTMGR is missing, press ctrl+alt+delete to restart your computer". Εχω ψαξει σε πολλα σχετικα topics αλλα ακρη δεν βρηκα. Σκεφτηκα εσας, γιατι ειναι κριμα να τους δωσω 20-30 ευρω στο Πλαισιο για κατι που νομιζω οτι γινεται απο το σπιτι σχετικα ευκολα. Εκανα overlock, και στο πρωτο restart που εκανα εμφανιστηκε αυτο το μηνυμα. Προφανως ή κατι εγινε με τα Voltage της μητρικης, ή κάποιος σκληρος δισκος εχει θεμα (εχω 2). Ευχαριστω εκ των προτερων.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα, αντιμετοπιζω ενα προβλημα κατα τη διαρκεια bootαρισματος του PC. Ενω θα επρεπε να με πεταξει στο σταδιο φορτωσης των Windows (7), εκεινο κομπλαρει και μου γραφει "BOOTMGR is missing, press ctrl+alt+delete to restart your computer". Εχω ψαξει σε πολλα σχετικα topics αλλα ακρη δεν βρηκα. Σκεφτηκα εσας, γιατι ειναι κριμα να τους δωσω 20-30 ευρω στο Πλαισιο για κατι που νομιζω οτι γινεται απο το σπιτι σχετικα ευκολα. Εκανα overlock, και στο πρωτο restart που εκανα εμφανιστηκε αυτο το μηνυμα. Προφανως ή κατι εγινε με τα Voltage της μητρικης, ή κάποιος σκληρος δισκος εχει θεμα (εχω 2). Ευχαριστω εκ των προτερων. Mηπως εκανες restore default στην μητρικη τιποτα? αν εχεις συνδεμενα usb stick/ η δισκους βγαλτα και δοκιμασε Μπορεις επεισης να μπεις στο bios και να ορισεις πρωτο boot το δισκο , σε πιο καινουργιες μητρικες εχει να ορισεις και πιον δισκο θα κοιταει πρωτα αν εχεις πανω απο 1 δισκο συνδεμενο
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αν ειχες κανει overclock αντι για overlock , δεν θα την ειχες παθει... Ο νοων νοειτω.... Κανε ενα clear cmos στην μητρικη και μετα δες εδω https://support.microsoft.com/en-us/kb/2622803 1
rfc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Η μπορεις να παρεις ολο το φακελλο boot απο ενα αλλο pc με ιδιο λειτουργικο και να το βαλεις με ενα linux cd.
Tzini_Gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 η πολυ απλα κοιτα μπας και εχει αλλαξει η επιλογη του bootαρισματος και δεν μπουταρει απο τον σκληρο που εχεις τα windows
gio23 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν εχεις λυσει το πρόβλημα μπορείς με το dvd των windows να κάνεις επιδιόρθωση μαζι με καποιες εντολες dos. Υπαρχουν πολλα και αρκετά βιντεο στο "σωληνα" που μπορεις να δοκιμάσεις.
rafinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Γράψε ακριβώς το ίδιο μήνυμα στο youtube. Απλά να ξέρεις χρειάζεται dvd windows ή repair disc. Αν ψάξεις βρίσκεις και repair disc σε iso μορφή. Το έχω πάθει παλαιότερα και το repair disc με έσωσε. 1
giarosenko Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μπορει να εχεις προβλημα και με το καλωδιο του δίσκου, εαν ειναι παλιος ητε εχει αλλαγθει, τσεκαρε και αυτο μετα πας σε DVD/USBμε repair εντολες μεσο DOS bootrec /RebuildBcdbootrec /FixMbrbootrec /FixBoot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα