itsmeviz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας.ψαχνω να κανω την πρακτικη μου ασκηση για να μπορεσω να παρω το πτυχιο μου στο προγραμματισμο αλλα μεχρη στιγμης δεν βρισκω κατι που μπορω να κανω γιατι στης αγγελιες που κοιταω θελουν τελειόφοιτους τει και αει (ειμαι σε ιεκ) και αυτες που περνουν απο ιεκ ζητανε γλωσσες που δεν ειμαι τοσο εμπειρος ακομα η δεν εχω μαθει ακομα,στην αρχη με ενδιέφερε να μαθω κατι αυτους τους 6 μηνες αλλα το βλεπω λιγο χλωμο να βρικσω κατι,συμβιβαζομαι με "απλες δουλειες" προκειμενου να παρω το πτυχιο μου,ευχαριστω για τον χρονο σας.
itsmeviz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 σε ποιες δλδ γλωσσες εχεις εμπειρια? C++,vb,sql και λιγο java
Pseudonymo1212 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας.ψαχνω να κανω την πρακτικη μου ασκηση για να μπορεσω να παρω το πτυχιο μου στο προγραμματισμο αλλα μεχρη στιγμης δεν βρισκω κατι που μπορω να κανω γιατι στης αγγελιες που κοιταω θελουν τελειόφοιτους τει και αει (ειμαι σε ιεκ) και αυτες που περνουν απο ιεκ ζητανε γλωσσες που δεν ειμαι τοσο εμπειρος ακομα η δεν εχω μαθει ακομα,στην αρχη με ενδιέφερε να μαθω κατι αυτους τους 6 μηνες αλλα το βλεπω λιγο χλωμο να βρικσω κατι,συμβιβαζομαι με "απλες δουλειες" προκειμενου να παρω το πτυχιο μου,ευχαριστω για τον χρονο σας. Κάνε σε Web Development. Θα βρεις πολύ εύκολα πρακτική. Βρες έναν φίλο σου που είναι σε κάποιο πανεπιστήμιο/ΤΕΙ και ζήτα του να μπει στο ΑΤΛΑΣ. Είναι πλατφόρμα με αγγελίες εταιρειών που ζητάνε πρακτικάριους. Δεν έχει σημασία που είσαι από ΙΕΚ. Αν σε ρωτήσουν που μας βρήκες, πες τους στο ΑΤΛΑΣ μέσω ενός φίλου. Εδώ http://atlas.grnet.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα