gregvibe Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 καλημερα, θα μπω κατευθειαν στο θεμα. μια φιλη μου αγορασε προ ημερων εναν εξωτερικο σκληρο(φωτο) για το ipad της. ο συγκεκριμενος σκληρος συνδεεται με usb 3 και μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καποιο καλωδιο ή ανταπτορα ωστε να κανει τη δουλεια της. επισης η υποδοχη(φωτο) του σκληρου δυσκολα βρισκεται και δε βλεπω και πολλες επιλογες. υποψην δε γνωριζω και πολλα περι συνδεσμολογιας apple προ'ι'οντων.. ξερει καποιος ενα τροπο συνδεσης ή να το στειλουμε πισω να παρουμε κατι αλλο?
SaFiS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Σε καμμία Apple συσκευή δεν μπορεί να συνδεθεί σκληρός δίσκος με την έννοια που υποψιάζομαι ότι το θέλετε. Το βύσμα που δείχνεις στην φωτό κουμπώνει στην μεριά του σκληρού και μόνο. Για συσκευές Apple υπάρχουν κάποια στικάκια και συγκεκριμένοι σκληροί δίσκοι με ενσωματωμένο WiFi που λειτουργούν μόνο με συνοδευόμενη εφαρμογή... Δες στο link τι εννοώ... http://www.macworld.co.uk/feature/iphone/best-ways-get-more-storage-for-your-iphone-or-ipad-3579792/ Τι ακριβώς θέλει να κάνει με τον σκληρό??
gregvibe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 θελει να περασει φωτογραφιες και βιντεο κυριως, ομως γνωμη μου ειναι να βαλει itunes και να τα περασει στο η/υ της ειπα. κ ιετσι εγινε.. ευχαριστω για τη βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα