Προς το περιεχόμενο

Λογαριαμός E-mail !

Fidelio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα στην σύνδεσή μου.

Ενώ είμαι συνδεμένος (56k ) κάθε φορά που κάνω log in σε κάποιο, οποιονδήποτε λογαριασμό e-mail (έχω κανα δυο τρεις), η γραμμή κόβεται ???? Δεν χρησιμοποιώ στο εν λόγω pc το Outlook express. Ανοίγω τον λογαριασμό π.χ. του hotmail , δίνοντας user name διεύθυνση και κωδικό. Μόλις πατάω enter μετά από λίγα δευτερόλεπτα κόβεται η γραμμή!!!! Και αυτό γίνεται σχεδόν όλες τις φορές, μια στις δέκα να μπω στον λογαριασμό αλλά και αυτήν την μοναδική φορά που θα μπω, μετά από λίγο η γραμμή θα κοπεί στα ΣΙΓΟΥΡΑ ! Να σημειώσω οτι κατα τ'άλλα η πρόσβαση στο interent διεξάγεται κανονικά, μπορώ να σερφάρω δηλαδή χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα ...????

Το πρόβλημα υπάρχει ακόμα και τώρα που έκανα format στο δίσκο.

Το πρόβλημα δεν είναι του διακομιστή γιατί με τον ίδιο λογαριασμό σύνδεσης αλλά σε άλλο pc όλα είναι μια χαρά , κανένα πρόβλημα!! ???

Έχω απευθυνθεί στην τεχνική υποστήριξη , αλλά δεν ήξεραν πώς να με βοηθήσουν.

Το μόντεμ δεν έχει πρόβλημα , έχει εγκατασταθεί σωστά!

Δεν ξέρω που να το αποδώσω το πρόβλημα….

(χρησιμοποιώ windows xp , πειρατικά ….το ίδιο λογισμικό χρησιμοποιώ σε άλλο pc με τον ίδιο λογαριασμό σύνδεσης και Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα) ..έλεος , τι γίνεται ρε παιδιά ????

?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πράγματι μου ακούγεται πολύ περίεργο.

Αυτό συμβαίνει μόνο με τα e-mails σου ή κάθε φορά που δοκιμάζεις να κάνεις σε οποιοδήποτε site, login;

Cristina @:

Παραδόξως, αυτό συμβαίνει μόνο με τα e-mails. Σε οποιαδήποτε άλλη εργασία on-line π.χ. login σε forums μιας και ανέφερες, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.

???

Ti na soy po...Fidelio, einai para poly perierga ta pragmata...

Kati poy den katalaba akoma an i grammi soy soy kobete otan tsekareis ta mail soy apo ena mail client (pop3) eite apo internet mail toy explorer...

To problima mporei na e3igithei an xrisimopoiis email client kai mia rythmisi mporei na pei na kanei disconnect meta apo elegxo ton emails.

Tora apo internet explorer ????

Fidelio, Υπάρχει μια ρύθμιση στο Outlook που λέει “Hang Up When Finished”, την ρύθμιση αυτή μπορείς να την αλλάξεις αν κάνει κλικ στο κουμπί Send/Receive, όταν ανοίξει το παράθυρο κάνε un-tick την επιλογή που θα δεις στο κέντρο αριστερά. Αλλιώς το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι κάποιο virus ή κάποιο bug στο Outlook…

Fidelio: εχτες είδα και το Eyes Wide Shut :) είσαι το password για την mansion :)

Anyway.. δηλαδή αυτό συμβαίνει όταν μπαίνεις στον λογαριασμό σου μεσω Internet Explorer? Σίγουρα δεν δουλευεις κάποιο client?...

Cristina: .. έχω δοκιμάσει και με Opera αλλά τα ίδια....

Επίσης σίγουρα δεν δουλεύω άλλο client, να φανταστείτε με το που έκανα format συνδέομαι και παω κατευθείαν για τον e-mail λογαριασμό, ...πάπαλα, τα ίδια. ???

Μπορεί να επηρεάζει την σχετική σύνδεση, με e-mail λογαριασμό εννοώ, οι ρυθμίσεις του μοντεμ? Επίσης μπορεί οι τηλεφωνικές γραμμές να παίζουν κάποιο ρόλο? Να υπενθυμίσω οτι η περιήγηση στο δίκτυο γίνεται χωρίς πρόβλημα, η συνδεσή μου πέφτει μόνο όταν μπαίνω σε λογαριασμό e-mail και όχι πάντα την ίδια χρονική στιγμή. Αν τυχών μπει στην κεντρική σελίδα του λογαριασμού σπάνια(1 προς 10) θα ανοίξει με επιτυχία κάποιο mail ενώ για κατέβασμα συνημμένων ούτε συζήτηση, ...δεν πτοείται με τίποτα, εκειιιιι κόβεται! :shock:

Συμβαίνει πολλές φορές να κάνει νούμερα ο Explorer και όλα αυτά λόγω modem drivers.

Αυτό συνέβαινε παλιά με τα motorad chipset modems.

Δοκίμασε να βρεις drivers για το modem, δανείσου από κάπου μήπως και δεις διαφορά και καλό θα είναι να βάλεις νέα έκδοση explorer αν δεν έχεις καθώς και τα service pack του.

Fidelio, I syndesi stin arxiki selida toy email soy poy anafereis pos ginete?? xrisimopoieis kapoio component (activex) i kati tetoio?

Me apli xrisi toy http: sto port 80 den mporo na katalabo ti diafora mporei na exei se sxesi me to aplo browsing..????

Asxetos, merikes fores opos leei o Highlander oi modem drivers i to Location sto dialing rules mporei na soy kanoyn kolpa me to modem...

Φίλε μου, είναι πράγματι περίεργο το πρόβλημα σου και θα σου προτείνω να κάνεις 4 βασικά πράγματα:

1ον) Κάνε εγκατάσταση κάποιο Antivirus πρόγραμμα με τελευταίο update,

2ον) κάνε Windows Update με ότι καινούργιο εντοπιστεί ότι χρειάζεται να εγκατασταθεί στο σύστημά σου,

3ον) καλό θα ήταν να βάλεις και ένα firewall, αν δεν θες μόνιμα, τουλάχιστον δοκιμαστικά,

4ον) πήγαινε στον Internet Explorer και στο Advanced του Internet Options κάνε ένα Restore Defaults και Apply (αυτό με έχει βοηθήσει πολλές φορές που αντιμετώπιζα "χαζά" προβληματα!).

Κάνε όλα τα παραπάνω μαζί και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεις λύση στο πρόβλημα σου. Περιμένω νέα... :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...