V for Vagelis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δεν βλέπεις πως διασπαστήκαμε και σε αυτό το φόρουμ και πόσο εύκολα;Κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους. Καλά κάνεις και υπερασπίζεσαι ότι γουστάρεις και αγαπάς ΑΛΛΑ αν σε ρωτήσω γιατί ντε και καλά θέλουν κάποιοι τόσους πολλούς Μουσουλμάνους και τόσο γρήγορα στην Ευρώπη τι θα πεις; Λολ... Ποιοι κρύβονται από πίσω; Σπάσε τη σιωπή σου, όλο για κρυφά συμφέροντα γράφεις, μη μας αφήνεις στην άγνοια μας. Μην τρώτε το παραμύθι των μέσων μαζικής εξαπάτησης που κάποτε τους έλεγαν λαθρομετανάστες (εξήγησα ότι στην ουσία αυτό είναι) και τους τελευταίους μήνες τους λένε πρόσφυγες (όπως και η τρόΪκα έγινε θεσμοί).Έχουν άλλο σκοπό.Τι σκοπό έχουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Χαρά στο κουράγιο σου κι εσένα και του Φίλιππου.Αλήθεια όμως, κάτι που με ενδιαφέρει είναι το εξής: υπάρχει κάποιος που νιώθει στην Ελλάδα να απειλείται από μουσουλμάνους τρομοκράτες; Που να νιώθει ότι ρε παιδί μου είναι επικίνδυνα εκεί έξω... Υπάρχει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αυτό είναι κάτι δύσκολο να το προσδιορίσεις. Εγώ από την επίθεση στο Λονδίνο το 2005, όπου έγινε αιτία να σκοτώσουνε και το φουκαρά το Βραζιλιάνο, αν μπαίνει κανένας μουτζαχεντίν με σακίδιο στο μετρό, σκιάζομαι λίγο. Ρεαλιστικά, ακόμα και στις πιο "επικίνδυνες" χώρες, πιο εύκολα πας από τροχαίο παρά από τρομοκρατία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ισχύει. Δεν αναφέρομαι σίγουρα σε κάποιον που είναι στο Λονδίνο - κι εγώ είμαι 500 χλμ από το Παρίσι - αναφέρομαι σε ανθρώπους που είναι στην Ελλάδα και ζουν εκεί την κατάσταση. Κι αυτό γιατί νομίζω ότι όλοι αυτοί που αγχώνονται για την Ευρώπη και το μέλλον της εδώ μέσα - αν και δεν καταλαβαίνω γιατί αφού δε νιώθουν καν ευρωπαίοι: τα βασικά ιδεώδη της όπως λόγου χάρη ο ανθρωπισμός τα αποκυρησσουν, αλλά αυτό ανήκει σε μία άλλη καταδικασμένη συζήτηση - βρίσκονται στην ουσία κάπου απομονωμένοι, είτε στο χωριό τους, είτε σε μια γειτονιά μιας μεγαλούπολης αμπαρωμένοι σε ένα δωμάτιο με ίντερνετ και γουγλάρουν όλη μέρα ή/και βλέπουν τηλεόραση (δε εξηγείται αλλιώς το ότι πρωί-βράδυ απαντάνε σε ποστ) δημιουργώντας φανταστικούς εχθρούς, πανικό και φοβίες...Και για να το θέσω και αλλιώς, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι άθλια, είναι γνωστό. Στην Ευρώπη υπάρχουν εξίσου - διαφορετικά φυσικά - προβλήματα. Αλλά το να ψάχνουμε τον αποδιοπομπαίο τράγο τώρα σε οικογένειες που εν έτη 2015 πνίγονται σε αποστάσεις 8 ναυτικών μιλιων για να γλιτώσουν τον πόλεμο... χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα τους νεκρούς τους Παρισιού δεν είναι αισχρό; Δεν το βλέπει κανείς σας ότι είναι αισχρό; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Οι περισσοτεροι ισλαμιστες εκδηλωνονται ευκολα σε τζιχαντιστες. οποιος ισλαμιστης δεν εκδηλωνεται ειναι ενας πειθαρχημενος τζιχαντιστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αυτό είναι κάτι δύσκολο να το προσδιορίσεις. Εγώ από την επίθεση στο Λονδίνο το 2005, όπου έγινε αιτία να σκοτώσουνε και το φουκαρά το Βραζιλιάνο, αν μπαίνει κανένας μουτζαχεντίν με σακίδιο στο μετρό, σκιάζομαι λίγο. Ρεαλιστικά, ακόμα και στις πιο "επικίνδυνες" χώρες, πιο εύκολα πας από τροχαίο παρά από τρομοκρατία. Aυτο ακριβως, το 2005 2 blocks away βρισκομουν, και ισως να το επαιρνα και γω το #30 που εγινε η επιθεση...... παλι καλα που εγινε με μια ωρα διαφορα με το underground και επικρατουσε ενα μικρο χαος στους δρομους.... 9/11 δεν ημουν και πολυ μακρια απο το χαος...... ισα ισα to team μου, εσπευσε απο τα πρωτα, στο ground zero. Εδω που ειμαι τωρα περισσοτερες πιθανοτητες εχω να πεσω θυμα καποιας mob ή καποιου τρελου που ετσι απλα του την βαρεσε και πυροβολαει αδιακριτα, δεξια και αριστερα, παρα καποιου terrorist.... οσο περιεργο και αν ακουγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Garnele, αυτα τελικως και δυστυχως, αναγονται σε θεμα "προκλητικων (και καλα!) ενεργειων μας".. Χμμ, ας υποθεσουμε οτι επειδη θελω να [απο]δειξω κατι, μη γραψω να εξασκησω το δικαιωμα μουστην Ελευθερια, Ανεξιθρησκεια, ολαταπαντα κλπ, -η επειδη την ειδα Jimi Hendrix, whatever- παιρνω...ζιπελαιο, και εν μεση οδω λαμπαδιαζω ικανοποιημενος μια Αγια Γραφη και ενα Κορανι Τραβαωκαι καμποσα ελευθεροστομα καντηλερια στον Χριστουλη & τον Προφητη συναμα! Υπαρχουν σημεια@ Αθηνα, που πραγματι δεν θα το ελεγες σαν οτι πιο ακινδυνο για τεσταρισμα... Θαραλλεος κανεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Aυτο ακριβως, το 2005 2 blocks away βρισκομουν, και ισως να το επαιρνα και γω το #30 που εγινε η επιθεση...... παλι καλα που εγινε με μια ωρα διαφορα με το underground και επικρατουσε ενα μικρο χαος στους δρομους.... 9/11 δεν ημουν και πολυ μακρια απο το χαος...... ισα ισα to team μου, εσπευσε απο τα πρωτα, στο ground zero. Εδω που ειμαι τωρα περισσοτερες πιθανοτητες εχω να πεσω θυμα καποιας mob ή καποιου τρελου που ετσι απλα του την βαρεσε και πυροβολαει αδιακριτα, δεξια και αριστερα, παρα καποιου terrorist.... οσο περιεργο και αν ακουγεται. Ασχετο ποσο χρονων εισαι; Εχεις προλαβει πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 ^^Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις... Το τσιτάτο παραπάνω πάντως *για τους τζιχαντιστές* υπέροχο, που σας τα μαθαίνουνε καλέ αυτά τα ωραία, στο κατηχητικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Φετβά, ποιοι ειπαμε εκδιδουν? http://tvxs.gr/news/biblio/salman-roysnti-i-zoi-ypo-tin-apeili-tis-fetba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laurentk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ισχύει. Δεν αναφέρομαι σίγουρα σε κάποιον που είναι στο Λονδίνο - κι εγώ είμαι 500 χλμ από το Παρίσι - αναφέρομαι σε ανθρώπους που είναι στην Ελλάδα και ζουν εκεί την κατάσταση. Κι αυτό γιατί νομίζω ότι όλοι αυτοί που αγχώνονται για την Ευρώπη και το μέλλον της εδώ μέσα - αν και δεν καταλαβαίνω γιατί αφού δε νιώθουν καν ευρωπαίοι: τα βασικά ιδεώδη της όπως λόγου χάρη ο ανθρωπισμός τα αποκυρησσουν, αλλά αυτό ανήκει σε μία άλλη καταδικασμένη συζήτηση - βρίσκονται στην ουσία κάπου απομονωμένοι, είτε στο χωριό τους, είτε σε μια γειτονιά μιας μεγαλούπολης αμπαρωμένοι σε ένα δωμάτιο με ίντερνετ και γουγλάρουν όλη μέρα ή/και βλέπουν τηλεόραση (δε εξηγείται αλλιώς το ότι πρωί-βράδυ απαντάνε σε ποστ) δημιουργώντας φανταστικούς εχθρούς, πανικό και φοβίες... Και για να το θέσω και αλλιώς, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι άθλια, είναι γνωστό. Στην Ευρώπη υπάρχουν εξίσου - διαφορετικά φυσικά - προβλήματα. Αλλά το να ψάχνουμε τον αποδιοπομπαίο τράγο τώρα σε οικογένειες που εν έτη 2015 πνίγονται σε αποστάσεις 8 ναυτικών μιλιων για να γλιτώσουν τον πόλεμο... χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα τους νεκρούς τους Παρισιού δεν είναι αισχρό; Δεν το βλέπει κανείς σας ότι είναι αισχρό; Ποιο μέλλον μπορεί να έχει η Ευρώπη όταν αποδεδειγμένα μέσω των προσφύγων πέρασαν δύο βομβιστές αυτοκτονίας; Δεν νομίζω να ψάχνει κάποιος αποδιοπομπαίο τράγο φακτς αρ φακτς κανείς δεν περνάει μέσω της τουρκίας στην ελλάδα για να γλίτώσει από τον πόλεμο είναι ήδη ασφαλείς σε τουρκία, λίβανο κλπ περνάνε καθαρά με μόνο γνώμονα να μην δουλεύουν για ένα πιάτο φαϊ και για να εκμεταλλευτούν τα προνόμια των χωρών της βόρειας και κεντρικής ευρώπης. Υ.Γ. Ποιος είναι οι αξίες και τα ιδεώδη της ευρώπης; inshallah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Aν αληθευει, ειναι τουλαχιστον εμετικο..... Video shows Greek coast guard ‘deliberately sinking lifeboat full of refugees’ http://metro.co.uk/2015/11/22/video-shows-greek-coast-guard-deliberately-sinking-lifeboat-full-of-refugees-5518390/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αν και είναι τρομακτική η ερώτηση, σίγουρα δεν μπορεί να απαντηθεί με ένα ποστ, ορίστε, μία καλή αρχή (μαζί με το καινούριο σου προφίλ στο ινσόμνια) θα μπορούσες να κάνεις εδώ http://ec.europa.eu/archives/lisbon_treaty/glance/rights_values/index_el.htmΚαι ίσως να αναλογιστείς μετά γιατί θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη και όχι να μείνουν στην Τουρκία. *Επίσης, αν και σίγουρα έχει αναφερθεί κι εδώ πολλάκις, ήταν γάλλοι και βέλγοι πολίτες, όχι πρόσφυγες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Aν αληθευει, ειναι τουλαχιστον εμετικο..... Video shows Greek coast guard ‘deliberately sinking lifeboat full of refugees’ http://metro.co.uk/2015/11/22/video-shows-greek-coast-guard-deliberately-sinking-lifeboat-full-of-refugees-5518390/ 2 points: 1) Αμφιβάλλω αν το συγκεκριμένο κοντάρι είναι ικανό να τρυπήσει φουσκωτό. 2) Περισσότερο φαίνεται να προσπαθεί να απομακρύνει τη βάρκα από το πλοίο (σε σχόλια σε άλλο άρθρο διάβασα ότι εκεί χρησιμεύει η ράβδος), κάτι που εξηγεί τις κινήσεις του στο βίντεο. Γενικά, μπουρδέλο κατάσταση. Έχω γνωστούς στο λιμενικό και έχω ακούσει ΤΑ αίσχη για περιπτώσεις και άτομα, αλλά στη πλειονότητα τους όχι, δεν είναι «τέτοιοι». 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 2 points: 1) Αμφιβάλλω αν το συγκεκριμένο κοντάρι είναι ικανό να τρυπήσει φουσκωτό. 2) Περισσότερο φαίνεται να προσπαθεί να απομακρύνει τη βάρκα από το πλοίο (σε σχόλια σε άλλο άρθρο διάβασα ότι εκεί χρησιμεύει η ράβδος), κάτι που εξηγεί τις κινήσεις του στο βίντεο. Γενικά, μπουρδέλο κατάσταση. Έχω γνωστούς στο λιμενικό και έχω ακούσει ΤΑ αίσχη για περιπτώσεις και άτομα, αλλά στη πλειονότητα τους όχι, δεν είναι «τέτοιοι». Kαι γω αυτο ελπιζω. Αλλα αν πηγε oντως να την βουλιαξει , τοτε παμε απο το κακο στο χειροτερο ως mankind. (δεν ειναι και κατι νεο αυτο εξαλλου. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις