Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μόλις αγόρασα ένα καινούργιο hp με windows 8 (δεν έκανα ακόμα αναβάθμιση στα 10) και έχω προσέξει κάτι που με ενοχλεί εδώ και ημέρες. 

Η φωτεινότητα της οθόνης ανεβοκατεβαίνει απο μόνη της.

Έτρεξα στις ρυθμίσεις της φωτεινότητας άλλα όλα είναι εντάξει και την έχω στο μέγιστο. 

Όμως συνεχίζει να το κάνει αυτό και με ενοχλεί διότι, όταν σερφάρω π.χ: σε ένα παράθυρο με σκοτεινά χρώματα η φωτεινότητα κατεβαίνει απο μόνη της και όταν αλλάζω παράθυρο με πολύ πιο φωτεινά χρώματα η φωτεινότητα ανεβαίνει. Και αυτό φαίνεται.. δηλαδή δεν είναι στο μυαλό μου ή δεν έχω θέμα με τα μάτια μου. (έξαλλου φοράω γυαλιά μυωπίας)

Το λάπτοπ και η οθόνη δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα γιατί εκτος το ότι έχει 5 ημέρες που το αγόρασα, το συγκεκριμένο συμβάν μου είχε ξανα συμβεί στο παρελθόν με πάλι hp και windows 8.. αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς άλλαξα και σταμάτησε τότε. 

(Να σημειωθεί επίσης ότι δεν έχω άπο κάτω την μπαταρία και την έχω βγάλει γιατί έχω στην μπρίζα όλη την ήμερα το λάπτοπ.)

Ξέρεται μήπως πως μπορώ να αλλάξω αυτή την ρύθμιση? Έχει σχέση μήπως με την εξοικονόμηση της ενέργειας? 

Δημοσ.

πήγαινε στον πινακα ελέγχου την Intel κάρτας γραφικών και ψάξε για αυτοματη προσαρμογή φωτεινότητας η κάπως έτσι.

στις προηγμένες λειτουργίες

Δημοσ.

Ψαξε μεσα στο μενου της οθονης για dinimyc contrast. Απενεργοποιησε το.

Ποιο συγκεκριμενα? Γιατι εψαξα και δεν το βρηκα. 

Δημοσ.

απενεργοποιησε την εξικονομιση ενεργειας και θα εισαι οκ.

το ιδιο μου εκανε κι εμενα το δικο μου ΗP οταν το ειχα παρει στην αρχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...