Tetrabitos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Γνωριζεις απο ολους τους νεκρους σε τι θρησκεια πιστευαν ? Το IS στο Iraq και στο Afghanistan, ανατιναζει και μουσουλμανους δεν εχουν τετοια κολληματα αυτοι.... Kοιταξε πανω σε αυτο το θεμα. Οπως ειπαν πηγαν να χτυπήσοουν μια ανωμαλη και ειδωλολατρικη συναυλια, που σημαινει ο καλος μουσουλμανος δεν θα πηγαινε ποτε εκει. Αν παλι ηταν κανενας μουσουλμανος ας τον παρει και τον σηκωσει με τις σφαιρες που θα ριξουμε. Win-win situation. Οπότε ναι ηταν στοχευμενη επιθεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Κοράνι, 8:12 «Θυμηθείτε οτι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί-σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς: Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των Απίστων: τσακίστε τους λαιμούς-τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους.”» Κοράνι 33:26 «Κ’ εκείνους από τους Ανθρώπους του Βιβλίου [δηλ. τους Εβραίους και τους Χριστιανούς] που τους βοήθησαν — ο Αλλάχ τους έριξε από τα φρούριά τους κ’ έσπειρε τον τρόμο στις καρδιές-τους. (Έτσι ώστε) κάποιους σκοτώσατε, κι άλλους πήρατε αιχμαλώτους.» Ισχάκ:368 «Φέραμε το κεφάλι [του Ασράφ] στον Μωάμεθ τη νύχτα, χαιρετήσαμε τον Προφήτη καθώς προσεύχονταν, και ρίξαμε το κεφάλι του Ασράφ μπροστά στα πόδια-του. Ο Προφήτης δόξασε τον Αλλάχ που ο ποιητής είχε σκοτωθεί, και μας συνεχάρη για την καλή δουλειά που κάναμε για τον Σκοπό του Αλλάχ. Η επίθεσή μας εναντίον του εχθρού του Αλλάχ έσπειρε τον τρόμο μεταξύ των Εβραίων, και δεν υπήρχε Εβραίος στη Μεδίνα που να μη φοβόταν για τη ζωή-του.» Κοράνι, 2:190–193 «Και δώστε μάχη για τον Αλλάχ μ’ εκείνους που μάχονται εναντίον-σας, και μην ξεπεράσετε τα όρια, ασφαλώς ο Αλλάχ δεν αγαπάει εκείνους που ξεπερνούν τα όρια. Και σκοτώστε-τους όπου τους βρείτε, και διώξτε-τους από κει που σας έδιωξαν, [γιατί] ο διωγμός είναι χειρότερος από το φόνο. [...] Και δώστε μάχη εναντίον-τους μέχρις ότου να μην υπαρχει πια διωγμός, και η θρησκεία να είναι μόνο για τον Αλλάχ.» Κοράνι, 2:216 «Οι εχθροπραξίες σας ζητούνται, κ’ εσάς δεν σας αρέσουν. Είναι όμως δυνατόν να μην σας αρέσει κάτι που είναι καλό για σας, και να σας αρέσει κάτι που είναι κακό για σας. Αλλά ο Αλλάχ γνωρίζει, ενώ εσείς όχι.» Κοράνι, 4:74 «Συνεπώς αφήστε εκείνους που μάχονται για τον Αλλάχ, που ανταλλάσσουν την επίγεια ζωή με την επουράνια· και σε όποιον μάχεται για τον Αλλάχ, είτε σκοτωθεί είτε νικήσει, Εμείς θα του δώσουμε μια πλούσια ανταμοιβή.» Κοράνι, 4:89 «συνεπώς μην κάνετε φίλους μεταξύ αυτών [των υποκριτών, που εγκατέλειψαν το Ισλάμ] μέχρις ότου φύγουν (από τα σπίτια-τους) κατά τον τρόπο του Αλλάχ· αλλ’ αν γυρίσουν, τότε πιάστε-τους και σκοτώστε-τους όπου τους βρείτε, και μην κάνετε μεταξύ αυτών φίλους ή βοηθούς.» Κοράνι, 8:15–16 «Ω πιστοί! όταν συναντήσετε τους απίστους στη μάχη, ποτέ μη στρέψετε τα νώτα-σας σ’ αυτούς. Αν κανείς στρέψει τα νώτα σ’ αυτούς μια τέτοια μέρα — εκτός αν πρόκειται για στρατηγική κίνηση του πολέμου, ή για υποχώρηση προς μια στρατιωτική