drdedus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Για αυτούς που έχουν ηδη aukey.. Είμαι έτοιμος να αγοράσω έναν απο τους 4 που εχει το getone . Παρατηρώ οτι ο διπλός έχει διαφορετικό "πατημα" απο τον τετραπλο. Ποιόν έχετε και είστε ευχαριστημένοι χωρίς "αποσύνδεσεις"?
Questioner Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Με τέτοια μικροποσά δεν αγχωνόμαστε απ' όπου κι αν αγοράζουμε... σωστά; Ναι απλά το allbuy έχει αποδείξει ότι είναι λίγο "ο,τι να ναι" με τις αποστολές. Βέβαια σαν το gearbest δεν είναι. Inside joke από το άλλο thread
drdedus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αγόρασα τον τετραπλο aukey και οταν έρθει ελπίζω να θυμηθώ να σας πω πως πατάει. Αν οχι θυμίσατε μου να γράψω. και βέβαια να γράψτε και εσείς τι παίζει.
paylidis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Τα ίδια και εγω. Μου ήρθε ένας τριπλός μπλε άσπρο!
vdeseris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Παρέλαβα και γω χθες. Τα δοκίμασε κανείς? Δουλεύουν ή θα βγάλουν καπνούς??
kmarios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Παρέλαβα και γω χθες. Τα δοκίμασε κανείς? Δουλεύουν ή θα βγάλουν καπνούς?? Παρέλαβα χτες 2. Πατάει καλά και όλα οκ.
louben Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Παρελαβα και εγω δυο.Το ενα δε δουλευει το αλλο δειχνει να δουλευει. Σε οσους δουλευει βγαζει led και στις τρεις εξοδους ή μονο στην κατω (σε εμενα ισχυει το δευτερο).
kmarios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Παρελαβα και εγω δυο.Το ενα δε δουλευει το αλλο δειχνει να δουλευει. Σε οσους δουλευει βγαζει led και στις τρεις εξοδους ή μονο στην κατω (σε εμενα ισχυει το δευτερο). μόνο ένα led θυμάμαι να έχει...
moredread Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 εμένα δουλεύει (1 πήρα) αλλά τα ρεύματα που δίνει είναι ότι να'ναι. το μέγιστο 0.8 Α (τα 2.1, 2 μάλλον είναι απάτη). Βέβαια για αυτή την τιμή μην περιμένουμε και πολλά.
runner69 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 εμένα δουλεύει (1 πήρα) αλλά τα ρεύματα που δίνει είναι ότι να'ναι. το μέγιστο 0.8 Α (τα 2.1, 2 μάλλον είναι απάτη). Βέβαια για αυτή την τιμή μην περιμένουμε και πολλά. Τι συσκευη εβαλες να φορτισεις και πηρες max 0,8Α;
Questioner Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Παρέλαβα κι εγώ 2 σήμερα. Δεν τα εχω δοκιμάσει ακόμα... Ευχαριστώ τον TS.
panormou13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Παρέλαβα και εγω..thx ts!! Το μετρησε κανείς να μας πει τι βγαζει καθε θύρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα