Προς το περιεχόμενο

ραδιοενισχυτής sony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω τον ραδιοενισχυτή  τον Sony str de485e και ξαφνικά σταμάτησε να αναγνωρίζει το τηλεκοντρόλ του. Στο τηλεκοντρόλ έχω αλλάξει μπαταρίες. Τι μπορεί να φταίει ? 

post-288827-0-66522600-1447516042_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλημερα...

Δεν θα το πιστεψεις αλλα εχω ακριβως αυτον τον ραδιοενισχυτη !!!!..Αγορασμενο το 2003..Το θεμα που αναφερεις δεν μου το χει παρουσιασει ποτε, αλλα  σε εμενα καπου καπου αν πατησω τα κουμπακια που εχει πανω  αλλο παταω και αλλη ενδειξη βγαζει.Το διορθωνω αφου πατησω επιμονα ξανα και ξανα.Θες ενα καλο καθαρισμα με αερα υπο πιεση και κυριως πισω απ το πανελ των κουμπιων (εκτιμω οτι αυτο θελει ο δικος μου ενισχυτης).Κατα τα αλλα με τηλεκοντρολ δεν εχω θεμα,ολα τζαμι.

Καλου κακου να στο δει καποιος ηλεκτρονικος αλλα προσοχη μην σε κλεψει στην τιμη επισκευης -βελτιωσης.

Δημοσ.

Μπορεί απλά να έχει χαλάσει το κοντρόλ μέσα ιδικά αν έχει πέσει κάτω και δεν ξέρω τι πολύ πιθανό να έχει ξεκολήσει κανά τσιπάκι μέσα.Σαν λύση θα πρότινα δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι γίνετε να πας το κοτρόλ σε αυτούς που βγάζουν κοντρολ για γκαραζοπορτες για να δει γενικά αν το κοντρολ εκπέμπει σήμα ώστε να άρχησουμε να αποκλιουμε τα πράγματα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...