dj.disquo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδες.. Εχω ενα πολυ παραξενο προβλημα με το κινητο...δε ξερω αν υπαρχει καποια λυση η να το παω για αλλαγη ηχειου η να φωναξω κανα παπα να το διαβασει.. Εχει 3 εβδομαδες που το ηχειο δεν λειτουργει παρα μονο αν το φυσηξω δυνατα με το στομα η με πιεστικο αερα ( ω ναι), επαναφερεται και μετα απο μερικες ωρες τα ιδια...παιζει οταν ειναι σιγα και οσο δυναμωνω ακουγεται οτι ζοριζεται μεχρι που σταματαει..ξανα φυσημα και ουτωκαθεξης. Το χω βαλει στο νερο ναι αλλα τελευταια φορα ηταν Αυγουστο και δεν ειχε θεμα.Αν γνωριζει κανεις κατι, much appreciated!
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 οταν μπει στο νερο μπορει να πεσει νερο εκει και οταν βαλεις να παιξει να μην ακουγεται καλα αλλα αμα φυσηξεις μια φορα η φυγει το νερο εισαι ενταξει.εχω το xperia go.τωρα εσενα να το ξανακανει συνεχεια ειναι πολυ παραξενο.
dj.disquo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Το ξερω φιλε αυτο που λες..το καλοκαιρι μετα το νερο μολις στεγνωνε λειτουργουσε κανονικα...εμ παραξενο το πα και γω
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 δεν ξερω κατι παραπανω.μονο αν το πας σε service να το ανοιξουν.αν ειναι εκτος εγγυησης το κανεις και εσυ.να εχει πεσει κατι και να κλεινει το ηχειο και οταν το φυσας να μετακινειτε?σεναριο επιστημονικης φαντασιας μου φαινεται.να εχει παθει τιποτα το ιδιο το ηχειο καμια μεμβρανη κατι?
dj.disquo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 ελα μου ντε...με τη μεμβρανη πρεπει σιγουρα κατι να παιζει γιατι πριν σταματησει παραμορφωνει λιγο.εντος εγγυησης ειναι αλλα θα μου πει το βαλες θαλασσα , αν και παντα το πλενα με γλυκο νερο μετα απο θαλασσα (ξερω οτι δε κανει σε αλμυρο νερο αλλα φιλος που ασχολειται αρκετα και εχει βαλει στη θαλασσα ζ και ζ3 πολλες φορες δν ειχε κανενα θεμα)
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 ναι κανονικα δεν κανει διοτι το αλατι και λιγη ωρα που θα μεινει πανω μπορει να κανει προβλημα.τωρα αν θα στο φτιαξουν δεν ξερω.η arvato τα φτιαχνει και γενικως δεν ακουγονται τα καλυτερα σχολια
dj.disquo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Arvato ακουω συνεχεια τα χειροτερα αν και βρισκομαι Θεσσαλονικη οποτε μαλλον προς sony service θα το παω γτ τωρα σταματησε τελειως.. anyways ευχαριστω για το ενδιαφερον
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 ενημερωσε μας τι εγινε.ε ναι δεν θα παει αθηνα αφου εισαι θεσσαλονικη αρα μια χαρα.εκτος αν αυτοι το στελνουν arvato 1
dj.disquo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 ελπιζω οχι...στην αντιπροσωπεια της sony θα το παω
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 αν δεν φαινεται καποια φθορα απο θαλασσινο νερο ή ιχνη απο τιποτα αλατια τοτε οκ.γιατι το αλατι αν μεινει μεσα φαινεται σχετικα ευκολα οποτε εκει χανεις εγγυηση.γενικως παντως απεφευγε να τα βαζεις στην θαλασσα ακομα και αν τα ξεπλενεις μετα.τα λαστιχα και ολα αυτα της μονωσης δεν ειναι φτιαγμενα για θαλασσινο νερο.οκ αν το ξεπλενεις γλυτωνεις αρκετα αλλα παλι υπαρχει φθορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα