Προς το περιεχόμενο

5.1A 3-USB 2.0 Car Charger Power Adapter - White + Green €0.91@allbuy [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν είχα στο αυτοκίνητο ένα αντίστοιχο με δύο εξόδους 1,0Α και 2,1Α, θα το έπαιρνα οπωσδήποτε. Η τιμή είναι τζάμπα πράμα!!!

Δημοσ.

ΕίναιαυθεντικότιλέτεαξίζεικάνειγιαόλατααυτοκίνηταμπορώναφορτίζωτοiphoneμουμεαυτόηκάνειμόνογιαAndroidείναιαξιόπιστοτοallbuy?

Τα 'βαλα όλα μαζί τα best of να μην ψαχνόμαστε

:-D

• Like 2
Δημοσ.

Έβαλα και εγώ 1, αν θυμάμαι καλα, είναι το μαγαζί που είχαμε πάρει το hdmi splitter φθηνά ..... Οπότε το βλέπω να καθυστερεί και αυτό ..

Δημοσ.

Καλό δείχνει αλλά αυτό που μου λείπει ειναι ενας φορτιστής που να πατάει καλά χωρίς να σπαταλάς ένα τέταρτο για να ξεκινήσει η φόρτιση και να μην χάνει την επαφή στο πρώτο άγγιγμα η στην πρώτη λακκούβα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό δείχνει αλλά αυτό που μου λείπει ειναι ενας φορτιστής που να πατάει καλά χωρίς να σπαταλάς ένα τέταρτο για να ξεκινήσει η φόρτιση και να μην χάνει την επαφή στο πρώτο άγγιγμα η στην πρώτη λακκούβα.

Ο belkin που εχω εδω και 3 χρονια δεν εχει τετοια θεματα. Μαλλον οτι πληρωνεις παιρνεις...

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβως αυτο χρειαζονται ολοι. Οπως τα λες!

Συμφωνα με σχολιο (by Andreas from Germany 18/8/2015, 1:55:30 μ.μ.

Unfortunately, the metal rods don't hold in my cigarette lighter. Through that the device is unusable for me.) ειναι μαπα το παρον καρπουζι.

Καλή τιμή, πολύ καλή αλλά ένας λέει ότι έβγαζε 0.4-0.6 A οπότε αν ισχύει είναι μούφα

by Manuel from Germany 10/8/2015, 7:56:45 μ.μ.

There are 3 outpouts on this device. 2.1 A, 2.0 A and 1.0 A but in reality the outgoing Ampere is about 0,3 - 0,6 A so its a total failure. Allbuy, dont sell this product unless it works, otherwise its fraud!

Οι 2-3 ασχημες κριτικες φαινεται να ειναι απο ατομα που ξερουν, οι 3 καλες αντιθετα, απο αν οχι απο "βαλτους" σχεδον σιγουρα απο ατομα που το αξιολογησαν χωρις να το δοκιμασουν - μετρησουν.

Δεν θα παρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...