George6478 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας, Εξετάζω την αγορά της SONY KDL 43W755C για χρήση κυρίως DIGEA. Με ενδιαφέρει πρωτίστως και σε μεγάλο βαθμό η ποιότητα εικόνας και σε δεύτερο χρόνο η smart λειτουργία. Θα την χρησιμοποιώ αρκετά και για usb αλλά συμβιβάζομαι με τη χρήση εξωτερικού media player καθώς από όσα έχω διαβάσει το ενσωματωμένο media player δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Το 3d δεν με ενδιαφέρει ενώ το android είναι μεν καλοδεχούμενο αλλά δεν είναι και βασικό κριτήριο αγοράς καθώς ένα απλό web την κάνει την δουλειά. Θα ήθελα την άποψη κάποιου σε σχέση με τον ανταγωνισμό καθώς διαβάζω ότι στην ποιότητα εικόνας DIGEA η Sony είναι καλύτερη ενώ στα υπόλοιπα μάλλον υπερτερούν άλλες εταιρίες. Η τωρινή μου tv είναι μία Panasonic TXP42G30 PLASMA και το budget θα προτιμούσα να μη ξεπεράσει τα 550€, αν και με τη Sony είμαι ήδη €100 επάνω. Ευχαριστώ πολύ
toyo73 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρα ειναι και φαινεται πολυ ομορφη.Εξξαλου η SONY το εχει με design, αλλα και με την ποιοτητα εικονας.Εγω στο σπιτι ολες Sony ειναι και παιζουν χρονια αξιοπιστα.Μια φορα πηγα σε LG και δεν ξαναπαω. 1
George6478 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι πως όταν πήγα από κατάστημα να δω τηλεοράσεις από κοντά,ήταν η μόνη που μου άρεσε αρκετά ως προς τον χειρισμό της,την εικόνα αλλά και την εμφάνισή της.Επίσης είδα ότι όταν πρωτοβγηκε ήταν στα 950€ και τώρα στον Κωτσόβολο την παίρνεις με 630 οπότε φαίνεται και καλό σαν deal γενικότερα.
metallica123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα σας, Εξετάζω την αγορά της SONY KDL 43W755C για χρήση κυρίως DIGEA. Με ενδιαφέρει πρωτίστως και σε μεγάλο βαθμό η ποιότητα εικόνας και σε δεύτερο χρόνο η smart λειτουργία. Θα την χρησιμοποιώ αρκετά και για usb αλλά συμβιβάζομαι με τη χρήση εξωτερικού media player καθώς από όσα έχω διαβάσει το ενσωματωμένο media player δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Το 3d δεν με ενδιαφέρει ενώ το android είναι μεν καλοδεχούμενο αλλά δεν είναι και βασικό κριτήριο αγοράς καθώς ένα απλό web την κάνει την δουλειά. Θα ήθελα την άποψη κάποιου σε σχέση με τον ανταγωνισμό καθώς διαβάζω ότι στην ποιότητα εικόνας DIGEA η Sony είναι καλύτερη ενώ στα υπόλοιπα μάλλον υπερτερούν άλλες εταιρίες. Η τωρινή μου tv είναι μία Panasonic TXP42G30 PLASMA και το budget θα προτιμούσα να μη ξεπεράσει τα 550€, αν και με τη Sony είμαι ήδη €100 επάνω. Ευχαριστώ πολύ την αγόρασες τελικά ο player υποστηρίζει εξωτερικούς sbus?
heavyrain Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εφοσον ειναι android εκτος του βασικο που παιζει τα παντα και εξωτ υποτιτλους και περναει ολα τα φορμα ηχου στην οπτικη/hdmi, εχεις τη δυνατοτητα να κατεβασεις vlc, mx player και archos οποτε θα καλυφθεις πληρως. 549 εχει στο σκρουτζ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα