Προς το περιεχόμενο

Νέος επαναστατικός τρόπος στήριξης του δίσκου στο κουτί!

RTW4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, δεν κάνω πλάκα. Μου ήλθε μέσω φίλου ένα PC να ανακτήσω τα αρχεία, διότι το αφεντικό του PC πήγε να κάνει φορμάτ σε καινούριο δίσκο που αγόρασε, και αντί να κάνει φορμάτ στον νέο, έκανε φορμάτ στον παλιό, του οποίου φυσικά δεν είχε κρατήσει backup, και έτσι έχασε οικογενειακές φωτογραφίες 10 ετών!!!

Ανοίγω το κουτί και τι να δω: :shock:  :shock:

IMG_5433.jpg

IMG_5435.jpg

IMG_5439.jpg

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Έπαθα σοκ! Έτσι ήταν στηριγμένος και ο άλλος δίσκος, τον οποίο αφαίρεσα για να κάνω την ανάκτηση!! Ο δίσκος είναι τοποθετημένος στην θέση 5,25 για τα DVD drives, στηριγμένος μόνο με δύο βίδες στην ΜΙΑ πλευρά και ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ!

Μα ποιος μπορεί να σκέφτηκε κάτι τέτοιο;; Έφαγα τέτοια φρίκη που αποφάσισα να το μοιραστώ!

Βέβαια και το υπόλοιπο κουτί δεν πήγαινε πίσω:

IMG_5442.jpg

Τα καλώδια είναι δεμένα στη θέση των δίσκων! Αλλά αυτό με τον... ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΟ δίσκο ΔΕΝ μπορούσα ΠΟΤΕ να το ΦΑΝΤΑΣΤΩ! :X :X

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγά το πράμα, κι εγώ για να γλιτώσω τα SSD cases έτσι τους έχω τους SSD :P

Υποθέτω ότι σαρκάζεις :)  αλλά πρέπει να πούμε ότι άλλο ο SSD, που δεν έχει μηχανικά μέρη και δονήσεις, και άλλο ο HDD, που πρέπει να είναι σταθερά τοποθετημένος. Έτσι όπως είναι στο συγκεκριμένο κουτί, ένα κτύπημα στο κουτί εν ώρα λειτουργίας μπορεί να τελειώσει τον δίσκο ανά πάσα στιγμή.

Οι SSD μπαίνουν παντού χωρίς πρόβλημα, εγώ σε ένα παλιό μου κουτί τον είχα βάλει στο πάτωμα κολλημένο με ταινία διπλής όψεως αφρού (της 3Μ για όσους ξέρουν).  :) 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...