aimon1989 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Στις 31/12/2019 στις 3:41 ΜΜ, thanasis00 είπε Ξεκίνησα και εγώ σήμερα, αν και έχω μπόλικη εμπειρία με CS:GO, εδώ τα πράγματα είναι φουλ διαφορετικά! Το aiming που έχω βοηθάει πολύ, αλλά το παιχνίδι έχει ένα σωρό άλλα χαρακτηριστικά και πρέπει να μάθω/συνηθίσω. Για starters, τι θα προτείνατε; Μέχρι τώρα μόνο offline έχω παίξει, γιατί νιώθω ότι θα χάσω όλο μου το gear αν μπω κανονικό game Έχει νόημα να μπω χύμα στο παιχνίδι χωρίς καθόλου gear? Ή έστω μόνο μαχαίρι; Έχει νόημα να κάνω insure κάτι αν μπω χύμα με σχεδόν καθόλου gear? Ευχαριστώ! Καλή χρονιά φίλε και καλό ξεκίνημα! Σίγουρα το offline σε βοηθάει πάρα πολύ για να μάθεις τους χάρτες και τα extraction points για να μην αγχώνεσαι πολύ. Το να μπεις χύμα χωρίς gear δεν αξίζει, μπορείς να πάρεις ένα απλό κράνος στα 17k, ένα vest πχ paca και ένα rig να βάζεις τις σφαίρες. Για όπλο μπορείς να πάρεις κάτι πολύ απλο όπως κάποιο sks ή verp 7.62. Αυτό που θα σου έλεγα να κάνεις πιο πολύ είναι να μπαίνεις στην αρχή όσο πιο πολύ μπορείς με scav, να δείς αρκετά βίντεο στο youtube για τα loots και επίσης για να σου φύγει ο φόβος τις κάθε πίστας, βρες ένα path για να ακολουθας και να το μάθεις καλά. Σημαντικό πολύ: ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ακουστικά και μην μπαίνεις στην αρχη customs
GjokerR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Εγώ έχω παίξει κάμποσο αλλά το έχω κόψει λίγο θητείας
aimon1989 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Στις 9/8/2020 στις 10:17 ΠΜ, Balantakos είπε Παιζει κανεις? Λεω να το αγορασω. Εγω εχω παιξει αρκετα τα τελευταια χρονια, ειδικα στην καραντινα το ελειωσα. Έχεις δει βίντεο πως ειναι;
gogos47 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 καλησπερα ψαχνω παρεα να κανουμε κανα raid αν παιζει κανεις ας στειλει p.m.
skiabox Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Για ποιο λόγο έγινε ξαφνικά το συγκεκριμένο παιχνίδι νούμερο ένα στο twitch.tv;
GjokerR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Νέο wipe και drops ξαναέφεραν κίνηση στο παιχνίδι, όπως θα γίνονταν με ένα νέο expansion σε άλλα παιχνίδια
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 -25% προσφορά αυτές τις μέρες. Αν θέλετε να το πάρετε πιο φθηνά και να γλυτώσετε το ΦΠΑ: Βάλτε VPN, πάτε το Ελβετία-->ανοίξτε τον Microsoft Edge (ναί μόνο αυτόν)-->μπείτε στο https://www.escapefromtarkov.com/preorder-page να κάνετε την αγορά-->αλλάξτε την χώρα σε Ελλάδα-->Διαλέξτε Skrill (είναι το πιο φτηνό), εγώ το έκανα με paypal γιατί το skrill θέλει top up και αν το κάνεις με mastercard δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα μετά. Και έτοιμο, θα το αγοράσετε στα 28.70€! Κλείστε το vpn, κλείστε και τον edge και κάντε κανονικά login και κατεβάστε το παιχνίδι. 2
Tzini_Gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 τσιμπησα και εγω το παιχνιδια στα 20ευρω μιας και ειχα ενα υπολοιπο σε ενα κλειδαδικ με 15 ευρω. σε κανενα 35λεπτο θαχει κατεβει. αποτι παρατηρησα το παιχνιδι εχει και story mode?
BRAXOS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 δεν εχει story mode απλα σου δινει μερικα quest αυτοτελη. Παιζεις για να αποδρασεις ζωντανος με οσο περισοτερο loot μπορεις. Ειναι hardcore παιχνιδι χωρις χαρτες , σταυρους σκοπευσης κλπ, αλλα ειναι φοβερο κατα την γνωμη μου 1
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Γελάω πολύ με το θράσος αυτό Escape from Tarkov Arena is a new "standalone" shooter
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Holy f*ck! Internet explorer?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα