zalisleo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ ,, πηρα και εγώ δύοΠήρα ομως και αλλο ενα που εχει και βολτομετρο ,με 4,07 € ,καλη τιμη νομιζω Site: https://www.allbuy.com/detail/4-In-1-Car-Charger-Cigarette-Lighter-Dual-USB-Ports-Voltage-Current-Meter-Tester-Adapter-High-Power-for-iPhone--iPod---Samsung--HTC--MP3--MP4--Camera-149849
kavouras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά όσους φορτιστές αμεξιού έχω πάρει απο κινέζικο δεν δούλεψε σωστά κανένας! Συνήθως δεν κάνουν καλή επαφή και πρέπει να τους κιυνάς για να πιάνουν. Μετά πήρα εναν μάρκας (νομίζω belkin?) και τον έχω 2 χρόνια μόνιμα στη πρίζα του αμαξιού και λειτουργεί τέλεια...Νομίζω έκανε 5-6 ευρώ αν δεν απατώμαι...
Questioner Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Πήρα κι εγώ δύο να τα δοκιμάσω. Αν όντως τα αρνητικά σχόλια ισχύουν θα πάρω ένα όμορφο refund... Ευχαριστώ τον TS.
trabakoulas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Έχω πάρει 2-3 κινέζικους noname κατά περιόδους.. και αντίστοιχα καλώδια.. πεταμένα λεφτά επαφή που χανόταν με την παραμικρή κίνηση και αργή φόρτιση βέβαια παίζανε ρόλο και τα καλώδια σε αυτό, που ήταν κινέζικα noname και αυτά (τυχαία )πήρα τον διπλό της aukey που έχει και μία θύρα QC 2.0 μαζί με καλώδια της Anker (21 AWG) από amazon και ησύχασαΤο λέω αν θέλει κάποιος κάτι αξιόπιστο να κοιτάξειΚατά τ'άλλα τζάμπα η τιμή όντως αλλά κι εγώ δεν θα πάρω
futureshock Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 οσο ειναι 128gb τα στικακια που πουλανε 5 ευρω οι κινεζοι αλλο τοσο και αυτο ειναι 5 amper
louben Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 τα πρασινο ασπρο τελειωσε.Πηρα 2 μπλε. thanks.
drdedus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Έχω πάρει 2-3 κινέζικους noname κατά περιόδους.. και αντίστοιχα καλώδια.. πεταμένα λεφτά επαφή που χανόταν με την παραμικρή κίνηση και αργή φόρτιση βέβαια παίζανε ρόλο και τα καλώδια σε αυτό, που ήταν κινέζικα noname και αυτά (τυχαία ) πήρα τον διπλό της aukey που έχει και μία θύρα QC 2.0 μαζί με καλώδια της Anker (21 AWG) από amazon και ησύχασα Το λέω αν θέλει κάποιος κάτι αξιόπιστο να κοιτάξει Κατά τ'άλλα τζάμπα η τιμή όντως αλλά κι εγώ δεν θα πάρω ο aukey δηλαδή πατάει καλά και δεν χάνει την επαφή?
trabakoulas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Με τον aukey δεν έχω τέτοιο θέμα, ή τουλάχιστον αν υπάρχει καμία σχέση με τους κινέζικους noname και πάλιΛέω αν υπάρχει γιατί κι εγώ έχω γίνει αρκετά προσεχτικός μην τους κουνάω κτλ τους φορτιστές αυτούς μετά τις πρώτες μου εμπειρίες Τώρα τι να πω μπορεί να ήταν και θέμα των καλωδίων που χανόταν η επαφήΚαι μια χαρά γρήγορη φόρτιση επίσης ο aukey, φαίνεται να δίνει αυτά που αναφέρειΓενικά ευχαριστημένος
kwgwkou Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 πήρα τον διπλό της aukey που έχει και μία θύρα QC 2.0 μαζί με καλώδια της Anker (21 AWG) από amazon και ησύχασα Το λέω αν θέλει κάποιος κάτι αξιόπιστο να κοιτάξει Κατά τ'άλλα τζάμπα η τιμή όντως αλλά κι εγώ δεν θα πάρω ο aukey δηλαδή πατάει καλά και δεν χάνει την επαφή? Με τον aukey δεν έχω τέτοιο θέμα, ή τουλάχιστον αν υπάρχει καμία σχέση με τους κινέζικους noname και πάλι Λέω αν υπάρχει γιατί κι εγώ έχω γίνει αρκετά προσεχτικός μην τους κουνάω κτλ τους φορτιστές αυτούς μετά τις πρώτες μου εμπειρίες Τώρα τι να πω μπορεί να ήταν και θέμα των καλωδίων που χανόταν η επαφή Και μια χαρά γρήγορη φόρτιση επίσης ο aukey, φαίνεται να δίνει αυτά που αναφέρει Γενικά ευχαριστημένος Εγώ τον παρήγγειλα αυτόν γιατί είναι τζάμπα (thanks the A team), αλλά ενδιαφέρομαι για τους Aukey. Είχα δει τα προϊόντα της Aukey πριν λίγο καιρό & το είχα postάρει εδώ, γιατί θεώρησα πως πρέπει να 'ναι καλή τιμή τα $9,99 (με πιθανά μεταφορικά συνήθως από 0 ως 3$) στο Getone app. Αυτός που λες ότι πήρες είναι ο Aukey CC-T1 (εικόνα στο spoiler) ; Είχε στο κουτί του το καλώδιο USB; (μ' αυτό λένε ότι τον πουλάνε στο Getone) Εσύ από πού τον πήρες & πόσο; Στο Getone έχει τόσους πολλούς, που θέλει ώρα να ψάχνεις-διαβάζεις για να καταλάβεις ποιος είναι ο καλύτερος να διαλέξεις. Για διαφορά όμως 2-3$ στα μεταφορικά που μπορεί να έχει ο καλύτερος, δεν αξίζει να πάρεις τον οικονομικότερο. Ποιος είναι όμως ο καλύτερος; Ιδού η απορία!
trabakoulas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εγώ τον παρήγγειλα αυτόν γιατί είναι τζάμπα (thanks the A team), αλλά ενδιαφέρομαι για τους Aukey. Είχα δει τα προϊόντα της Aukey πριν λίγο καιρό & το είχα postάρει εδώ, γιατί θεώρησα πως πρέπει να 'ναι καλή τιμή τα $9,99 (με πιθανά μεταφορικά συνήθως από 0 ως 3$) στο Getone app. Αυτός που λες ότι πήρες είναι ο Aukey CC-T1 (εικόνα στο spoiler) ; Είχε στο κουτί του το καλώδιο USB; (μ' αυτό λένε ότι τον πουλάνε στο Getone) Εσύ από πού τον πήρες & πόσο; Στο Getone έχει τόσους πολλούς, που θέλει ώρα να ψάχνεις-διαβάζεις για να καταλάβεις ποιος είναι ο καλύτερος να διαλέξεις. Για διαφορά όμως 2-3$ στα μεταφορικά που μπορεί να έχει ο καλύτερος, δεν αξίζει να πάρεις τον οικονομικότερο. Ποιος είναι όμως ο καλύτερος; Ιδού η απορία! Είναι αυτός που έχεις στην εικόνα στο spoiler ναι, USB καλώδιο είχε ναι Από το αμερικάνικο amazon τον είχα πάρει μαζί με άλλα πράγματα, μου τα είχανε φέρει φίλοι που είχανε πάει αμερική http://www.amazon.com/gp/product/B00LJT2EPK?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_sfl_title_4&smid=A142BGUZC6UH73 Καλύτερος δεν ξέρω.. πάντως QC 2.0 έχει που με ενδιέφερε (υποστηρίζει το κινητό μου) και γενικά δεν έχει σχέση με τους άλλους noname κινέζικους που είχα πάρει κατά καιρούς Όχι ότι είναι κάτι απίστευτο, για να καταλαβαινόμαστε Ένας φορτιστής είναι, απλά κάνει αυτά που περιμένεις κανονικά σε αντίθεση με τους κινέζικους του κιλού όπως είπα και πριν, οι οποίοι ή χαλάνε εύκολα, ή δεν κάνουν καλή επαφή, ή φορτίζουν αργά, ή συνδυασμό των παραπάνω κτλ.. εδώ και λίγους μήνες κρατάει μια χαρά αυτός 1
Questioner Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μου ήρθε σήμερα μήνυμα ότι έγιναν shipped.
kwgwkou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μου ήρθε σήμερα μήνυμα ότι έγιναν shipped. Κι εμένα. Το περίεργο είναι ότι μου ήρθαν 2 email. Στο 2ο έγραφε ότι δεν τα έστειλαν όλα: The following products appear to be incomplete, please understand that they will be shipped separately. We will send you email notification(s) once the other package is shipped Πήρα 2 μπλε & 2 πράσινα, ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να δούμε τι θα έρθει.
Questioner Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Κι εμένα. Το περίεργο είναι ότι μου ήρθαν 2 email. Στο 2ο έγραφε ότι δεν τα έστειλαν όλα: Πήρα 2 μπλε & 2 πράσινα, ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να δούμε τι θα έρθει. Και εμένα μου ήρθαν δυο διαφορετικά μέιλ και στα δύο έγραφε ότι είναι incomplete. Τωρα τι μπορει να σημαίνει αυτο δεν ξέρω.
kwgwkou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Και εμένα μου ήρθαν δυο διαφορετικά μέιλ και στα δύο έγραφε ότι είναι incomplete. Τωρα τι μπορει να σημαίνει αυτο δεν ξέρω. Με τέτοια μικροποσά δεν αγχωνόμαστε απ' όπου κι αν αγοράζουμε... σωστά; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα