RTW4ever Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν, δεν κάνω πλάκα. Μου ήλθε μέσω φίλου ένα PC να ανακτήσω τα αρχεία, διότι το αφεντικό του PC πήγε να κάνει φορμάτ σε καινούριο δίσκο που αγόρασε, και αντί να κάνει φορμάτ στον νέο, έκανε φορμάτ στον παλιό, του οποίου φυσικά δεν είχε κρατήσει backup, και έτσι έχασε οικογενειακές φωτογραφίες 10 ετών!!! Ανοίγω το κουτί και τι να δω: Έπαθα σοκ! Έτσι ήταν στηριγμένος και ο άλλος δίσκος, τον οποίο αφαίρεσα για να κάνω την ανάκτηση!! Ο δίσκος είναι τοποθετημένος στην θέση 5,25 για τα DVD drives, στηριγμένος μόνο με δύο βίδες στην ΜΙΑ πλευρά και ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ! Μα ποιος μπορεί να σκέφτηκε κάτι τέτοιο;; Έφαγα τέτοια φρίκη που αποφάσισα να το μοιραστώ! Βέβαια και το υπόλοιπο κουτί δεν πήγαινε πίσω: Τα καλώδια είναι δεμένα στη θέση των δίσκων! Αλλά αυτό με τον... ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΟ δίσκο ΔΕΝ μπορούσα ΠΟΤΕ να το ΦΑΝΤΑΣΤΩ! :X 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 If it’s stupid but it works, it ’aint stupid Σιγά μωρέ, πιο πολύ θα με άγχωνε το τροφοδοτικό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μα καλά φορμάτ στον δίσκο που πρόσεχε σαν τα μάτια του έλεος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Σιγά το πράμα, κι εγώ για να γλιτώσω τα SSD cases έτσι τους έχω τους SSD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Σιγά το πράμα, κι εγώ για να γλιτώσω τα SSD cases έτσι τους έχω τους SSD αλλο ο SSD και αλλο ο μηχανικος δισκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Σιγά το πράμα, κι εγώ για να γλιτώσω τα SSD cases έτσι τους έχω τους SSD Υποθέτω ότι σαρκάζεις αλλά πρέπει να πούμε ότι άλλο ο SSD, που δεν έχει μηχανικά μέρη και δονήσεις, και άλλο ο HDD, που πρέπει να είναι σταθερά τοποθετημένος. Έτσι όπως είναι στο συγκεκριμένο κουτί, ένα κτύπημα στο κουτί εν ώρα λειτουργίας μπορεί να τελειώσει τον δίσκο ανά πάσα στιγμή. Οι SSD μπαίνουν παντού χωρίς πρόβλημα, εγώ σε ένα παλιό μου κουτί τον είχα βάλει στο πάτωμα κολλημένο με ταινία διπλής όψεως αφρού (της 3Μ για όσους ξέρουν). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Σε παλια κουτια που δεν ειχα θεσεις...... ταχω κανει και εγω αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα