Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να πω κατι για το directχ 12 παιχνιδια με directs 12 θα δουμε απο φετος με το fable και απο το 2016 μαλλον ολα τα παιχνιδια θα υποστιριζουν dx12 η τουλαχιστον τα Big AAA games, αλλα παιχνιδια που θα βασιζονται σε directx 12.1 μπορει να περασουν και καμια 5-6 χρονια δηλαδη μεχρι να βγουν οι επομενες κονσολες,

νομιζω δεν υπαρχει ακομα στην αγορα καρτα γραφικων που να υποστιριζει directs 12.1 και ουτε χρειαζεται προς το παρον

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πρωτον ασχετος δεν ειμαι,δευτερον το crossfire δεν μου λειτουργουσε καλα λογω χρησης καλωδιου μετατροπεα vga σε displeyport.τριτων η 970 με τα 3.5 gb εχει αδυναμια που θα φανει συντομα.και τεταρτον η 390 ειναι καλυτερη απο την 970 και πεμτον με το directx 12 η καρτα θα νικαει και την 980

Με αυτα που γραφεις παντως αυτο δειχνει συγνωμη κιολας. Οσο για την 970 που λες,εχεις δικιο σαπια καρτα.Γιαυτο και σε πολλα παιχνιδια σε 1080p η καρτα παιρναει την R9 390 ή και σηκωνει καλα και 1440p(Witcher 3 High settings 60fps).

Επισης το αλλο αστειο με την περιπτωση σου ειναι με τις R9 290 που ειχες. Οκ δεν ηθελες Crossfire δεκτο.Γιατι δεν πουλαγες την μια R9 290 και να σου εμενε η αλλη??? Φανταζομαι σε 1080p παιζεις αλλα επεσες και εσυ θυμα του marketing της Amd με την Vram.Δωσε Vram στο λαο και ας μην αξιοποιειται.Να μπορει να κοιμηθει τα βραδυα ο αλλος :)

Τελος ελπιζω να καταλαβαινεις οτι με ολες τις παραπανω αγορες/αλλαγες,χρηματικα σου εβγαινε αγορα της 980ti ετσι? :)

Αρα ναι δεν εκανες και τις καλυτερες δυνατες αγορες και επισης καλο ειναι να μην παραπληροφορεις τον κοσμο για πραγματα που δεν ισχυουν.

Δημοσ.
Τελος ελπιζω να καταλαβαινεις οτι με ολες τις παραπανω αγορες/αλλαγες,χρηματικα σου εβγαινε αγορα της 980ti ετσι? :)

φαντάζομαι θα τις πούλησε τις δύο 290 και την 970 δεν θα της κρέμασε στον τοίχο να τις κοιτάει.

Δημοσ.

φαντάζομαι θα τις πούλησε τις δύο 290 και την 970 δεν θα της κρέμασε στον τοίχο να τις κοιτάει.

Ναι αλλα ειχε χασουρα ακομα και αν σκεφτεις ποσο κοστιζανε/κοστιζουν οι R9 290+την χασουρα απο την 970 για μεταβαση σε R9 390

• Like 1
Δημοσ.

@ceasar1333 προς το παρόν ακολούθησε τις οδηγίες που δείξαν panther-prospector και περίμενε patch για το παιχνίδι.Όσον αφορά τους drivers δεν νομίζω να αργήσουν να εμφανιστούν οι crimson.

Δημοσ.

Καλα ο τυπος δεν παιζεται με τιποτα.Τι θελετε και χανεται τον χρονο σας γραφοντας του συμβουλες?Εβαλε αγγελια την καρτα για ανταλαγη με 970.Ερε κατι παλικαρια υπαρχουν στον κοσμο τελικα,μολις ειδα την αγγελια τρελαθηκα.Ειχε 290cf,τις εδωσε επειδη δεν μπορουσε να αξιοποιησει το cf,αγορασε την 970 και την εδωσε γιατι ηταν σαπια λογω 3.5GB+0.5GB μνημης,πηρε την 390 και επειδη δεν μπορει να παιξει το Fallout 4 το οποιο εχει προβλημα το ιδιο το παιχνιδι,αυτος χαριζει την 390 ανταλασοντας την με μια 970 που ειχε αλλα την εδωσε για τον λογο της σαπιας vram.Ολο αυτο με ξεπερναει,πραγματικα.Μεχρι αυριο να γραφω,παλι δεν προκειτε να χωνεψω το τροπο σκεψης μερικων.Τεσπα,δικα του ειναι τα λεφτα,οτι θελει κανει.

• Like 6
Δημοσ.

Butthurts...Butthurts Everywhere

Βασικα το FO4 δεν εχει προβλημα "το ιδιο το παιχνιδι",η amd εχει με το gameworks της Nvidia και γενικα οπως παντα με τους drivers της,βασικα η ιδια η Bethesda Game Studios προτηνει την 970 για 1080p και την 980Τι για 1440p

Δημοσ.

Mιά σελίδα πίσω να πάς και θα δείς ότι και με 980Ti το παιχνίδι έχει θέμα αν δεν έχεις τον κατάλληλο επεξεργαστή...

Για 60fps παντού με Ultra θέλεις i7 4ης γενιάς και πάνω.

Λίγο το gameworks, λίγο τα super duper God Rays πού Low-Ultra είναι το ίδιο πράγμα με 40% διαφορά στην απόδοση, λίγο η απαρχαιωμένη engine, λίγο το κάκιστο optimization και νά το αποτέλεσμα.

Δεν είναι θέμα της AMD. Το παιχνίδι απλά δεν είναι optimized.

Και την 970 να βάλει ο φίλος που από 290CF πήγε σε 970 και μετά πήγε σε 390 και τώρα προσπαθεί να ξαναπάει σε 970, τα 30-άρια fps στα σημεία που υπάρχει θέμα δεν τα γλιτώνει αν δεν αλλάξει συγκεκριμένα settings στο παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Oύτε μια βδομάδα δεν έχει που βγήκε, μην το κρίνετε απο τώρα.

Σε κανα 3μηνο θα τρέχει νεράκι ;)

Και εγώ μόνο το Rays έχω Medium και όλα τα άλλα Ultra, αλλά και texture clipping υπάρχει και black faces 1/10 loads, και μερικά textures ξεπετάνε σαν Low.

Eίναι ένα βήμα μετά την Beta ρε παλικάρια, μην δένετε κόμπο την απόδοση. ;)

Δημοσ.

Oύτε μια βδομάδα δεν έχει που βγήκε, μην το κρίνετε απο τώρα.

Σε κανα 3μηνο θα τρέχει νεράκι ;)

Και εγώ μόνο το Rays έχω Medium και όλα τα άλλα Ultra, αλλά και texture clipping υπάρχει και black faces 1/10 loads, και μερικά textures ξεπετάνε σαν Low.

Eίναι ένα βήμα μετά την Beta ρε παλικάρια, μην δένετε κόμπο την απόδοση. ;)

Υποτίθεται αγοράζεις ολοκληρωμένο παιχνίδι.

Δημοσ.

Υποτίθεται αγοράζεις ολοκληρωμένο παιχνίδι.

Bethesda, τι να πείς...

Στο 3 να δεις εκεί Crashes με "καθαρή εγκατάσταση" Windows :P

Δημοσ.

πρωτον ασχετος δεν ειμαι,δευτερον το crossfire δεν μου λειτουργουσε καλα λογω χρησης καλωδιου μετατροπεα vga σε displeyport.τριτων η 970 με τα 3.5 gb εχει αδυναμια που θα φανει συντομα.και τεταρτον η 390 ειναι καλυτερη απο την 970 και πεμτον με το directx 12 η καρτα θα νικαει και την 980

Καλα ο τυπος δεν παιζεται με τιποτα.Τι θελετε και χανεται τον χρονο σας γραφοντας του συμβουλες?Εβαλε αγγελια την καρτα για ανταλαγη με 970.Ερε κατι παλικαρια υπαρχουν στον κοσμο τελικα,μολις ειδα την αγγελια τρελαθηκα.Ειχε 290cf,τις εδωσε επειδη δεν μπορουσε να αξιοποιησει το cf,αγορασε την 970 και την εδωσε γιατι ηταν σαπια λογω 3.5GB+0.5GB μνημης,πηρε την 390 και επειδη δεν μπορει να παιξει το Fallout 4 το οποιο εχει προβλημα το ιδιο το παιχνιδι,αυτος χαριζει την 390 ανταλασοντας την με μια 970 που ειχε αλλα την εδωσε για τον λογο της σαπιας vram.Ολο αυτο με ξεπερναει,πραγματικα.Μεχρι αυριο να γραφω,παλι δεν προκειτε να χωνεψω το τροπο σκεψης μερικων.Τεσπα,δικα του ειναι τα λεφτα,οτι θελει κανει.

Αυτο το λεει ρε συ οτι δεν ειναι ασχετος  :rolleyes:  :rolleyes:

• Like 3
Δημοσ.

Καλα οτι και να λετε αμα δειτε benchmarks fallout 4 and vs nvidia θα καταλαβετε.οσοι με λετε ασχετο δεν εχετε ιδεα απο καρτες και παιχνιδια.απλα η αμδ αργει να βγαλει ενω η πρασινη απο την πρωτη ημερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...