Προς το περιεχόμενο

Πολλαπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ διήρκεσαν από τις 24 Μαρτίου μέχρι τις 10 Ιουνίου, ήτοι 78 μέρες.

420600 / 78 = 5392 "πύραυλοι" την ημέρα, ή 225 την ώρα, με την προϋπόθεση πως βομβάρδιζαν 24/7.

Δεν έψαξα να βρω πιο πιστευτά νούμερα αλλά ανοιχτό στοίχημα με όποιον θέλει πως ήταν τουλάχιστον 10 φορές λιγότερα. Εκτός από της ιστορίας, και οι αριθμοί της παπαριάς κρύβουν τρομακτικές αλήθειες.

Κάποιοι έχουν πρόβλημα με το αν έπεσαν 1000 ή 900 βόμβες ή αν ήταν 1000 πύραυλοι ή 1000 βόμβες αλλά δεν έχουν πρόβλημα να υποστηρίζουν τρομοκράτες/τζιχαντιστές/ισλαμοφασίστες στο όνομα της ανεκτικότητας και πολιτισμικότητας άραγε;

Συνεχίστε να βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος αν αυτό σας βολεύει.

Αυτό που είναι η ουσία του άρθρου που αμφισβητείς (δικαιωμά σου) και που θα έπρεπε να σε προβληματίζει είναι κάτι απλό.Γιατί τέτοιο κύμα μουσουλμάνων προς την Ευρώπη και με τέτοιο τρόπο;Γιατί τόσοι 'πρόσφυγες' (γιατί πρόσφυγες είναι όταν πάνε για παράδειγμα από το Ιράκ ή την Συρία στην πρώτη δημοκρατική χώρα,δηλαδή την Τουρκία.Μετά όταν πάνε σε άλλη χώρα και μάλιστα με τον τρόπο που πάνε είναι λαθρομετανάστες/εισβολείς).

Και για να μην παρεξηγηθώ,αυτοί καλά κάνουν και προσπαθούν να ξεφύγουν και να σωθούν και να πάνε κάπου καλύτερα.

Εμείς γιατί πρέπει να τους λουστούμε όταν μάλιστα βρισκόμαστε εν μέσω ύφεσης/λιτότητας/μνημονίων και δεν μπορούμε να σώσουμε ούτε τους εαυτούς μας;

Πόσους μπορούμε να αντέξουμε και για πόσο;

Έχουν μόνο αυτοί δικαιώματα ή και εμείς;

Τι ίσως κρύβεται πίσω από όλα αυτά;

Θα έλεγα το διαίρει και βασίλευε που λειτουργεί μια χαρά εδώ και αιώνες μην πω χιλιετίες.

Απλά ερωτήματα κάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και αυτό φυσικά το λες έχοντας είτε προσωπική εμπειρία είτε από τις απόλυτα έμπιστες πηγές σου, μερικές από τις οποίες χρησιμοποίησες και σε αυτό το νήμα. 

Makes sense... not. 

Ρε ψηλε μαγκωμενος απο το πρωι εισαι και χρησιμοποιεις τις ιδιες ατακες?Μπορεις να τσεκαρεις μονος σου ποσο εφικτο ειναι να παρεις αδεια παραμονης στις ΗΠΑ αν πας κολυμπωντας.Αιντε,περαστικα.

• Like 1

Κάποιοι έχουν πρόβλημα με το αν έπεσαν 1000 ή 900 βόμβες ή αν ήταν 1000 πύραυλοι ή 1000 βόμβες αλλά δεν έχουν πρόβλημα να υποστηρίζουν τρομοκράτες/τζιχαντιστές/ισλαμοφασίστες στο όνομα της ανεκτικότητας και πολιτισμικότητας άραγε;

Συνεχίστε να βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος αν αυτό σας βολεύει.

Την ίδια καραμέλα την έχουμε ξανακούσει βέβαια πολλές φορές.

Φίλε, το θέμα δεν είναι αν οι βόμβες ήταν 50 ή 60 ή 70. Το θέμα είναι πως όταν συνειδητοποιείς πως κάποια πηγή παρουσιάζει, είτε με στεγνά ψέματα είτε με "δημιουργικά μαθηματικά", υπερφουσκωμένα νούμερα, και όταν ταυτόχρονα η ίδια πηγή έχει σαφέστατα υποκειμενική (μη πω τίποτα χειρότερο) τοποθέτηση πάνω σε κάποιο θέμα, τότε η πηγή αυτή είναι τόσο αξιόπιστη όσο οι δηλώσεις πολιτικών πριν τις εκλογές.

Υπάρχουν κάποιοι, εδώ τώρα εσύ, οι οποίοι (φαίνεται πως?) κάνουν τους χαζούς και ενώ έχουν αναφερθεί στην εν λόγω πηγή προκειμένου να στηρίξουν τη θέση τους, μόλις αποκαλυφθεί ότι τα νούμερα ήταν εκτός πραγματικότητας κάνουν σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Να σου πω όμως τι συμβαίνει από τη δική μου οπτική;

Έχω απέναντί μου κάποιον ο οποίος στην καλύτερη περίπτωση από αμέλεια επικαλείται στην καλύτερη περίπτωση ύποπτες πηγές προκειμένου να στηρίξει κάποια θέση. Για μένα, αυτός ο άνθρωπος είναι καμμένο χαρτί στα πλαίσια της συζήτησης. Δε λέω ότι έχει απαραίτητα άδικο (αν μη τι άλλο θα μπορούσε και εντελώς στην τύχη να έχει δίκιο). Όμως έχει αποδειχτεί ανάξιος της εμπιστοσύνης που θα έπρεπε να χαίρει ένας σοβαρός συνομιλητής για να συμβάλλει στη συζήτηση, και ουσιαστικά κάποιος στη θέση μου αν ενδιαφέρεται να ψάξει περισσότερο πρέπει να το κάνει μόνος του με τα δικά του στάνταρ.

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, όπου μπορεί καλά καλά να μην έχουμε δεχτεί με κάποιο βαθμό σιγουριάς ούτε καν την ύπαρξη του δάσους, ατάκες για δέντρα τις ακούω βερεσέ. Αν θέλει ο κύριος απέναντι να τον πάρουμε σοβαρά και να δίνουμε σημασία σ' αυτά που λέει, ας σοβαρευτεί πρώτα μόνος του. Εγώ προσωπικά δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να ποστάρω κάτι τέτοιο χωρίς να έχω κάνει πρώτα τα μαθηματικά για να δω αν είναι πάνω κάτω λογικά τα νούμερα, να έχω κάνει ένα έστω υποτυπώδες background check στην πηγή μου, κλπ. YMMV.

Nothing personal, και χωρίς να εκφράζω κρίση για οτιδήποτε άλλο πέρα από το αναξιόπιστο της πηγής.

Αυτό που είναι η ουσία του άρθρου που αμφισβητείς (δικαιωμά σου) και που θα έπρεπε να σε προβληματίζει είναι κάτι απλό.

Δεν το διάβασα καν ολόκληρο για προφανείς θέλω να πιστεύω λόγους. Life is too short για να ασχολείσαι με βαμμένους. Προτιμώ να ασχολούμαι με την αλήθεια.

Γιατί τέτοιο κύμα μουσουλμάνων προς την Ευρώπη και με τέτοιο τρόπο;Γιατί τόσοι 'πρόσφυγες' (γιατί πρόσφυγες είναι όταν πάνε για παράδειγμα από το Ιράκ ή την Συρία στην πρώτη δημοκρατική χώρα,δηλαδή την Τουρκία.Μετά όταν πάνε σε άλλη χώρα και μάλιστα με τον τρόπο που πάνε είναι λαθρομετανάστες/εισβολείς).

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι (δε μιλάω για σένα, δε σε γνωρίζω) που προτιμούν να δεχτούν οποιαδήποτε ηλίθια "εξήγηση" για κάτι (ιδιαίτερα όταν αυτή η εξήγηση χαϊδεύει το confirmation bias τους) παρά να μείνουν καιρό στην κατάσταση "υπάρχει κάποια απάντηση γι' αυτό το ερώτημα, και θέλω πολύ να τη μάθω, αλλά δε νομίζω πως μπορώ να δεχτώ τις απαντήσεις που προτάθηκαν ως τώρα". Ψεκασμοί, UFO, illuminati, λέσχη Bilderberg, και λιγότερο εξωτικά σενάρια -- τα οποία κάποιες φορές, όπως και τα καλά ψέματα, έχουν μια δόση αλήθειας -- τα ξέρουμε όλοι.

Δεν είναι βέβαια τυχαίο ότι γενικά μιλώντας όσο περισσότερα ξέρει κανείς τόσο δυσκολότερα θα προτείνει κάποια καλή απάντηση σε δύσκολα ερωτήματα, επειδή είναι ο ίδιος ικανός να εντοπίσει τυχόν λογικά κενά στην υπόθεσή του. Ενώ όσο πιο "περιορισμένης ευθύνης" είναι κάποιος, τόσο πιο λογικό του φαίνεται να μας ψεκάζουν. Τόσα ξέρει, τόσα λέει.

Κοινώς: το γεγονός ότι υπάρχει ένα ερώτημα και δεν ξέρω την απάντηση δε σημαίνει ότι είμαι διατεθειμένος να δεχτώ την οποιαδήποτε μαλακοθεωρία μου πασάρουν επειδή δε μπορώ να προτείνω κάποια καλύτερη αν τυχόν προσπαθήσω.

Και για να μην παρεξηγηθώ,αυτοί καλά κάνουν και προσπαθούν να ξεφύγουν και να σωθούν και να πάνε κάπου καλύτερα.

Εμείς γιατί πρέπει να τους λουστούμε όταν μάλιστα βρισκόμαστε εν μέσω ύφεσης/λιτότητας/μνημονίων και δεν μπορούμε να σώσουμε ούτε τους εαυτούς μας;

Λέγεται ανθρωπιά και αλληλοβοήθεια. Δε σε κρίνω, αν οι συνθήκες το απαιτούν (για κάποιο ορισμό του απαιτούν) και ο ίδιος I can be a selfish asshole up there with the best of them. Δεν "πρέπει" λοιπόν να τους λουστούμε. Εξαρτάται πώς σε βολεύει να κοιμάσαι καλύτερα το βράδυ.

Πόσους μπορούμε να αντέξουμε και για πόσο;

Κανείς δεν ξέρει. Εδώ κανείς δεν ξέρει τι πολιτικές μπορεί να ξημερώσουν αύριο.

Έχουν μόνο αυτοί δικαιώματα ή και εμείς;

Το επίπεδο όσο πάει και ανεβαίνει. Ναι, έχεις δικαίωμα να τους πεις κόψτε το λαιμό σας και να πάτε να πνιγείτε αν το θες. Και γω τότε έχω το δικαίωμα να πω φάε ένα μαλάκα. Όλοι έχουν δικαιώματα.

Τι ίσως κρύβεται πίσω από όλα αυτά;

Θα έλεγα το διαίρει και βασίλευε που λειτουργεί μια χαρά εδώ και αιώνες μην πω χιλιετίες.

Μια αντιερώτηση από μένα: ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα με τους συνωμοσιόπληκτους;

Update: Μόλις έκανα κλικ στο link που έδωσες. Κάτι έλεγα παραπάνω για βαμμένες πηγές που δε μπορείς να τις πάρεις σοβαρά. Δεν τα έλεγα μόνο εγώ όπως φαίνεται.

• Like 4

Στα γεγονοτα αναφερομουν.

το κατάλαβα,περίμενες να έχει αλλάξει κάτι;

ακριβώς τα ιδια,μη πω χειρότερα(δεδομένης της παρουσίας του προξενείου)ειναι.

...επειδή είμαστε ξενοφοβικοί, κομπλεξικοί, απολίτιστοι και παρτάκηδες από τη μια και επειδή αγνοούμε τα θετικά των πολυπολιτισμικών κοινωνιών από την άλλη, σε αντίθεση με πολιτισμένες χώρες/πόλεις όπως Αγγλία, Γερμανία, Αμερική / ΝΥ, Λονδίνο, Βερολίνο κλπ.

Επίσης τυχαίο που οι πιο δημοφιλείς πόλεις παγκοσμίως για να ζει και να εργάζεται κανείς (ή και για τουρισμό) είναι ταυτόχρονα και οι πιο πολυπολιτισμικές...

στις πολυπολιτισμικές χώρες που λες,το νομικό πλαίσιο ειναι αυστηρότατο και οχι κωλοχανείο.

επισης έχει αποδειχτεί πολλάκις οτι εχουν αποτύχει και το παραδέχονται και οι ιδιοι.

παλια καραμέλα και εχει σαπίσει πλεον.

Σιγα μην σας φανε κιολας στο Παρισι.

εχεις πάει σε προάστιο τη νύχτα;

το παρισι ειναι ενα όμορφο γκέτο και η Γαλλία ολόκληρη βασικά..

στεγνά ψέματα είτε με "δημιουργικά μαθηματικά"

Αν δεν σου αρέσουν ή δεν σε βολεύουν τα νούμερα και οι απόψεις δεν σημαίνει ότι ένα άρθρο ή κάποιος είναι ''καμμένο χαρτί'' ή ''βαμμένος'' 'οπως λες.Καταφεύγεις σε καμουφλαρισμένους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς αλλά δεν θα τσιμπήσω.

Ούτε εσύ ούτε και εγώ ούτε και κανείς δεν είναι σε θέση να αξακριβώσει αν τα στοιχεία και οι αριθμοί είναι 100% ακριβείς στο εν λόγω άρθρο.Σου εξήγησε και κάποιος άλλος ότι με cluster munitions...και τα λοιπά και τα λοιπά.

Προτιμάς λες να ασχολείσαι με την αλήθεια.Μάλλον με την 'αλήθεια' που σε βολεύει.Πετάς και τα σχετικά για θεωρίες UFO,ψεκασμούς κτλ και καθάρισες.Τον έβγαλες off side τον άλλον με αυτού του είδους την...'λασπολογία'.

Και βέβαια κρατάς για το τέλος το γνωστό 'επιχείρημα' του ανθρωπισμού/ανθρωπιάς και νιώθεις οτι you have won the argument!

Μόνο που όλοι όσοι χρησιμοποιείται τα περί ανθρωπιάς δεν μας λέτε που ήταν οι ανθρωπιά σας όλα αυτά τα χρόνια για τους συνανθρώπους σας που ήταν άστεγοι,στο δρόμο και στη ανέχεια.Αφού όλοι εσείς οι ανθρωπιστές είστε τόσοι πολλοί γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε με τόσες αυτοκτονίες και αστέγους;

Ή μήπως η ανθρωπιά σας είναι μόνο για τους μη Έλληνες;

Ούτε εγώ,ούτε εσύ,ούτε κανείς δεν μπορεί να κάνει την νύχτα μέρα.Και το ποιος έχει δίκαιο σε αυτά που λέει θα το κρινει το μέλλον που έρχεται.Το έχει κρίνει και παλαιότερα η ιστορία.

Σόρυ αλλά δεν το τρώω το παραμύθι της ανθρωπιάς από περιπτώσεις σαν και την δική σου.

Συνέχισε να έχεις το σοφιστικέ ύφος του αβατάρ σου.Πηγαίνει με το ύφος αυτών που γράφεις.

επισης έχει αποδειχτεί πολλάκις οτι εχουν αποτύχει και το παραδέχονται και οι ιδιοι.

Αυτό προκύπτει από....;

Γιατί εμένα το Βερολίνο που κατοικώ και που αναφέρεις σαν παράδειγμα (και που όλως τυχαίως όπως λέει ο Βαγγέλης είναι πολύ δημοφιλής προορισμός, τα νοίκια χοντρικά έχουν διπλασιαστεί τα τελευταία 5-6 χρόνια) δε μου φαίνεται και πολύ αποτυχημένο.

στεγνά ψέματα είτε με "δημιουργικά μαθηματικά"

Αν δεν σου αρέσουν ή δεν σε βολεύουν τα νούμερα και οι απόψεις δεν σημαίνει ότι ένα άρθρο ή κάποιος είναι ''καμμένο χαρτί'' ή ''βαμμένος'' 'οπως λες.Καταφεύγεις σε καμουφλαρισμένους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς αλλά δεν θα τσιμπήσω.

Ούτε εσύ ούτε και εγώ ούτε και κανείς δεν είναι σε θέση να αξακριβώσει αν τα στοιχεία και οι αριθμοί είναι 100% ακριβείς στο εν λόγω άρθρο.Σου εξήγησε και κάποιος άλλος ότι με cluster munitions...και τα λοιπά και τα λοιπά.

Προτιμάς λες να ασχολείσαι με την αλήθεια.Μάλλον με την 'αλήθεια' που σε βολεύει.Πετάς και τα σχετικά για θεωρίες UFO,ψεκασμούς κτλ και καθάρισες.Τον έβγαλες off side τον άλλον με αυτού του είδους την...'λασπολογία'.

Και βέβαια κρατάς για το τέλος το γνωστό 'επιχείρημα' του ανθρωπισμού/ανθρωπιάς και νιώθεις οτι you have won the argument!

Μόνο που όλοι όσοι χρησιμοποιείται τα περί ανθρωπιάς δεν μας λέτε που ήταν οι ανθρωπιά σας όλα αυτά τα χρόνια για τους συνανθρώπους σας που ήταν άστεγοι,στο δρόμο και στη ανέχεια.Αφού όλοι εσείς οι ανθρωπιστές είστε τόσοι πολλοί γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε με τόσες αυτοκτονίες και αστέγους;

Ή μήπως η ανθρωπιά σας είναι μόνο για τους μη Έλληνες;

Ούτε εγώ,ούτε εσύ,ούτε κανείς δεν μπορεί να κάνει την νύχτα μέρα.Και το ποιος έχει δίκαιο σε αυτά που λέει θα το κρινει το μέλλον που έρχεται.Το έχει κρίνει και παλαιότερα η ιστορία.

Σόρυ αλλά δεν το τρώω το παραμύθι της ανθρωπιάς από περιπτώσεις σαν και την δική σου.

Συνέχισε να έχεις το σοφιστικέ ύφος του αβατάρ σου.Πηγαίνει με το ύφος αυτών που γράφεις.

Σε αντίθεση με σένα και τις φτηνές προσωπικές παπαριές περί σοφιστικέ ύφους, δε λασπολόγησα εναντίον κανενός. Ίσα ίσα I went out of my way για να πω ότι δε συσχετίζω UFO με το δικό μας θέμα.

Δεν είναι βέβαια καινούριο ούτε το ότι ενώ εγώ προσπάθησα να επιχειρηματολογήσω με υπόσταση (νούμερα, απόψεις κριτικών για το weight of chains) εσύ επιλέγεις να συνεχίσεις με αερολογίες σα να μη τρέχει τίποτα όπως έγραψα προηγουμένως: "κανείς δεν είναι σε θέση να εξακριβώσει", "δε μπορείς να κάνεις τη νύχτα μέρα" (σιγά μεγάλε σκόνταψα από το πολύ σκοτάδι, αφού έτσι λες έτσι θα είναι), "η ανθρωπιά σας είναι μόνο για τους μη Έλληνες" (όχι, είναι όμως μόνο για τους μη καραγκιόζηδες -- και ξέρεις γιατί; γιατί έτσι μου αρέσει, εξάλλου έχω και γω δικαιώματα) και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Ειδική μνεία στο αγαπημένο μου "πού ήσασταν εσείς όταν βλέπατε άστεγους", μια πέρα κάθε περιγραφής αηδιαστική σοφιστεία που ενίοτε μου αρέσει να κατεδαφίζω όταν ακούω κάποιον να την παπαγαλίζει. Αλήθεια ρε παιδιά την ίδια σχολή τελειώσατε;

Και το αποκορύφωμα ότι τη θεωρία των cluster munitions την παίρνεις σαν απόδειξη όχι ότι κάποιος το τραβάει όσο δεν παίρνει προσπαθώντας να μη πει στεγνά ψέμματα, αλλά ως φανερή απάντηση που δε σκέφτηκα. Σε συνδυασμό φυσικά με τη γαργάρα για όλα τα υπόλοιπα νούμερα (πχ οι αντίρρηση του unabomber).

Περαστικά.

• Like 1

εχεις πάει σε προάστιο τη νύχτα;

το παρισι ειναι ενα όμορφο γκέτο και η Γαλλία ολόκληρη βασικά..

Σε προαστιο εγινε η επιθεση ? i dont think so....

Oσο για τα γκετο, ελα κατα εδω μερια, να δεις τι παει να πει real ghetto..... ειδικα το βραδυ....  :-)

Aπο mexican, puertorican μεχρι russian mob.....  

μπορεί να έχουν θεοκρατία αλλά έχουν κανονικά αστική δημοκρατία όπως κ μεις, έχεις δίκιο για την μαντίλα φαίνεται παρακάτω   screen-shot-2011-09-23-at-17-38-07.png

διαβασε λιγο.

http://www.clarionproject.org/analysis/womens-rights-iran-5-laws-will-appall-you#

κανε και μια συγκριση.

https://www.google.gr/search?newwindow=1&tbm=isch&q=women+in+iran&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwjLnsDE_J_JAhWq_XIKHWogADcQvwUIGygA&dpr=1.25&biw=2048&bih=1011

Βρε,δεν πείθετε....

Ανοιξτε και κανα βιβλίο και αφήστε τις ψευτοσοφιστείες..

Αυτό προκύπτει από....;

απο τα ποσοστά των ακροδεξιών κομμάτων και την στροφή πολιτικής των κυβερνήσεων.

Σε προαστιο εγινε η επιθεση ? i dont think so....

Oσο για τα γκετο, ελα κατα εδω μερια, να δεις τι παει να πει real ghetto..... ειδικα το βραδυ....  :-)

Aπο mexican, puertorican μεχρι russian mob.....  

η επίθεση έγινε εκει που εχει πολλούς στόχους,λες να πήγαινε το χαλιφάτο να χτυπήσει σε μουσουλμανική γειτονιά ξερω'γω;

εντάξει ειναι καθυστερημένα ζώα αλλα τι διαλο...τοσο;

επαναλαμβάνω,εχεις παει σε γαλλικο προάστιο νύχτα;

επίσης δε ξέρω που ειναι η κατα'κει μερια.

ο ουναμπομπερ μες τα δάση ήταν...

απο τα ποσοστά των ακροδεξιών κομμάτων και την στροφή πολιτικής των κυβερνήσεων.

Θα σκεφτόταν κανείς ότι αποτυχία θα ήταν να βγει κυβέρνηση η ακροδεξιά, ενώ το να έχει ψηλά ποσοστά θα μπορούσε να θεωρηθεί "ζοριζόμαστε είναι η αλήθεια". Που μου φαίνεται λογικό να ζοριζόμαστε όταν έρχονται ξαφνικά από το πουθενά πενταψήφια και εξαψήφια και μη πω εδώ Γερμανία και εφταψήφια νούμερα μεταναστών.

Επίσης, "παραδεχτεί";

ΥΓ δεν εννοώ βέβαια πως είναι όλα ρόδινα. Απλά ο ορισμός μου για την "αποτυχία" είναι πιο κοντά στις πολιτικές του Chamberlain παρά της Μέρκελ.

defacer γιατί μου παραθέτεις τι είπες σε κάποιο άλλο thread;Attention whore much?

Δικαίωμα θα είχες να κρίνεις το όποιο ντοκυμαντέρ έχω παραθέσει ΑΝ το έβλεπες εσύ και όχι να σου πει η Α΄ή Β' κριτική από wikipedia.

Συνεχίζεις για το άρθρο σχετικά με την Σερβία που έχω παραθέσει και σαν αυθεντία το απορρίπτεις.Δεν σε βόλεψε,ΟΚ αλλά μην προσπαθείς να το βγάλεις off side με το έτσι θέλω γιατί απλά ούτε και εσύ έχεις αποδείξεις ότι τα νούμερα που αναφέρει δεν είναι αυτά.

Εγώ τουλάχιστον είπα ότι κανείς δεν είναι εύκολο να είναι σίγουρος 100% για το όποιο άρθρο.

Από την άλλη εσύ,είπαμε αυθεντία...

Α, και να μην ξεχάσω να ρωτήσω όλους εσάς που υπερασπίζεσται με τόσο πάθος τους καημένους τους λαθρομετανάστες για πείτε μου πόσους πήρατε σπίτι σας όλο αυτό το διάστημα;

Α, και να μην ξεχάσω να ρωτήσω όλους εσάς που υπερασπίζεσται με τόσο πάθος τους καημένους τους λαθρομετανάστες για πείτε μου πόσους πήρατε σπίτι σας όλο αυτό το διάστημα;

Ε.. τώρα, ναι. Μιλάμε με επιχειρήματα! 

• Like 1

η επίθεση έγινε εκει που εχει πολλούς στόχους,λες να πήγαινε το χαλιφάτο να χτυπήσει σε μουσουλμανική γειτονιά ξερω'γω;

εντάξει ειναι καθυστερημένα ζώα αλλα τι διαλο...τοσο;

επαναλαμβάνω,εχεις παει σε γαλλικο προάστιο νύχτα;

επίσης δε ξέρω που ειναι η κατα'κει μερια.

ο ουναμπομπερ μες τα δάση ήταν...

Οχι δυστυχως δεν εχω παει.  

Ισως να εχω παει-μενω  σε χειροτερα ομως. (αν και δεν γνωριζω πως ειναι στα προαστια του Παρισιου, οποτε δεν μπορω να κανω συγκριση)

:-)

defacer γιατί μου παραθέτεις τι είπες σε κάποιο άλλο thread;Attention whore much?

[....]

Και μια δική μου ερώτηση: να γελάει κανείς ή να κλαίει;

Θα μάθαινες γιατί το παραθέτω αν έκανες τον κόπο να το διαβάσεις. Όχι πολύ, τις πρώτες 2-3 προτάσεις μόνο. Αλλά αφού δεν τον έκανες, bugger off.

Ο defacer έχει πάντα δικιο φιλε :D

http://www.youtube.com/watch?v=PVASweA_yWU

Ναι,έχει το αλάθητο.Αυτός και ο Πάπας!

Δεν είδε το ντοκυμαντέρ αλλά το κρίνει!

Δεν διάβασε το άρθρο αλλά το κρίνει!

Είπαμε αυθεντία,κουλτούρα,σοφιστικέ ύφος,ψευτοειρωνία και ξερό ψωμί...

Και αφού δεν του έκανε και το 8.2 στην βαθμολογία του imdb για το  weight of chains πέταξε και το λινκ της wikipedia που τον βόλεψε.

Τι να πει κανείς;

• Like 1

δεν μπορω να  σταματησω να το ακουω . αυτος ο ηχος της πολυπολιτισμικοτητας με  εχει συγκλονισει

απροειδοποίητα , υπουλα , πισωπλατα , ασταματητα , απανθρωπα  εκτελεσαν ανθρωπους επειδη δεν ηταν μουσουλμανοι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...