W0zzAp Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Αυτοι απτην μια πλακωνονται και απτην αλλη θα κανουν συνεργασια.Νομιζω μας δουλευουν ψιλο γαζι.........
zio10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Οι aftermarket οθόνες iphone με τις αυθεντικές δεν έχουν διαφορά ούτε στο μάτι ούτε στην αφή, εκτός αν πέσεις σε ελαττωματικό κομμάτι... Για το θέμα, είχα την εντύπωση ότι είναι εχθροί αυτοί οι δύο και δεν μιλιούνται!
chrisxkar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 δεν προμηθευει απλα καποια παρτς ετσι οπως οπως παει θα ανοιγεις το iphone και θα λεει made by samsung 1
chrisxkar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 το την σχεδιαζει ειναι σχετικο...δεν λεω οτι δεν ειναι τιποτα δικο της αλλα οταν παιρνεις μια ετοιμη οθονη και την φερνεις στα μετρα σου μοντιφια λεγεται οχι σχεδιασμος
atheatos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 το την σχεδιαζει ειναι σχετικο...δεν λεω οτι δεν ειναι τιποτα δικο της αλλα οταν παιρνεις μια ετοιμη οθονη και την φερνεις στα μετρα σου μοντιφια λεγεται οχι σχεδιασμος Kαι αυτός που εχτισε τον Παρθενώνα μοντιφια έκανε, στα μάρμαρα.... δεν προμηθευει απλα καποια παρτς ετσι οπως οπως παει θα ανοιγεις το iphone και θα λεει made by samsung Προς το παρόν λέει made in China....Αν φτιαχτεί εξολοκληρου στη Samsung μπορεί και να μην λεγεται μετά iphone...
Περίπατος_Λογικής Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Επιτέλους!Δυσκολεύομαι πάρα πολύ κάθε φορά να δικαιολογήσω την αγορά του νέου iphone στον πατέρα μου για να μου δώσει χρήματα και πάντα με κορόιδευε για την οθόνη!Η αλήθεια ειναι πως η amoled μου άρεσε παραπάνω,αλλα αναγκαστικά δεν το παραδεχόμουν ποτε.Ευτυχώς τώρα θα έχω και εγώ amoled σαν το δικο του!
DJTaurus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Samsung $6.8B OLED Display Investment, Focus On iPhone
Nimda075 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 πως να νιωθουν τωρα τα apple fan boyz lol :) θα βρουν τις απιστευτες πουθεναδικες @@ες για να μας πεισουν οτι η apple θα τα υλοποιει καλυτερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα