Antretng Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Οταν το κινητο εχει κλειστη οθονη για κανα τεταρτο, τοτε δεν ερχονται ειδοποιησεις ενω φαινεται και offline στους αλλους χρηστες. Εχει κανεις το εν λογω προβλημα; Εψαξα λιγο στο net και ειχαν ως λυση στις advanced ρυθμισεις του wifi να πατησεις "keep wifi on when screen times out". Ομως δεν φαινεται να χει επιλογη advanced . Εχει διαφορετικο menu το 730 απο τα υπολοιπα 8.1 windows phone?Η οικονομια μπαταριας ειναι κλειστη.
vaas93 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Πρόκειται για γενικό πρόβλημα των windows phone το έχω χιλιοπεί στο φόρουμ.
Antretng Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Απο λιγο googlarisma που εριξα βλεπω οτι εχεις δικιο. Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι σε καποιους δουλευει ή σε καποιους οχι, δεν το χουν ολοι το προβλημα. Ή σε καποιους μπορει μια προταση για διορθωση να πιανει και σε αλλους οχι. Τρελο bug.Βλεπω οτι μετα τα 5-10 λεπτα κλειστης οθονης τελος, δεν λαμβανεις πια ειδοποιησεις.
privateer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Οταν το κινητο εχει κλειστη οθονη για κανα τεταρτο, τοτε δεν ερχονται ειδοποιησεις ενω φαινεται και offline στους αλλους χρηστες. Εχει κανεις το εν λογω προβλημα; Εψαξα λιγο στο net και ειχαν ως λυση στις advanced ρυθμισεις του wifi να πατησεις "keep wifi on when screen times out". Ομως δεν φαινεται να χει επιλογη advanced . Εχει διαφορετικο menu το 730 απο τα υπολοιπα 8.1 windows phone? Η οικονομια μπαταριας ειναι κλειστη. Αυτή η επιλογή ήταν στα windows phone 7. Δεν υπάρχει πια. Εγώ έχω και τις δυο εφαρμογές και παίρνω κανονικά τις ειδοποιήσεις. Δες στο battery saver αν έχεις επιτρέψει τις εφαρμογές αυτές να τρέχουν στο background. Πρόκειται για γενικό πρόβλημα των windows phone το έχω χιλιοπεί στο φόρουμ. Από που προκύπτει αυτό; Για το viber στα 7αρια υπήρχε θέμα αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά.
Centurion Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Αυτή η επιλογή ήταν στα windows phone 7. Δεν υπάρχει πια. Εγώ έχω και τις δυο εφαρμογές και παίρνω κανονικά τις ειδοποιήσεις. Δες στο battery saver αν έχεις επιτρέψει τις εφαρμογές αυτές να τρέχουν στο background. Από που προκύπτει αυτό; Για το viber στα 7αρια υπήρχε θέμα αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Η επιλογή ήταν διαθέσιμη μέχρι και τα WP 8. Στα 8.1 και μετά την αφαίρεσαν. Τώρα για το Viber γνώμη μου είναι το πως θα σου κάτσει η εφαρμογή. Αν δεν δουλεύει σωστά με την πρώτη, μπορεί να στρώσει με την δεύτερη τρίτη. Για το ότι φαίνεται offline, έχει μάλλον να κάνει με κάποιο περιορισμό στα Windows γενικότερα, αφού και στην desktop εφαρμογή, αν αλλάξεις παράθυρο ή το ελαχιστοποιήσεις, σε δείχνει εκτός. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε όσες ΙΜ εφαρμογές έχω δοκιμάσει. Είτε mobile είτε desktop.
privateer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Η επιλογή ήταν διαθέσιμη μέχρι και τα WP 8. Στα 8.1 και μετά την αφαίρεσαν. Τώρα για το Viber γνώμη μου είναι το πως θα σου κάτσει η εφαρμογή. Αν δεν δουλεύει σωστά με την πρώτη, μπορεί να στρώσει με την δεύτερη τρίτη. Για το ότι φαίνεται offline, έχει μάλλον να κάνει με κάποιο περιορισμό στα Windows γενικότερα, αφού και στην desktop εφαρμογή, αν αλλάξεις παράθυρο ή το ελαχιστοποιήσεις, σε δείχνει εκτός. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε όσες ΙΜ εφαρμογές έχω δοκιμάσει. Είτε mobile είτε desktop. Από τα 7.8 και μετα εχει φυγει αυτή η επιλογή.
Centurion Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Από τα 7.8 και μετα εχει φυγει αυτή η επιλογή. Δεν θυμάσαι καλά
Antretng Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Απο αυτα που ειχα βρει googlarontas, καποιοι ανεφεραν πως διορθωσαν το προβλημα σε 8.1 με την επιλογη "keep wifi on when screen times out". Να καταλαβα εγω λαθος και να ειχαν αλλη εκδοση;Τεσπα, στο battery saver τσεκαρα τα apps και ηταν ενεργοποιημενα στο background. Το μονο που αλλαξα ηταν να τρεχουν στο background ακομα και οταν ειναι ενεργοποιημενη η εξοικονομηση. Μοιαζει να διορθωθηκε αλλα μου κανει εντυπωση αφου αυτη η ρυθμιση θεωρητικα δεν θα πρεπε να επηρεαζει μιας και εχω απενεργοποιημενη την εξοικονομηση. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2015 από Antretng
Antretng Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μπα ξανακανει τα ιδια... Any ideas? Και δεν ειναι μονο το viber αλλα και το messenger. Σαν να χει θεμα το push notification θα λεγα. Άλλοτε ερχονται σε 5-6 λεπτα, άλλοτε σε 30 και αλλοτε ποτε...Και δεν ειναι σταθερο το ποτε το κανει. Πχ οταν πρωτοαλλαξα τις ρυθμισεις στη μπαταρια δουλευε μια χαρα. Σημερα ομως οχι. (υποθετω δουλευε καλα μεχρι την πρωτη επανεκκινηση).
Antretng Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μαλλον εφτιαξε και δημοσιευω για τυχον αλλους που εχουν ιδιο προβλημα. Μετεφερα το app στη μνημη του κινητου (πριν το ειχα στην sd) και εδω και δυο μερες στελνει ειδοποιησεις σε λιγοτερο απο λεπτο.Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα