palaverde13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα κυριοι κ κυριες.. πριν απο λιγο καιρο ειχα βάλει μια αγγελια για να πουλησω καποια accounts παιχνιδιων για το ps4 μου απάντησε μεταξυ αλλων καποιος με το όνομα the devil μου ειπε πως θέλει ν παρει κ τα 4 account που πουλουσα αλλά για λόγους εμπιστοσύνης ν τ έστελνα το ενα ν ελέγξει οτι είναι οκ κ μετα θ μου βαζε τα λεφτα..τον εμπιστευτηκα του εστειλα το account μου ειπε μια μερα μετα πως δεν τον έχουν πληρωσει ακομα κ πως πρέπει ν περιμένω κ τωρα έχει εξαφανιστει..
De@th L0rd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα κυριοι κ κυριες.. πριν απο λιγο καιρο ειχα βάλει μια αγγελια για να πουλησω καποια accounts παιχνιδιων για το ps4 μου απάντησε μεταξυ αλλων καποιος με το όνομα the devil μου ειπε πως θέλει ν παρει κ τα 4 account που πουλουσα αλλά για λόγους εμπιστοσύνης ν τ έστελνα το ενα ν ελέγξει οτι είναι οκ κ μετα θ μου βαζε τα λεφτα..τον εμπιστευτηκα του εστειλα το account μου ειπε μια μερα μετα πως δεν τον έχουν πληρωσει ακομα κ πως πρέπει ν περιμένω κ τωρα έχει εξαφανιστει.. Καλά κι εσύ του έδωσες τσάμπα το account? Δεν έχεις e-mail να κάνεις lost password ή μήπως του τα δωσες κι αυτά μαζί; 1
palaverde13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ειπα για λογους εμπιστοσύνης ν τ στειλω το ενα ν δει ότι δεν εχει φαει ban..τεσπα τα παθήματα μαθήματα εχετε τον νου σας 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 EE αφου ηταν για λογους εμπιστοσυνης...Ελατε ρε παιδια ,στο 2015 ειμαστε ,ξυπνατε[ΦΙλικα στο λεω φιλε] 6
SAKHS PATRA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 εμενα μου εκανε απατη ο Kostasdog 90 euro 3 παιχνιδια ηταν φιλου ξερο ολο το ονομα του τη κανω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 εμενα μου εκανε απατη ο Kostasdog 90 euro 3 παιχνιδια ηταν φιλου ξερο ολο το ονομα του τη κανω? Ειχε αξιολογησεις εδω μεσα ?? Πως κανονιστηκε η συναλλαγη ?
SAKHS PATRA Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 εχω βαλη αξολογισης καλες στην αρχη ηταν ενταξη τορα δεν μπορη να δεχτη μυνιματα στο προφιλ του και βλεπο οτι μπαινη κανονικα ειναι ενεργο το προφιλ του αν γινετε ας μιλισουμε και εδο κοστα
Socratis_g Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 εχω βαλη αξολογισης καλες στην αρχη ηταν ενταξη τορα δεν μπορη να δεχτη μυνιματα στο προφιλ του και βλεπο οτι μπαινη κανονικα ειναι ενεργο το προφιλ του αν γινετε ας μιλισουμε και εδο κοστα Εαν κάνετε μονομερή συναλλαγή με μέλη στο φόρουμ χωρίς αξιολογήσεις, και σας εξαπatoύν.. Συγνώμη, αλλά καλά να πάθετε. 4
sakis13sakis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ειναι ενα χρονο και που αυτο το ατομο κανη συναλαγες με μικρα προβλιματακια αλα παντα αντικαταστουσε τα παιχνιδια και σε μενα το ιδιο συμβενη μη γραφης σχολεια σωκρατης δικιγορος του εισαι 2 χρονια κανη αυτη τη δουλια με τελιες αξιολογισης καταλαβες
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ειναι ενα χρονο και που αυτο το ατομο κανη συναλαγες με μικρα προβλιματακια αλα παντα αντικαταστουσε τα παιχνιδια και σε μενα το ιδιο συμβενη μη γραφης σχολεια σωκρατης δικιγορος του εισαι 2 χρονια κανη αυτη τη δουλια με τελιες αξιολογισης καταλαβες Τι σου φταιμε να παιδευόμαστε να καταλάβουμε τι γραφεις ???? 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 SAKHS Patra = sakis13sakis? 2
Socratis_g Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ειναι ενα χρονο και που αυτο το ατομο κανη συναλαγες με μικρα προβλιματακια αλα παντα αντικαταστουσε τα παιχνιδια και σε μενα το ιδιο συμβενη μη γραφης σχολεια σωκρατης δικιγορος του εισαι 2 χρονια κανη αυτη τη δουλια με τελιες αξιολογισης καταλαβες Να σου πω την αλήθεια προσπαθω, αλλά δε μου βγαίνει. 3
karaLRS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ή είναι το 2002 γεννηθεις ή είναι μέλος θύρα 13
patriot21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 sakis-takis patra,TAKHS MMS,SAKHS SMS...Ποσα εχεις ρε θεριο?Μας ξεφτελισες ολους... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις