Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τί μέτρα σύγκρισης θα πέρνουμε δηλαδή αν οχι benchmark παιχνιδιού,benchmark χταποδιού? 

Εσένα αλήθεια έφαγε και άλλο degrade η 980, φτάνει το 1ghz ή όχι πλέον?  :ph34r:

• Like 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και στο συγκεκριμενο κομματι φενεται η γκαφα της amd

Γιατί εσύ σκαμπάζεις και από τα υπόλοιπα κομμάτια και τώρα θα κρίνεις και την AMD, με την όλη σοφία σου. Ότι να 'ναι όμως, εδώ μέσα...

Δημοσ.

Γιατί εσύ σκαμπάζεις και από τα υπόλοιπα κομμάτια και τώρα θα κρίνεις και την AMD, με την όλη σοφία σου. Ότι να 'ναι όμως, εδώ μέσα...

Κατσε ρε φιλε μηπως δουλευεις στην and και σε εθιξα?απο την εμπειρια μου κρινω απο δυο r9 290.r9 390 που ειχα και οι επιδοσεις εκτος απο παιχνιδια για τα οποια εχει βγαλει οδηγους ειναι χαλια.ο καθενας κρινει και μπορει να κρινει απο αυτα που βλεπει.αν δεν σου αρεσει δικο σου προβλημα

Δημοσ.

Κατσε ρε φιλε μηπως δουλευεις στην and και σε εθιξα?απο την εμπειρια μου κρινω απο δυο r9 290.r9 390 που ειχα και οι επιδοσεις εκτος απο παιχνιδια για τα οποια εχει βγαλει οδηγους ειναι χαλια.ο καθενας κρινει και μπορει να κρινει απο αυτα που βλεπει.αν δεν σου αρεσει δικο σου προβλημα

Mπα, δεν νομίζω να δουλεύει στην AND

Δημοσ.

Αν δεν έχεις i7-5930K (6 πυρήνες, 12 ταυτόχρονες διεργασίες) όπως τα παλικάρια στο GamerNexus ή καλύτερο επεξεργαστή, σε συμβουλεύω να ξανατσεκάρεις το διάγραμμα που έβαλα στην πρώτη σελίδα με τους επεξεργαστές.

Εδώ η ίδια η Nvidia με i7-4790 και όλα στο Ultra δεν μπορεί να έχει σταθερά 60fps στα 1080p ούτε με την 980Ti (το οποίο συμφωνεί απόλυτα με το διάγραμμα που πόσταρα). Η 970 παίζει στα 40fps...

Αυτά από την ίδια την Nvidia.

fallout-4-nvidia-geforce-gtx-900-series-

Πάρα ταύτα ανυπομονώ να διαβάσω τις εντυπώσεις σου αν/όταν με το καλό αλλάξεις την 390 με την 970...

Μην ανησειχεις δεν θα αργησω πολυ

Δημοσ.

Eσύ αν συνεχίσεις έτσι θα μείνεις με υπολογιστή ενώ θα μπορούσες να πάρεις Ferrari...

Δημοσ.

Με αυτα που γραφεις παντως αυτο δειχνει συγνωμη κιολας. Οσο για την 970 που λες,εχεις δικιο σαπια καρτα.Γιαυτο και σε πολλα παιχνιδια σε 1080p η καρτα παιρναει την R9 390 ή και σηκωνει καλα και 1440p(Witcher 3 High settings 60fps).

Επισης το αλλο αστειο με την περιπτωση σου ειναι με τις R9 290 που ειχες. Οκ δεν ηθελες Crossfire δεκτο.Γιατι δεν πουλαγες την μια R9 290 και να σου εμενε η αλλη??? Φανταζομαι σε 1080p παιζεις αλλα επεσες και εσυ θυμα του marketing της Amd με την Vram.Δωσε Vram στο λαο και ας μην αξιοποιειται.Να μπορει να κοιμηθει τα βραδυα ο αλλος :)

Τελος ελπιζω να καταλαβαινεις οτι με ολες τις παραπανω αγορες/αλλαγες,χρηματικα σου εβγαινε αγορα της 980ti ετσι? :)

Αρα ναι δεν εκανες και τις καλυτερες δυνατες αγορες και επισης καλο ειναι να μην παραπληροφορεις τον κοσμο για πραγματα που δεν ισχυουν.

η 970 , 770 , 780 , titan , 780 ti οντως ειναι σαπιες με  ι5 4570 και r9 290 εχω 5-10 fps κατα μεσο ορο μεγαλυτερο σε οσα benchmark εχω κανει σε games πχ shadow of mordor , witcher 3  σε σχεση με οτι βλεπω στο Youtube με τις παραπανω καρτες. Περα οτι με την nvidia εχουν σκασει τα τελευταια χρονια ενα σωρο σκανδαλα τοσο σε hardware οσο και σε software.

Υγ εχω υπαρξει πελατης και των 2.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσος καιρός πρέπει να περάσει, αλλά, ΚΑΠΟΙΑ στιγμή, θα καταλάβουν και οι υπόλοιποι ότι το πρόβλημα του παιχνιδιού είναι στο CPU κομμάτι - και μάλιστα μεγάλο...

• Like 2
Δημοσ.

Έχοντας εμπειρία σε 980 - 970 και 390 μπορώ να πω ότι η 390 ήταν ότι καλύτερο είχα (και πλέον ξανά έχω). Και ναι η 980 είναι καλή κάρτα αλλά γενικά την κατηγορία 980/390x την θεωρώ "κατηγορία προς αποφυγή" για λόγους απόδοση/κόστος. 

*Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές μου απόψεις και μόνο . Δεν είμαι fan ούτε της amd ούτε της nvidia. Το συμφέρον μου κοιτάζω!

Δημοσ.

Δεν αξιζει ο 5930κ. Αν ειναι να τα σκασεις πας στον 5960 πολυ καλος για gaming  :rolleyes:  :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Αν αναφέρεσαι σε 'μένα κάνεις τεράστιο λάθος.

Για το αν κάνει λάθος ή όχι άσε να το κρίνουν άλλοι με το δικό σου ιστορικό.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η ενότητα κλείνει γιατί έγινε πάλι πεδίο ανούσιων αψιμαχιών και όχι μιας λογικής συζήτησης που θα μπορούσε να αποβεί και χρήσιμη.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...