μονάδα (δική-του) — στρέφει επάνω-του την οργή του Αλλάχ, και κατοικία-του είναι η Κόλαση.» Κοράνι, 8:39 «Ώστε δώστε μάχη εναντίον-τους μέχρις ότου να μην υπαρχει πια διωγμός, και η θρησκεία να είναι μόνο για τον Αλλάχ.» Κοράνι 8:65 «Ω Προφήτη, παρώτρυνε τους πιστούς να δώσουν μάχη. Αν υπάρχουν είκοσι αποφασισμένοι ανάμεσά σας θα κατατροπώσουν διακόσιους; αν υπάρχουν εκατό τότε θα σκοτώσουν χίλιους απίστους, γιατί αυτοί είναι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν.» Κοράνι, 9:5 «Και όταν οι ιεροί μήνες περάσουν, τότε σφάξτε τους ειδωλολάτρες όπου τους βρείτε, και κάντε-τους αιχμαλώτους και πολιορκείστε-τους και κρυφτείτε και στήστε-τους ενέδρες, μετά αν μετανοήσουν και κάνουν συνέχεια προσευχές και πληρώνουν το φόρο για τους φτωχούς, αφήστε-τους το δρόμο ελεύθερο· ασφαλώς ο Αλλάχ συγχωρεί, είναι Φιλεύσπλαχνος.» Κοράνι 47:4 «Επομένως, όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τους λαιμούς-τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε-τους γερά: μετά (είναι ώρα για) είτε γενναιοδωρία είτε λύτρα: μέχρις ότου ο πόλεμος τα φέρει όλα εις πέρας. Έτσι (διατάσσεστε): αλλά αν ήταν Θέλημα του Αλλάχ, ασφαλώς θα μπορούσε να τους τιμωρήσει (ο Ίδιος); αλλά (σας αφήνει να μάχεστε) για να σας δοκιμάσει.» Κοράνι 61:4 «Ασφαλώς ο Αλλάχ αγαπάει όσους μάχονται για το Σκοπό-του σε παράταξη μάχης, σαν να ήταν μια στέρεη συμπαγής μάζα.» Κοράνι 9:29 «Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος-Του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους Ανθρώπους του Βιβλίου, [Χριστιανοί και Εβραίοι] μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κ’ αισθάνονται καθυποταγμένοι.» Ισχάκ:587. «Η επίθεσή μας δεν θα είναι μια ασθενική, παραπαίουσα υπόθεση. Θα δώσουμε μάχη όσο ζούμε. Θα μαχόμαστε μέχρι να σε στρέψουμε στο Ισλάμ, να ζητάς ταπεινά καταφύγιο. Θα μαχόμαστε χωρίς να μας νοιάζει ποιον συναντάμε. Θα δώσουμε μάχη είτε αν καταστρέψουμε αρχαίες ιδιοκτησίες είτε νέα προνόμια. Έχουμε πετσοκόψει κάθε αντίπαλο. Τους έχουμε διώξει βίαια από μπροστά-μας υπό την ηγεσία του Αλλάχ και του Ισλάμ. Θα δώσουμε μάχη μέχρις ότου εγκαθιδρυθεί η θρησκεία-μας. Και θα τους λεηλατήσουμε, γιατί πρέπει να ντροπιαστούν.» Ισχάκ:327 «Ο Αλλάχ είπε, “Ένας προφήτης πρέπει να σφάξει πριν να συλλέξει αιχμαλώτους. Ο κατασφαγμένος εχθρός διώχνεται από τη γη. Μωάμεθ, έχεις ζηλέψει τις επιθυμίες αυτού του κόσμου, τα καλά και τα λύτρα που οι αιχμάλωτοι θα φέρουν. Αλλά ο Αλλάχ επιθυμεί να σκοτωθούν για να κάνει φανερή τη θρησκεία.”» Ισχάκ:576 «Μου άρεσε η τιμωρία που επιβλήθηκε στους απίστους. Το να τους σκοτώνεις ήταν γλυκύτερο από πιοτό. Καλπάσαμε ανάμεσά τους λαχανιάζοντας για τα λάφυρα. Με τη δυνατή φωνή του στρατού-μας, η ίλη του Αποστόλου προχώρησε στη σύρραξη.» Ταμπαρί 9:69 «Οι Άραβες ήταν οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προφήτη. Είμαστε οι βοηθοί του Αλλάχ και οι βεζύρηδες του Αγγελιοφόρου-Του. Πολεμούμε τον κόσμο μέχρι που να πιστέψουν στον Αλλάχ. Όποιος πιστέψει στον Αλλάχ και στον Αγγελιοφόρο-Του έχει εξασφαλίσει τη ζωή-του και τα υπάρχοντά του από μας. Όσο για κείνον που δεν πιστεύει, θα τον πολεμήσουμε για πάντα για το Σκοπό του Αλλάχ. Ο φόνος-του είναι μικρό πράγμα για μας.» Ισχάκ:300 «Μάχομαι στην υπηρεσία του Αλλάχ. Αυτό είναι ευλάβεια και καλή πράξη. Στον πόλεμο του Αλλάχ δεν φοβάμαι όπως θα φοβούνταν οι άλλοι. Γιατί αυτή η μάχη είναι δίκαιη, αληθινή, και καλή.» Μπουχαρί:Τ4Β53Α386 «Ο Προφήτης-μας, ο Αγγελιοφόρος του Κυρίου-μας, μας διέταξε να σας πολεμήσουμε μέχρις ότου να προσκυνήσετε τον Αλλάχ και μόνον εκείνον, ή να μας πληρώσετε την Τζίζγια (φόρο υποτέλειας)· και ο Προφήτης-μας μας έχει πληροφορήσει οτι ο Κύριός μας λέει: “Όποιος ανάμεσά μας σκοτωθεί σαν μάρτυρας θα πάει στον Παράδεισο για να ζήσει μια πολυτελή ζωή που δεν έχει ξαναδεί όμοιά της, και όποιος επιζήσει θα γίνει ο αφέντης-σας.”» Ισχάκ:208 «Όταν ο Αλλάχ επέτρεψε στον Απόστολό Του να δώσει μάχη, το δεύτερο Ακάμπα περιελάμβανε συνθήκες σχετικά με τον πόλεμο που δεν ήταν στην πρώτη πράξη υποταγής. Τώρα δεσμευτήκαμε σε πόλεμο εναντίον ολόκληρης της ανθρωπότητας για τον Αλλάχ και τον Απόστολό Του. Μας υποσχέθηκε μια ανταμοιβή στον Παράδεισο για την πιστή-μας υπηρεσία. Δεσμευτήκαμε να πολεμήσουμε με πλήρη υποταγή στο Μωάμεθ ανεξάρτητα από το πόσο αντίξοες θα είναι οι συνθήκες.» Μουσλίμ 20:4645 «...Αυτός (ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ) το έκανε αυτό και είπε: “Υπάρχει μια άλλη πράξη που ανυψώνει τη θέση ενός άνδρα στον Παράδεισο σε βαθμό κατά εκατό φορές (υψηλότερο), και η διαφορά μεταξύ του ενός βαθμού και του άλλου είναι ίση με το ύψος του ουρανού απ’ τη γη”. Εκείνος (ο Αμπού Σα’ιντ) είπε: “Ποια είναι αυτή η πράξη;” Εκείνος [ο Μωάμεθ] απάντησε: “Τζιχάντ για τον Αλλάχ! Τζιχάντ για τον Αλλάχ!”» Με έβαλες στη διαδικασία να το κατεβάσω και να τα βρω. Δεν είχα ιδέα ότι το κοράνι έχει μέσα τόσο μίσος. Γιατί τόσο μίσος στο κοράνι; (με χάσταγκ και κάτω πάυλες) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serendipity Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 http://img1.owned.com/media/images/3/3/6/2/33627/but_they_say_it_s_the_religion_of_peace_big.jpghttp://img2.owned.com/media/images/3/3/6/3/33636/what_muslims_want_you_to_think_big.jpghttp://lolpics.se/pics/32348.jpghttp://www.rudefunny.com/wp-content/uploads/2013/10/Islam-Logic.jpghttp://www.irreligion.org/wp-content/uploads/2011/04/TjruX.jpghttp://i.imgur.com/e3UCOl.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-LuwQgzTF-Tg/UA7XCB23gOI/AAAAAAAAH5s/snhnFrdyoCQ/s1600/christianity-vs-islam-debate-atheism-gnu-new-funny-lol-positive-strong-agnosticism-theism-religion.png Πραγματικά άξιο απορίας είναι πως κάποιοι υποστηρίζουν και ανέχονται τον τρόπο σκέψης και ζωής του Ισλάμ ενώ έχουμε 2015! Κυρίως οι γυναίκες! https://www.youtube.com/watch?v=mfWM3FXO9pk 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 αν δεν υπηρχε καθολου δυτικη παρουσια στην ΜΑ, τους αφηναμε τελειως μονους τους, θα σταματαγανε οι τρομοκρατικες επιθσεις στην Δυση η μπα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Πραγματικά άξιο απορίας είναι πως κάποιοι υποστηρίζουν και ανέχονται τον τρόπο σκέψης και ζωής του Ισλάμ ενώ έχουμε 2015! Κυρίως οι γυναίκες! Άλλο πράγμα η υποστήριξη και άλλο η ανοχή, έλεος με την προπαγάνδα, σας δίνουν κάνα μεροκάματο για να τα γράφετε αυτά ή δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τα αυτονόητα; Ούτε εγώ υποστηρίζω τον χριστιανισμό, βλέπω παπάδες και βγάζω σπυριά, μου ρίχνεις αγιασμό και μεγαλώνουν τα νύχια μου, βγάζει καπνούς το δέρμα μου και το κεφάλι μου γυρνάει 360 μοίρες. Αλλά η μάνα μου κάθε Κυριακή πάει στην εκκλησία. Και επειδή είναι δύσκολο πράγμα να αλλάξεις έναν άνθρωπο στα 60 του, τον ανέχεσαι και σε ανέχεται και αυτός. Τα προβλήματα ξεκινούν από αυτούς που δεν ανέχονται το διαφορετικό. Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτουν οι φανατικοί της κάθε θρησκείας, και, ..εσύ, που επειδή νομίζεις πως απειλείσαι από τους φανατικούς τσουβαλιάζεις και όλους τους άλλους και γίνεσαι σαν τα μούτρα τους. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serendipity Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Άλλο πράγμα η υποστήριξη και άλλο η ανοχή, έλεος με την προπαγάνδα, σας δίνουν κάνα μεροκάματο για να τα γράφετε αυτά ή δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τα αυτονόητα; Ούτε εγώ υποστηρίζω τον χριστιανισμό, βλέπω παπάδες και βγάζω σπυριά, μου ρίχνεις αγιασμό και μεγαλώνουν τα νύχια μου, βγάζει καπνούς το δέρμα μου και το κεφάλι μου γυρνάει 360 μοίρες. Αλλά η μάνα μου κάθε Κυριακή πάει στην εκκλησία. Και επειδή είναι δύσκολο πράγμα να αλλάξεις έναν άνθρωπο στα 60 του, τον ανέχεσαι και σε ανέχεται και αυτός. Τα προβλήματα ξεκινούν από αυτούς που δεν ανέχονται το διαφορετικό. Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτουν οι φανατικοί της κάθε θρησκείας, και, ..εσύ, που επειδή νομίζεις πως απειλείσαι από τους φανατικούς τσουβαλιάζεις και όλους τους άλλους και γίνεσαι σαν τα μούτρα τους. Η αλήθεια προπαγάνδα; Το ίδιο νιώθω και εγώ για τον Χριστιανισμό (και γενικά για τις θρησκείες) αλλά δεν μπορεί να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι την 60χρονη μάνα σου που απλώς παέι στην εκκλησία με τους φανατισμένους εξτρεμιστές-δολοφόνους-τζιχαντιστές!Αν δεν το καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ είναι το ίδιο πράγμα δεν φταίω εγώ. Δεν νομίζω ότι απειλούμαι.Θεωρώ ότι ο φανατισμένος Ισλαμιστής αργά η γρήγορα θα δημιουργήσει πρόβλημα όπως έχει γίνει και στο παρελθόν. Παράδειγμα χαρακτηριστικό στο βίντεο που έχω παραθέσει με τη Αγγλίδα δημοσιογράφο στο Luton.Μουσουλμάνοι που ίσως έχουν γεννηθεί σε μια δημοκρατική και ελεύθερη κοινωνία σαν την Βρετανική διαδηλώνουν κατά αυτής και μιλούν για σαρία κτλ και θέλουν τον μεσαίωνα! Τι δεν καταλαβαίνετε κάποιοι; In other news,shit just got real: http://news247.gr/eidiseis/kosmos/diethnis-politiki/to-symvoulio-asfaleias-kalei-ola-ta-melh-toy-ohe-na-xtyphsoyn-to-isis.3781802.html 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Η αλήθεια προπαγάνδα; Το ίδιο νιώθω και εγώ για τον Χριστιανισμό (και γενικά για τις θρησκείες) αλλά δεν μπορεί να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι την 60χρονη μάνα σου που απλώς παέι στην εκκλησία με τους φανατισμένους εξτρεμιστές-δολοφόνους-τζιχαντιστές!Αν δεν το καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ είναι το ίδιο πράγμα δεν φταίω εγώ. Δεν νομίζω ότι απειλούμαι.Θεωρώ ότι ο φανατισμένος Ισλαμιστής αργά η γρήγορα θα δημιουργήσει πρόβλημα όπως έχει γίνει και στο παρελθόν. Παράδειγμα χαρακτηριστικό στο βίντεο που έχω παραθέσει με τη Αγγλίδα δημοσιογράφο στο Luton.Μουσουλμάνοι που ίσως έχουν γεννηθεί σε μια δημοκρατική και ελεύθερη κοινωνία σαν την Βρετανική διαδηλώνουν κατά αυτής και μιλούν για σαρία κτλ και θέλουν τον μεσαίωνα! Τι δεν καταλαβαίνετε κάποιοι; Όταν βάζεις στην ίδια πρόταση τις λέξεις ανοχή και υποστήριξη, προπαγανδίζεις ή δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις. Ο φανατικός, όπου και αν ανήκει, είτε είναι τζιχαντιστής, είτε χριστιανός, είτε ..γαύρος, θα δημιουργήσει πρόβλημα. Το θέμα είναι πως το ποσοστό αυτών, κυμαίνεται στο 0,03 κάτι. Όταν τσουβαλιάζεις όλους τους υπόλοιπους και τους βάζεις στην ίδια κατηγορία, δεν διαφέρεις και πολύ από αυτούς που φοβάσαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ανοχή στην καταπάτηση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τον πολιτισμικό οπισθοδρομισμό. Το διαβάσαμε κι αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serendipity Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Όταν βάζεις στην ίδια πρόταση την λέξη ανοχή και υποστήριξη, προπαγανδίζεις ή δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις. Ο φανατικός, όπου και αν ανήκει, είτε είναι τζιχαντιστής, είτε χριστιανός, είτε ..γαύρος, θα δημιουργήσει πρόβλημα. Το θέμα είναι πως το ποσοστό αυτών, κυμαίνεται στο 0,03 κάτι. Όταν τσουβαλιάζεις όλους τους υπόλοιπους και τους βάζεις στην ίδια κατηγορία, δεν διαφέρεις και πολύ από αυτούς που φοβάσαι. Έλα όμως που δεν τσουβαλιάζω απλώς ίσως έτσι νομίζεις ότι σε συμφέρει να το βλεπεις εσύ.Πραγματικά πιστεύω ότι ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν καλοί και σωστοί άνθρωποι.Δεν με νοιάζει αν ο άλλος είναι μαύρος ή λευκός,αριστερός ή δεξιός,πλούσιος ή φτωχός,ολυμπιακάκιας ή παναθηναικάκιας,βόρειος ή νότιος. Αρκεί να είναι αντικειμενικός και δίκαιος.Εσύ που βλέπεις κάτι τέτοιο στις περιπτώσεις των Μουσουλμάνων που καταδεικνύω στα βίντεο που παραθέτω για παράδειγμα; Δεν θέλω να πέφτω στην παγίδα του διαίρει και βασίλευε αλλά όλο αυτό το 'μεταναστευτικό κύμα (και με τον τρόπο που γίνεται) εκει αποσκοπεί. Απλά λέω ότι ο φανατισμένος (όποιος κι αν είναι αυτός,Χριστιανός ή Μουσουλμάνος) είναι εν δυνάμει επικίνδυνος. Μην νομίζουν κάποιοι ότι επειδή μεγάλωσαν με συγκεκριμένες αρχές και αξίες,το ίδιο ισχύει και για τους άλλους.Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Και ξαναλέω δεν φοβάμαι,απλά δεν έχω άγνοια κινδύνου σαν μερικούς άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Κλασσική συμπεριφορά 'προοδευτικού'.Όταν δεν έχουμε επιχειρήματα λογικά καταφεύγουμε στις ύβρεις και καθαρίσαμε... Νομίζω σου απάντησα με ψυχραιμία που συνήθως δεν με διακρίνει. Ανοχή στην καταπάτηση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τον πολιτισμικό οπισθοδρομισμό. Το διαβάσαμε κι αυτό. Βασικό ανθρώπινο δικαίωμα είναι να μην υπάρχουν διαχωρισμοί των ανθρώπων με βάση την φυλή, το έθνος και την θρησκεία τους. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά δηλαδή, και συνεχίζουμε στα πιο σύνθετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serendipity Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Βασικό ανθρώπινο δικαίωμα είναι να μην υπάρχουν διαχωρισμοί των ανθρώπων με βάση την φυλή, το έθνος και την θρησκεία τους. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά δηλαδή, και συνεχίζουμε στα πιο σύνθετα. Ωραία αλλά γιατί σου διαφεύγει ότι οι Μουσουλμάνοι κάνουν ακριβώς αυτόν τον διαχωρισμό και βλέπουν τους υπόλοιπους σαν μιάσματα και θέλουν να σου επιβάλλουν (βίαια) την θρησκεία τους-τρόπο ζωής τους και μάλιστα μες στο σπίτι σου/χώρα σου;Γιατί κατηγορείς για ΄ρατσισμό' (προκατάληψη καλύτερα) τους δυτικούς και όχι τους Μουσουλμάνους;Δύο μέτρα,δύο σταθμά; Αυτά εδώ και πολύ καιρό τα κάνουν όχι οι Χριστιανοι ή οι Εβραίοι ή οι Ινδουιστές ή οι Βουδιστές ΑΛΛΑ οι Μουσουλμάνοι. Πως καταφέρνουν και είναι πάντα οι....'συνήθεις ύποπτοι'; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ωραία αλλά γιατί σου διαφεύγει ότι οι Μουσουλμάνοι κάνουν ακριβώς αυτόν τον διαχωρισμό και βλέπουν τους υπόλοιπους σαν μιάσματα και θέλουν να σου επιβάλλουν (βίαια) την θρησκεία τους-τρόπο ζωής τους και μάλιστα μες στο σπίτι σου/χώρα σου;Γιατί κατηγορείς για ΄ρατσισμό' (προκατάληψη καλύτερα) τους δυτικούς και όχι τους Μουσουλμάνους;Δύο μέτρα,δύο σταθμά; Αυτά εδώ και πολύ καιρό τα κάνουν όχι οι Χριστιανοι ή οι Εβραίοι ή οι Ινδουιστές ή οι Βουδιστές ΑΛΛΑ οι Μουσουλμάνοι. Πως καταφέρνουν και είναι πάντα οι....'συνήθεις ύποπτοι'; Δεν μου διαφεύγει κάτι. Σε εσένα διαφεύγει το γεγονός πως στην Ευρώπη μόνο ζουν σχεδόν 40 εκ. μουσουλμάνοι ειρηνικά μαζί μας, ούτε σαν μιάσματα μας βλέπουν, ούτε μας επιβάλλουν με βία κανένα τρόπο ζωής. Αντιθέτως, είναι φυσιολογικοί άνθρωποι, με φυσιολογικές οικογένειες, δουλειές, ανησυχίες και προβλήματα. Το ποσοστό των φανατικών είναι χαμηλότερο από αυτό της νικοτίνης σε ένα τσιγάρο. Το να θεωρείς τους υπόλοιπους απειλή επειδή οι φανατικοί βρίσκουν πάτημα στην θρησκεία τους, ε, πώς να το κάνουμε, δεν στέκει ρε φίλε. Δεν το καταλαβαίνεις; Ακόμα και η Χαμάς, που για το Ισραήλ και τους δυτικούς συμμάχους του θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση, καταδίκασε τις επιθέσεις στο Παρίσι και το Charlie Hebdo πριν λίγο καιρό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Με έβαλες στη διαδικασία να το κατεβάσω και να τα βρω. Δεν είχα ιδέα ότι το κοράνι έχει μέσα τόσο μίσος. Γιατί τόσο μίσος στο κοράνι; (με χάσταγκ και κάτω πάυλες) και παιδοφιλια .... απο την wikipedia : https://en.wikipedia.org/wiki/Aisha( μια απο τις γυναικες του μωαμεθ : https://en.wikipedia.org/wiki/Muhammad's_wives ) Age at marriage See also: Criticism of Muhammad (Aisha), Islam and children § Marriage and Child marriage According to Sunni scriptural Hadith sources, Aisha was six or seven years old when she was married to Muhammad and nine when the marriage was consummated.[10][11][12][13][14][23] For example, Sahih al-Bukhari, considered by many Sunni Muslims as the most authentic book after Qur'an, states: Some traditional sources disagree. Ibn Hisham wrote in his biography of Muhammad that she may have been ten years old at the consummation.[11]Ibn Khallikan, as well as Ibn Sa'd al-Baghdadi citing Hisham ibn Urwah, record that she was nine years old at marriage, and twelve at consummation.[24] Author Sadakat Kadri points out that the recording of Aisha's age by Ibn Sa'd and Bukhari (though the hadith was Sahih) came a couple of centuries after the Prophet's death.[25] Narrated 'Aisha: that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death). — Sahih al-Bukhari, 7:62:64 ....... η διαφωνια ειναι αν ηταν 6 , 9 ή 10 χρονων ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 liopyr για σένα τα ποστάρω και 3η φορά. http://www.pewforum.org/2013/04/30/the-worlds-muslims-religion-politics-society-overview/ "Forty per cent of Muslims between the ages of 16 and 24 said they would prefer to live under sharia law in Britain, a legal system based on the teachings of the Koran. The figure among over-55s, in contrast, was only 17 per cent." http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1540895/Young-British-Muslims-getting-more-radical.html http://www.thereligionofpeace.com/pages/opinion-polls.htm "27% of French Muslims (age 18-24) support the Islamic State" http://www.newsweek.com/16-french-citizens-support-isis-poll-finds-266795 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 ^ To ενα article του 2014 απο την Newsweek (γελανε και οι πετρες) και το αλλο article του 2007 (που ουτε καν ειχε ξεκινησει το IS να γινεται τοσο γνωστο και να εχει τοση δυναμη) Οσο για την thereligionofpeace, no comments...... Οσο για την παιδοφιλια κλπ που αναφερονται.... μαλλον ξεχνατε ποσοι κληρικοι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ εχουν κατηγορηθει στο Βατικανο, για παιδοφιλια..... και το Βατικανο τους καλυπτει....... για δεκαετιες..... Αλλα μαλλον αυτο δεν βολευει και πρεπει να κατηγορησουμε μονο τους Μuslims....... http://www.independent.co.uk/news/world/politics/vatican-kept-code-of-silence-on-paedophile-priests-claims-un-report-9109363.html http://america.aljazeera.com/opinions/2014/2/the-vatican-stillprotectspedophilepriests.html food for thought........ το παρακατω..... My Life as a Muslim in the West’s ‘Gray Zone’ http://www.nytimes.com/2015/11/29/magazine/my-life-as-a-muslim-in-the-wests-gray-zone.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις