Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά, ο κόσμος εδώ ρίχνει κουβάδες λάσπη σε 2 κατασκευαστές και αυτοί , συνεργάζονται..

• Like 3
Δημοσ.

ενα μαγαζι ειναι ολοι παιδες , γιατι δεν το καταλαβαινετε ? ενας πουλαει και περνουν ολοι . οι μηνυσεις υπαρχουν μονο και μονο για να υπαρχει πορωση στον κοσμο . ο ενας περνει τον ανυφορο (android) και τα 8πυρινα και ο αλλος το ισιαδι (ios) με 2πυρινο με την μιση ραμ. τα μοιρασανε ομορφα και ωραια και ας τους να φαγωνοντε σου λεει . εαν αυτη την στιγμη η appl εβαζε στο iphone 8 πυρινο κ 4 gb ραμ τι θα γινοταν ? μιλαω για κατι που δεν υπαρχει ? φυσικα και υπαρχει ... απλα ολα ειναι φτιαχτα να κονταροχτυπιουντε ... μια ο ενας λιγο παραπανω και την αλλη ο αλλος .... αλλιως θα υπηρχε μονο  μια μαρκα και τα λεγαμε εγω πηρα το κοκκινο και θα ελεγε ο αλλος ... καλα ρε βλακα το κοκκινο πηρες ? εγω πηρα το κιτρινο που ειναι πιο ομορφο , δεν θα ελεγε και τπτ  .ο ενας εβαλε μεταλο και γυαλι ο αλλος πλαστικο και καλυτερι οθονη. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ??? ΕΔΩ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΛΕΟΦΟΡΕΙΟ . υπαρχουν ριτρες και συμφονιες . καμια εταιρια δεν ωαζει κατι παραπανω απο τα συμφωνηθεντα, πορωνουν τον κοσμακι και τα παιρνουν χ10. ολοι επενδιουν οσα πιο πολλα μπορουν γι να παρουν 1 κινητο πλεον .ε

• Like 1
Δημοσ.

Η Samsung, ήδη αναμένεται να αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό από αρκετές Κινέζικες εταιρείας που σκοπεύουν να κατασκευάσουν μονάδες παραγωγής OLED

Αυτά είναι. Άντε να αρχίσουν να γίνονται mainstream αυτές οι οθόνες να τσιμπήσουμε σε νορμάλ τιμή καμία OLED TV. Ποτέ δεν κατάλαβα αυτούς που τις έκραζαν στα κινητά, εγώ από την πρώτη στιγμή που είδα video στο S2 ερωτεύτηκα.

PS: Άλλο ένα όπλο στην επιβολή της λογικής σε αυτούς που πωρώνονται με τις εταιρείες. Ναι η Apple έκανε το μεγάλο βήμα που μας απάλλαξε από τα κουμπιά αλλά και οι άλλοι συμβάλλουν με χρήσιμες ιδέες στην εξέλιξη.

- Ναι η λίγο μεγαλύτερη οθόνη συχνά είναι πιο βολική (πέρα από τον αντίχειρα έχεις και έξτρα χέρι :P ),

- Ναι η γλύκα της OLED στο μάτι τα σπάει (και αν δεν σου αρέσει ο κορεσμός υπάρχουν και τα settings)

• Like 2
Δημοσ.

Παντως τα τσιπακια by Samsung στα Iphone 6s και 6s plus απογοητευση και αυτοι τωρα θελουν συνεργασια και στις οθονες ....

Δημοσ.

Οι Oled ειναι το μελλον.

Τα ελάχιστα προβλήματα που έχουν τώρα θα έχουν λυθεί σε λίγα χρόνια.

Ελπίζω να γίνουν mainstream και στις τηλεοράσεις/οθόνες υπολογιστών.

Πρέπει να ταλειώνουμε με τα backlight και τα άπειρα προβληματά τους.

Όπως επίσης πρέπει να τελειώνουμ με τα ανύπαρκατα μαύρα που στην ουσία είναι γκρί.

Αντε καιρός να πεθαίνουν σιγά σιγά οι lcd.

• Super Moderators
Δημοσ.

σάμμυ όπως πάντα....... κράτα την αφρόκρεμα και δώστους την τυρόπιτα.... ξέρεις εσύ

Το ανάποδο δεν συμβαίνει όμως με τους επεξεργαστές? Ooops! :P

πως να νιωθουν τωρα τα apple fan boyz  lol :) :)

Κάπως καλύτερα γιατί μετά δεν θα έχετε να πείτε κάτι οι haters! :P

Κάποιοι που λέγανε για ολεντ οτι πρασινιζουν υπό γωνία κλπ μάλλον θα το αντέχουν και στα νέα αιφον

Αφού το βλέπεις πως πρασινίζουν. Σου αρέσει αυτό στα samsung? Γιατί εγώ όταν το έβλεπα στο S6 ...δεν χαιρόμουν και δεν θα χαρώ ούτε όταν και αν το δω σε μελλοντικό iphone!

• Like 2
Δημοσ.

Καιρο τωρα γράφω οτι δε νοηται να λέγεται ναυαρχίδα ενα κινητο με απλη lcd οθονη.. Μερα με τη νυχτα η oled με την lcd.

Το μόνο κακό εχει το μονοπώλιο η samsung.. Πριν 1 εβδομάδα μου επεσε το s5 (amoled), δεν αναβε η οθονη (τελικα ειμουν τυχερος, ειχε βγει ο κονεκτορας), πάντως παω σε ενα μαγαζι service, μου λεει, amoled, ουτε μαιμου κινεζικη δεν υπάρχει, μονο απο Samsung, κοστος 150+φπα+ εργατικα, με λιγα λογια, παρε αλλο μου λεει..

Μπαινει μια κοπελιτσα με iPhone, που της ειχε σπασει η οθονη, της λεει, φερε μια βόλτα και ελα σε 20 λεπτα, 50€ εχει συνολικα, οθονη με τα παντα μεσα, εργατικα και φπα.. ,

Ετσι για να καταλάβουμε τι κόστος εχει η "ναυαρχίδα" iPhone που πουλανε 800€..

Ελπίζω να γνωρίζεις το ότι στο iPhone της έβαλε μια refurbished/imitation οθόνη που είχε αγοράσει 15€ από το ebay. Αν ήταν και iPhone 4/4S μπορεί και 10€. Νομίζεις ότι αν έπαιρνε αυθεντική οθόνη (που δεν πωλείται πουθενά) από την Apple θα την έπαιρνε 10-15€; Ή θεωρείς ότι το κόστος κατασκευής της αυθεντικής οθόνης της Samsung έχει καμιά τεράστια διαφορά από οποιαδήποτε πολύ καλής ποιότητας LCD;

Με λίγα λόγια, βγάζεις ένα τραγικό (και biased εννοείται) συμπέρασμα από το μαγαζάκι που πήγες για service...

• Like 1
Δημοσ.

Η LG θα το αφήσει έτσι;

Η LG θα επενδύσει και αυτή στις OLED, δεν έχει και άλλη επιλογή, και ειδικότερα στις P-OLED (plastic-oled).

Δημοσ.

Μπράβο στη Samsung. Χρόνια τώρα βγάζει τις καλυτερες οθόνες σε κινητά και καλό είναι να δώσει την τεχνολογία και αλλού ώστε να μην έχουμε τις αθλιες lcd.

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να γνωρίζεις το ότι στο iPhone της έβαλε μια refurbished/imitation οθόνη που είχε αγοράσει 15€ από το ebay. Αν ήταν και iPhone 4/4S μπορεί και 10€. Νομίζεις ότι αν έπαιρνε αυθεντική οθόνη (που δεν πωλείται πουθενά) από την Apple θα την έπαιρνε 10-15€; Ή θεωρείς ότι το κόστος κατασκευής της αυθεντικής οθόνης της Samsung έχει καμιά τεράστια διαφορά από οποιαδήποτε πολύ καλής ποιότητας LCD;

Με λίγα λόγια, βγάζεις ένα τραγικό (και biased εννοείται) συμπέρασμα από το μαγαζάκι που πήγες για service...

Φίλε μου μαγαζάκι με επισκευές έχεις;

Refurbished τηλέφωνα δίνει η Apple αν σου χαλάσει η συσκευή  ΕΝΤΟΣ εγγύησης και σε πείραξε που το μαγαζάκι φτιάχνει τα κινητά με λογικό κόστος;

ΔΕΝ υπάρχουν original οθόνες apple για iphone...

Υπάρχουν OEM που κοστίζουν λίγο παραπάνω και OEM χαμηλότερης ποιότητας που κοστίζουν κάτι παρακάτω...

Ανάλογα με το βαλάντιό σου διαλέγεις και παίρνεις..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...