{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=O3wxhozLVLI 1
fr4ntic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Γι αυτούς που έχουν αμφιβολίες για το παιχνίδι, γνώμη μου περιμένετε. Μπορεί να άνοιξε η "Beta" αλλά το παιχνίδι έχει πολύ δρόμο ακόμα. Το πιο πιθανό είναι να σας κουράσει. Τα θέματα που έχουν οι servers με τα desync και τα overpower AI (Bots) κρατούν καλά. Κατά τα αλλά με παρέα έχει τη φάση του παρόλα τα προβλήματα. Πρόσθεσαν και έναν ακόμα χάρτη (Shoreline) πού αν και μίσος είναι ο μεγαλύτερος μέχρι στιγμής στο παιχνίδι. Όποιος θέλει επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να μπείτε στο discord που έχω φτιάξει, θα βρείτε τα πάντα σε ότι έχει σχέση με το game, updates κτλ. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Πείτε εντυπώσεις παιδες αξιζει? Γι αυτούς που έχουν αμφιβολίες για το παιχνίδι, γνώμη μου περιμένετε. Μπορεί να άνοιξε η "Beta" αλλά το παιχνίδι έχει πολύ δρόμο ακόμα. Το πιο πιθανό είναι να σας κουράσει. Τα θέματα που έχουν οι servers με τα desync και τα overpower AI (Bots) κρατούν καλά. Κατά τα αλλά με παρέα έχει τη φάση του παρόλα τα προβλήματα. Πρόσθεσαν και έναν ακόμα χάρτη (Shoreline) πού αν και μίσος είναι ο μεγαλύτερος μέχρι στιγμής στο παιχνίδι. Όποιος θέλει επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να μπείτε στο discord που έχω φτιάξει, θα βρείτε τα πάντα σε ότι έχει σχέση με το game, updates κτλ.
DeadElectron Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Παρακολουθώ το παιχνίδι εδώ και μήνες και τώρα τελευταία με την beta έχω δει πολλά streams/videos και είμαι εδώ και εδώ για να αγοράσω την standard. Αυτό που με κρατάει είναι το popularity του PUBG. Δεν ξέρω σε ποιο από τα δύο να εστιάσω . Μπήκα στην κλήρωση στη σελίδα του EFT στο Facebook για ένα trial key για τη beta, οπότε περιμένω...
DeadElectron Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 μπετα μονο με παραγγελια? Στη Beta μπαίνουν όσοι έχουν κάνει Pre-Order οποιαδήποτε έκδοση του παιχνιδιού. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες στη σελίδα στο Facebook έκαναν έναν διαγωνισμό όπου έδιναν 5 7-day beta trial keys. Τώρα, ανακοίνωσαν έναν καινούργιο διαγωνισμό για beta keys με διάρκειες 14-day, 7-day και 3-day εδώ.
DeadElectron Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Συνεχίζει προς το σωστό δρόμο το EFT πετώντας πάνω από 400 cheaters από την CLOSED Beta. Πηγή 1
Tzini_Gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 αν παρω την standar μπαινω και απο σημερα αυτοματα κ παιζω στην beta?
DeadElectron Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 αν παρω την standar μπαινω και απο σημερα αυτοματα κ παιζω στην beta? Όπως μπορείς να δεις και από το store, με την standard θα έχεις access στην closed beta που τρέχει τώρα. Ωστόσο, τα invites δίνονται σε waves, οπότε μπορεί να αργήσεις να ξεκινήσεις το πολύ μια εβδομάδα. 1
DeadElectron Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Καινούργιο patch (Patch 0.2.120.435). Οι Beta testers μπορούν να δουν τα patch notes. Facebook Post
fr4ntic Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως μπορείς να δεις και από το store, με την standard θα έχεις access στην closed beta που τρέχει τώρα. Ωστόσο, τα invites δίνονται σε waves, οπότε μπορεί να αργήσεις να ξεκινήσεις το πολύ μια εβδομάδα. Δεν ισχύει αυτό που λες φίλε μου. Τα waves έχουν τελειώσει καιρό τώρα. Αν κάποιος πάρει το παιχνίδι σήμερα μπαίνει αυτομάτως στην Closed Beta, ακόμα και με την βασική έκδοση. Για Το game τώρα, βαδίζει αργά και σταθερά.. Το desync έχει βελτιωθεί αρκετά και τα AI τα έχουν νερφαρει μέχρι να γίνει σωστό balance. Επίσης cheaters θα βρείτε πολύ δύσκολα μετά το banwave και από τι μου έχουν πει, κάνουν BAN σε εβδομαδιαία βάση, οπότε μένει καθαρό το παιχνίδι. Και υπενθύμιση για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει Discord server για το παιχνίδι, μετράμε πάνω από 9000 άτομα, για όποιον θέλει να παίξει και δεν έχει παρέα ρίξτε ένα μάτι https://discord.gg/0olC1YFQN4mTFCAZ . Απορίες σχετικά με τον server @Frantic#9557 2
DeadElectron Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ισχύει αυτό που λες φίλε μου. Τα waves έχουν τελειώσει καιρό τώρα. Αν κάποιος πάρει το παιχνίδι σήμερα μπαίνει αυτομάτως στην Closed Beta, ακόμα και με την βασική έκδοση. Όντως; Για πόσο καιρό έτρεχε με waves;
fr4ntic Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Όντως; Για πόσο καιρό έτρεχε με waves; Αρχές Αυγούστου είχε τελειώσει αν θυμάμαι καλά..Ήταν για μια βδομάδα αφού ξεκίνησε η Beta. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα