teo20net Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, λόγω της ιδιαίτερότητας του ερωτήματος ανοίγω νέο θέμα. Εν συντομία θέλω να ρωτήσω το εξής: Ήμουν συνδρομητής στη HOL. Μετά τη λήξη του συμβολαίου, έκανα αίτηση φορητότητας στη Wind. Λόγω όμως προβλημάτων στην Wind απο το πρώτο λεπτό, έκανα αίτηση υπαναχώρησης και χθές με ενημέρωσαν ότι έγινε δεκτή (φυσικά και έβαλα δικηγόρο για να φτάσω σε αυτό το αποτέλεσμα μετά απο 15 ημέρες ταλαιπωρίας). Τώρα που το αίτημα υπαναχώρησης έγινε δεκτό, είμαι υποχρεωμένος να πάω στον προηγούμενο πάροχο (HOL) ή μπορώ να πάω την γραμμή μου στον ΟΤΕ;
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 απλα αν χασει την γραμμη τελειως μετα στον νεο παροχο θα πληρωσει τελος ενεργοποιησης για ανενεργο βροχο λογικα
teo20net Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς pouline αλλά τέλος ενεργοποίησης, απ'ότι μου είπαν, θα πληρώσω είτε γυρίσω στη HoL που ήμουν, είτε πάω στον ΟτΕ. Προς το παρόν έχω ξεκινήσει διαδικασίες με τον ΟΤΕ και σήμερα ήρθαν τεχνικοί (να κάνουν κάτι που δεν γνωρίζω).
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 εσυ ενεργοποιηθηκες στην wind οποτε ναι πραγματι θα πληρωσεις τελος ενεργοποιησης οπου και να πας.αν δεν ειχες ενεργοποιηθει και απλα ακυρωνες την αιτηση δεν θα πληρωνες τελος ενεργοποιησης.αν τωρα χασεις τελειως την γραμμη λογω οτι διακοπτεις απο wind και ακυρωθει και η γραμμη τοτε μπορει να πληρωσεις μεγαλυτερο τελος ενεργοποιησης λογω οτι θα ειναι σαν να σου ενεργοποιουν νεα γραμμη και οχι υφισταμενη.και επισης θα περιμενεις και παραπανω ημερες. δηλαδη η wind σε διακοπτει και μενεις στον αερα δηλαδη η γραμμη δεν ανηκει πουθενα.οποτε εκει θα ειναι σαν να ενεργοποιεις νεα γραμμη.εκτος αν γινει αιτηση σε αλλο παροχο πριν διακοψει η wind για να παρεις την ιδια γραμμη οποτε ενεργος βροχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα