dj.disquo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια! Επειδη δε γνωριζω περι o/c απλα ειδα οτι συμπεριλαμβανε το afterburner.. με παιρνει να ανεβασω καθολου αυτη τη καρτα η ειναι επιφοβο? Η καρτα δε παιρνει ξεχωριστη τροφοδοσια απο PSU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Θα μπορούσες, αλλά δεν κερδίζεις πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj.disquo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 επισης η καρτα λειτουργει dual graphics μαζι με amd a8 7600 radeon r7 4cpu cores kai 6gpu cores. σε games δηλαδη δε θα κανει καμια διαφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Όσο και να την ανεβάσεις, 250 θα παραμείνει - δηλαδή, ακατάλληλη για games, εκτός και αν μιλάμε για indie του indie 5-ετίας+... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj.disquo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 εε πως νομιζα οτι σε αυτο το σαιτ δεν εχει τρολλαδες...δεν εχει βγει κατι μεχρι στιγμης να μη παιζει 720 με high μεσο ορο ...δεν ειναι κει το θεμα μου..εγω ρωταω αν με μερικα Hz παραπανω μπορεσω να κανω κατι καλυτερο επειδη δε τα ξερω καθολου, αν σηκωνει το παραμικρο δηλαδη κριμα να μη το αξιοποιησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ασε ο occulist είναι γωστός "τρολλάς" και σε όλους λέει να πάρουν το ελάχιστο μια 960-380 για παιχνίδια. Και η 250 θα παίζει, αλλά τι είναι τα 30 fps, τι τα 33, δεν αξίζει να ζορίζονται οι μικρές κάρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 εε πως νομιζα οτι σε αυτο το σαιτ δεν εχει τρολλαδες...δεν εχει βγει κατι μεχρι στιγμης να μη παιζει 720 με high μεσο ορο ...δεν ειναι κει το θεμα μου..εγω ρωταω αν με μερικα Hz παραπανω μπορεσω να κανω κατι καλυτερο επειδη δε τα ξερω καθολου, αν σηκωνει το παραμικρο δηλαδη κριμα να μη το αξιοποιησω Η απάντηση είναι πως μπορείς να δοκιμάσεις να την ανεβάσεις και να χεις ένα μικρό κέρδος.Εξαρτάται και από τη φύση του παιχνιδιού και το oc.Εδώ και igpu να ανεβάσεις κάτι μπορεί να κερδίσεις.Αν αξίζει ή όχι θα το κρίνεις μόνος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj.disquo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 εδω ξαναεπισημανω οτι δε γνωριζω το αντικειμενο του o/c ..δε ξερω ας πουμε τι ειναι το igpu που λες.. επισης διαβασα οτι στο afterburner που δινει η amd ως official oc app μπορεις να δοκιμασεις ανεβαζοντας ανα 50hz , το δοκιμασα αλλα μολις παταω apply μου το ξαναπαει στα defaults επισης δε μπορω να καταλαβω γιατι τα παιχιδνια (ειδικα το black ops 3 ) παιζουν καλυτερα με κλειστο το amd dual graphics... (δεν εχω δευτερη καρτα ειναι οι δηθεν 6 gpu cores του επεξεργαστη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα