Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...και σε καμια περιπτωση δεν συγκρινονται οι Αλβανοι με την κουλτουρα που συζηταμε εδω. Εχουν ενσωματωθει , ειναι εργατικοτατοι,ειναι οικογενειαρχες εκτος απο καποιους που μας "μισουν" (το βαζω σε εισαγωγικα γιατι θεωρω οτι εχουν παρασυρθει).

Αυτα..απο το φασισταριο :P

• Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε gay bar σύχναζε ο ασύλληπτος τρομοκράτης του Παρισιού

la-libre.jpg?itok=eEVjQQQe

http://www.thetoc.gr/diethni/article/la-libre-segay-bar-suxnaze-o-asulliptos-tromokratis-tou-parisiou

lol, σκεφτόμουν τις προάλες που άκουγα στις ειδήσεις ότι έτρωγαν πίτσες πως το "καλύτερο" που θα μπορούσαν να πουν είναι ότι ήταν με bacon, αλλά αυτό με ξεπέρασε! :D

• Like 2
Δημοσ.

lol, σκεφτόμουν τις προάλες που άκουγα στις ειδήσεις ότι έτρωγαν πίτσες πως το καλύτερο που θα μπορούσαν να πουν είναι ότι ήταν με bacon, αλλά αυτό με ξεπέρασε! :D

Κάποιες ειδήσεις αναδεικνύουνε  την γραφικότητα της κατάστασης

κάποιοι δεν βλέπουν την λακουβα και πέφτουνε μέσα , εγω  φταίω ??

• Like 1
Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω αυτό.... σαν πρόταση ναι, αλλά στην προκειμένη περιπτωση ποιοι ειναι οι απ'εξω;

anyway.. . . 

όχι δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να αγαπήσει κανέναν αλλά οι περισσότεροι πηγαίνουν εντελώς προκατειλημμένοι και με μια διάθεση να συγκριθούν με τους ντόπιους το οποίο καταντάει γελοίο. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν ήμουν γερμανία, συγκατοικούσα με μια βουλγάρα, η οποία έπρηζε όλον τον κόσμο "εμείς στη βουλγαρία τα κάνουμε καλύτερα"

οπότε σε κάποια φάση που ήμουν με την παρέα των γερμανών και δεν ηταν αυτή εκεί, λέει η γερμανίδα και με το δίκιο της "βλέπαμε τις φωτοβολίδες και έλεγε αυτή όλη την ώρα "εμείς στη βουλγαρία έχουμε καλύτερες φωτοβολιδες" σκάσε ρε γαμώτο μου ήρθε να της πω, θέλω να απολαύσω το θέαμα χωρίς την παραφωνία σου"

άλλη βουλγάρα γνωστή μου μπροστά σε μια άλλη γερμανίδα γνωστή μου επίσης σχολιάζει τους γερμανούς πόσο κουραστικοί είναι γιατί τα θέλουν όλα σε τάξη και τα σχετικά. . . ήταν να κανονίσει με κάποιες άλλες γερμανίδες κάτι και οι κοπέλες της τηλεφωνούσαν για να το οργανώσουν και αυτή γκρίνιαζε ότι της έχουν πρήξει τον έρωτα και πως δεν μπορει αυτό το τυπικό των γερμανών και ειναι υπερβολικό και τα σχετικά. Οπως ήταν φυσικο τα πήρε κρανίο η γερμανίδα και της σπικαρε δυο λογάκια και πολύ καλά έκανε. Γενικά δεν ξερω εμένα μου φαινεται πολύ κομπλεξικό αυτό του ελληνάρα, εμεις τα κάνουμε καλύτερα. Αποψή μου φυσικά

επισης βρίσκω ότι αρχίδια κάνουμε καλύτερα, πέρα απο το καλό φαγητό όλα τα υπόλοιπα τα έχουμε ξεκωλιάσει με τις μαλακίες  μας

ναι, γιαυτο μιλησα για κριτική σε λογική βάση που θα πρέπει να ειναι ευπροσδεκτη, αν κριτικάρεις για να φανεις καλύτερος εσύ, τοτε εσύ έχεις το προβλημα. 

Όταν όμως έχεις μεγαλώσει σε μια χώρα δεχεσαι ως δεδομένα ορισμένες καταστάσεις που μπορεί να ειναι λάθος. Αν κάποιος έρθει απο μια ξένη χώρα έχει πιο ουδετερη ματια, λιγοτερο biased. Aν αυτο δεν το καταλαβαινεις και αρχίζεις τα μας ζηλευουν, μας μισούν, μας τρώνε το ψωμι, μας χρωστάνε, κτλ εισαι απλά χαζός.

τερμα το offtopic...

Δημοσ.

Σε λιγότερο απο 35 χρόνια οι καλοί μουσουλμανοι θα είναι πλειοψηφία στην Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.

http://youtu.be/rMAL7vXej-g

Όσοι θα ζείτε τότε ετοιμάστε για νέο σκληρό μεσαίωνα με καθημερινότητα ότι γίνεται απο το Ίσις σήμερα. Αντί να ασχολούμαστε με αυτό το ζοφερο μέλλον τώρα που ακόμα μπορούμε να το αποτρέψουμε γίνεται διάλογος με τους ... ιδιους τους μουσουλμάνους και αυτούς που τους φέρνουν. Λογική και σπουδαία αντιμετώπιση!

• Like 3
Δημοσ.

ναι, γιαυτο μιλησα για κριτική σε λογική βάση που θα πρέπει να ειναι ευπροσδεκτη, αν κριτικάρεις για να φανεις καλύτερος εσύ, τοτε εσύ έχεις το προβλημα. 

Όταν όμως έχεις μεγαλώσει σε μια χώρα δεχεσαι ως δεδομένα ορισμένες καταστάσεις που μπορεί να ειναι λάθος. Αν κάποιος έρθει απο μια ξένη χώρα έχει πιο ουδετερη ματια, λιγοτερο biased. Aν αυτο δεν το καταλαβαινεις και αρχίζεις τα μας ζηλευουν, μας μισούν, μας τρώνε το ψωμι, μας χρωστάνε, κτλ εισαι απλά χαζός.

τερμα το offtopic...

Για μένα έχει σημασία όμως κι από που έρχεσαι και ποιον κρίνεις. Οι Αλβανοί που ήρθαν εδώ από μια κατεστραμμένη χώρα όπως και η Βουλγάρα που πήγε στην Γερμανία είναι λίγο κάπως να κρίνουν και να κατηγορούν.

Σε λιγότερο απο 35 χρόνια οι καλοί μουσουλμανοι θα είναι πλειοψηφία στην Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.

Όσοι θα ζείτε τότε ετοιμάστε για νέο σκληρό μεσαίωνα με καθημερινότητα ότι γίνεται απο το Ίσις σήμερα. Αντί να ασχολούμαστε με αυτό το ζοφερο μέλλον τώρα που ακόμα μπορούμε να το αποτρέψουμε γίνεται διάλογος με τους ... ιδιους τους μουσουλμάνους και αυτούς που τους φέρνουν. Λογική και σπουδαία αντιμετώπιση!

Δεν ξέρω αν μπορούμε πλέον...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω αν εισαι αλβανος αλλα λιγη ταπεινοτητα στη χωρα που σου δωσε ψωμι την οφειλουν οπως την οφειλουν και οι ελληνες που πηγαν στην αμερικη/γερμανια ξερω γω,ειτε οπουδηποτε.

Εγω αυτο δεν το καταλαβαινω παντως. Οκ ταπεινοτητα να δειξω αν καποιος μου χαρισει κατι κλπ κλπ. Αν το δουλεψω αυτο το κατι δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να δειξω ταπεινοτητα, δουναι και λαβειν ειναι η φαση, η χωρα ειχε αναγκη απο σκαπανεις/γιατρους/whateva και εγω την καλυψα στο φιναλε.

• Like 7
Δημοσ.

Για μένα έχει σημασία όμως κι από που έρχεσαι και ποιον κρίνεις. Οι Αλβανοί που ήρθαν εδώ από μια κατεστραμμένη χώρα όπως και η Βουλγάρα που πήγε στην Γερμανία είναι λίγο κάπως να κρίνουν και να κατηγορούν.

ναι, και δεν είχαν να φάνε και εδώ τους καναμε ανθρωπους και μας χρωστάνε, κτλ. Αμα ήταν Γερμανοί και κράζουν την Ελλάδα τότε ειναι εντάξει;

Δημοσ.

Εγω αυτο δεν το καταλαβαινω παντως. Οκ ταπεινοτητα να δειξω αν καποιος μου χαρισει κατι κλπ κλπ. Αν το δουλεψω αυτο το κατι δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να δειξω ταπεινοτητα, δουναι και λαβειν ειναι η φαση, η χωρα ειχε αναγκη απο σκαπανεις/γιατρους/whateva και εγω την καλυψα στο φιναλε.

Ισως ηταν λαθος η λεξη που χρησιμοποιησα,αν εγω πχ ζουσα ενα δραμα στη χωρα μου και εβρισκα δουλεια στον καναδα πχ,θα ημουν ευγνωμων που αυτη η χωρα μου προσεφερε οτι δε μπορεσε η δικη μου η αλλες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν μπορούμε πλέον...

Άνετα αρκεί να αφήσουμε στην άκρη τις ανοησίες και να εργαστούμε όλοι μαζι, το πρώτο βήμα είναι η ενημέρωση προς όποιον μπορούμε.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ.

Κι εγώ στη δουλειά μου (και σε όλες όσες έχω περάσει) δε λέω ευχαριστώ την ώρα που με πληρώνουν. Εργάστηκα για αυτά τα χρήματα.

Αν θεωρούν ότι μου κάνουν χάρη που έχουν εμένα στη δούλεψή τους και όχι κάποιον άλλον, ας με διώξουν να προσλάβουν εκείνον.

Ευχαριστώ θα πω όταν αισθανθώ πως μου έχουν δώσει περισσότερα απ' όσα αξίζω.

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ.

Κι εγώ στη δουλειά μου (και σε όλες όσες έχω περάσει) δε λέω ευχαριστώ την ώρα που με πληρώνουν. Εργάστηκα για αυτά τα χρήματα.

Αν θεωρούν ότι μου κάνουν χάρη που έχουν εμένα στη δούλεψή τους και όχι κάποιον άλλον, ας με διώξουν να προσλάβουν εκείνον.

Ευχαριστώ θα πω όταν αισθανθώ πως μου έχουν δώσει περισσότερα απ' όσα αξίζω.

Και πολυ καλα κανεις,συγκεντωσου ομως σε αυτο που ειπα και μετα ξανασυμφωνειτε.

Δημοσ.

Εστω για την ευκαιρια που σου εδωσε η χωρα για να εργαστεις-δημιουργησεις . Ιδιως οταν ερχεσαι απο μια κατεστραμμενη χωρα σχεδον ξεβρακωτος.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έπρεπε να βάλεις βίντεο με 240p ανάλυση.Θα στεναχωρηθεί πάλι ο μπαοκτσής! :-D

Δημοσ.

Εχουν αρχισει και οι πακιστανοι (μιλάω με δυο απο την παλια δουλεια) τις θεωρίες συνομωσιας και αυτοι με το σκηνικο στο παρισι.

Αμερικανοι πρακτορες ηταν λενε, που τους εβαλαν ως τζιχαντιστες να κανουν τετοια για να ριξουν λασπη σε μας τους μουσουλμανους.

Τους λεω: "Σωστο αλλα στο σχολειο σε σας που καθαρισαν τα παιδια;"

Δεν ηταν τζιχαντιστες λεει, ηταν Αμερικανοι και Εβραιοι, αλλα θα ερθει και η ωρα τους! Όλα ειναι γραμμένα στο "κιουράνι". :-D 

Βελοπουλοι και ζουγκλα.gr ειναι και αυτοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...