Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα κυριοι κ κυριες.. πριν απο λιγο καιρο ειχα βάλει μια αγγελια για να πουλησω καποια accounts παιχνιδιων για το ps4 μου απάντησε μεταξυ αλλων καποιος με το όνομα the devil μου ειπε πως θέλει ν παρει κ τα 4 account που πουλουσα αλλά για λόγους εμπιστοσύνης ν τ έστελνα το ενα ν ελέγξει οτι είναι οκ κ μετα θ μου βαζε τα λεφτα..τον εμπιστευτηκα του εστειλα το account μου ειπε μια μερα μετα πως δεν τον έχουν πληρωσει ακομα κ πως πρέπει ν περιμένω κ τωρα έχει εξαφανιστει..

Δημοσ.

Καλημερα κυριοι κ κυριες.. πριν απο λιγο καιρο ειχα βάλει μια αγγελια για να πουλησω καποια accounts παιχνιδιων για το ps4 μου απάντησε μεταξυ αλλων καποιος με το όνομα the devil μου ειπε πως θέλει ν παρει κ τα 4 account που πουλουσα αλλά για λόγους εμπιστοσύνης ν τ έστελνα το ενα ν ελέγξει οτι είναι οκ κ μετα θ μου βαζε τα λεφτα..τον εμπιστευτηκα του εστειλα το account μου ειπε μια μερα μετα πως δεν τον έχουν πληρωσει ακομα κ πως πρέπει ν περιμένω κ τωρα έχει εξαφανιστει..

Καλά κι εσύ του έδωσες τσάμπα το account? Δεν έχεις e-mail να κάνεις lost password ή μήπως του τα δωσες κι αυτά μαζί;

• Like 1
Δημοσ.

Ειπα για λογους εμπιστοσύνης ν τ στειλω το ενα ν δει ότι δεν εχει φαει ban..τεσπα τα παθήματα μαθήματα εχετε τον νου σας

• Like 2
Δημοσ.

εμενα μου εκανε απατη ο Kostasdog 90 euro 3 παιχνιδια ηταν φιλου ξερο ολο το ονομα του τη κανω?

Ειχε αξιολογησεις εδω μεσα ?? Πως κανονιστηκε η συναλλαγη ?

Δημοσ.

εχω βαλη αξολογισης καλες στην  αρχη ηταν ενταξη τορα δεν μπορη να δεχτη μυνιματα στο προφιλ του και βλεπο οτι μπαινη κανονικα ειναι ενεργο το προφιλ του αν γινετε ας μιλισουμε και εδο κοστα

Δημοσ.

εχω βαλη αξολογισης καλες στην  αρχη ηταν ενταξη τορα δεν μπορη να δεχτη μυνιματα στο προφιλ του και βλεπο οτι μπαινη κανονικα ειναι ενεργο το προφιλ του αν γινετε ας μιλισουμε και εδο κοστα

e793237ead54845a0c55d4c5daba28f6.jpg

Εαν κάνετε μονομερή συναλλαγή με μέλη στο φόρουμ χωρίς αξιολογήσεις, και σας εξαπatoύν..

Συγνώμη, αλλά καλά να πάθετε.

• Like 4
Δημοσ.

ειναι ενα χρονο και που αυτο το ατομο κανη συναλαγες με μικρα προβλιματακια αλα παντα αντικαταστουσε τα παιχνιδια και σε μενα το ιδιο συμβενη μη γραφης σχολεια σωκρατης δικιγορος του εισαι 2 χρονια κανη αυτη τη δουλια με τελιες αξιολογισης καταλαβες

Δημοσ.

ειναι ενα χρονο και που αυτο το ατομο κανη συναλαγες με μικρα προβλιματακια αλα παντα αντικαταστουσε τα παιχνιδια και σε μενα το ιδιο συμβενη μη γραφης σχολεια σωκρατης δικιγορος του εισαι 2 χρονια κανη αυτη τη δουλια με τελιες αξιολογισης καταλαβες

Τι σου φταιμε να παιδευόμαστε να καταλάβουμε τι γραφεις ????

• Like 3
Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια προσπαθω, αλλά δε μου βγαίνει.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...