maou28 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα,,,έχω ένα μηχάνημα το οποίο είχε Windows Vista,,και ξαφνικά έβγαλε ένα σφάλμα (δεν θυμάμαι τι έλεγε),,το pc ήταν για format,,,αφού σύνδεσα τον συγκεκριμένο σκληρό σ ένα άλλο pc μπόρεσα και πήρα τα αρχεία,,,αφού στην αρχή έκαναν ckeck disk τα windows από μόνα,,,και βρήκαν πολλά σφάλματα,,αφού έσωσα τα αρχεία,,πήγα να τον κάνω format,,με την γνωστή διαδικασία εγκατάστασης windows 7,,αλλά εκεί δεν εβλεπε τον σκληρό δίσκο,,μια παρένθεση,,όταν τον σύνδεσα στον υπολογιστή που έχω εγκαταστημένο το sentinel "υγεία δίσκου ήταν κόκκινο",,,μετά προσπάθησα να τον κάνω format σαν σκληρό δίσκο μέσα από τα windows με το πρόγραμμα "Low Level Format" το έκανε κανονικά,,(έχω ξανακάνει την ίδια διαδικασία και πάλιοτερα σε άλλους σκληρούς και έγιναν όλα τέλεια),,από την στιγμή που χρησιμοποιείς αυτό το πρόγραμμα,,μέτα πρέπει να δημιουργήσεις partition,,το έκανα,,,αλλά εκείνη την στιγμή μου έβγαλε ένα μήνυμα,,δεν θυμάμαι τι έγραφε,,αλλά πρώτη φορά μου το εμφανίζει..Πήγα πάλι να προσπαθήσω να κάνω εγκατάσταση αλλά πάλι δεν τον έβλεπε,,ενώ στην αρχη στο Bios τον βλέπει,,,στα Linux που τον σύνδεσα δεν τον ανοίγει,,,δοκίμασα και με τον regenerator και στο 0.04% είχε ήδη βρει 157 bad sectors; Δεν θα μπορέσω λέτε να τα εγκατάστησω τα windows; Μήπως ο σκληρός έφαγε τα ψωμιά του;
sistah Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εφοσον ειναι στο κοκκινο η υγεια του εσυ τι πιστευεις?Παρε αλλο το συντομοτερο.
maou28 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Γνώμες,,μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να δω ότι σίγουρα ότι τα έπαιξε ο σκληρός; Όταν είχε τα windows γιατί μπόρεσα και πήρα τα αρχεία;
sistah Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εαν το sentinel ειχε χαμηλη υγεια τον συγκεκριμενο σκληρο, τοτε τον κανεις μονιτορ.Εαν συνεχιζει να πεφτει τοτε πολυ συντομα θα χαλασει ή θα χασεις αρχεια.Εαν σου εβγαλε τοσα πολλα bad sector τοτε δεν ξερω τι περιμενεις να πειστεις.Το S.M.A.R.T. δεν πιστευω να κανει λαθος.Εαν γενικα θυμοσουν και τι ελεγαν ολα αυτα τα messages που σου εβγαζε, θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα.Αμα θες βαλτου windows εφοσον αρνεισαι να τον αντικαταστησεις, αλλα σε κανα 2 βδομαδο δεν θα εχεις windows.Προσωπικα δικος μου δισκος επεσε σο 40% και κανοντας τον μονιτορ εβλεπα οτι επεφτε λιγο λιγο μεσα στον μηνα,οποτε δεν περιμενα να φτασει στο μηδεν για να τον αντικαταστησω.Tα errors στα win δεν ειναι αναγκαστικα λογω σκληρου οσο του διαστηματος που ειχες τα win.Μπορει και ο συνδιασμος.
maou28 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να εγκαταστήσω windows γιατι δεν τον βλέπει στην εγκατάσταση Όταν τον συνδεω παλι στο pc που λειτουργει κανονικά κολλάει στην εκκινηση που λεει windows και δεν μπαινει
sistah Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Οταν δεν εδωσες σημασια στο τι λεει οταν εκανες partition πως θες να ξερουμε τι εγινε με τον σκληρο σου?Κατα πασα πιθανοτητα εφαγε bad sector στο σημειο που εχουν γραφτει τα win και γιαυτο κολλαει.Δοκιμασες να κανεις delete τον σκληρο κατα την διαδικασια εγκαταστασης των win και μετα new?Για ακομα μια φορα, εαν το hard disk sentinel στο ειχε με κοκκινο τοτε ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ οσο και να χτυπας το κεφαλι σου.Και τελος, πετα τα vista και πηγαινε στα 7 .
maou28 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Πάμε γι άλλο σκληρό τότε,,,σ ευχαριστω πολύ για την βοήθεια σου
sistah Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 To πιο συνετο ειναι να αλλαχτει το συντομοτερο.Τοσα προβληματα εχει βγαλει ηδη, προβλημα σε φορματ, προβλημα σε εγκατασταση, πολλα bad sectorsκαι χαμηλη υγεια στο sentinel ειναι αρκετα για να τον αλλαξεις.
maou28 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Άπλα άνοιξα αυτό το θέμα γιατί απόρησα,,,γιατί όταν είχε τα windows επάνω τον άνοιξα,,και μ'άφησε να πάρω τα αρχεία,,,και όταν πήγα να κάνω εγκατάσταση τα windows προτού χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα Hard Disk Low Level Format Tool δεν τον έβλεπε. Υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε να μπορεί να δει η εγκατάσταση των windows τον σκληρό δίσκο,,ώστε να μπορέσω να τα εγκαταστήσω;
άδικος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 @ sistah: Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τον αλλάξει "το συντομότερο". Που είναι το επείγον της υπόθεσης;
maou28 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δεν μ αφήνει να κάνω τίποτα ο σκληρός σε όλα κολλάει,,και με linux Προσπάθησα πάλι τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα