Προς το περιεχόμενο

Πολλαπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολλοί Αλβανοί μας μισούν ναι

ναι, λες και δεν υπάρχει καλύτερη χώρα απο την Ελλάδα και κάθοντε μην χάσουν το κελεπούρι. Αυτά τα μας μισούν, μας ζηλευουν, κτλ. ειναι έτσι όπως αντιλαμβάνονται διαφοροι υδροκέφαλοι τις όποιες διαφορετικές αποψεις, οι ίδιοι ειναι που χαρακτηριζουν τους συμπολίτες τους που κάνουν κριτική ανθελληνες, απατρηδες και άλλες τέτοιες μπούρδες. Φυσικά το πρόβλημα ειναι η αδυναμία λογικής σκέψης και η πλύση εγκεφάλου που έχουν πάθει. 

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι, λες και δεν υπάρχει καλύτερη χώρα απο την Ελλάδα

Και γιατί δεν πάτε σε αυτήν  ?

τι επίθεση είναι αυτή , γιατί χαρακτηρίζεις τον συνομιλητή σου υδροκέφαλο επειδή έχει διαφορετική άποψη απο την δική σου ?  θίχτηκες ?

• Like 2

Τώρα !

απο το '91 , τόσα χρόνια καλά ήταν όμως ε ?

τι τώρα; εσύ έτσι μια μέρα ξυπνησες και είχε φαλιρισει η χώρα; 

anwnymh σε ζηλευω, ζηλευω την εξυπναδα σου και την ομορφιά σου, γιαυτο τα λέω ;)

• Like 3

ναι, λες και δεν υπάρχει καλύτερη χώρα απο την Ελλάδα και κάθοντε μην χάσουν το κελεπούρι. Αυτά τα μας μισούν, μας ζηλευουν, κτλ. ειναι έτσι όπως αντιλαμβάνονται διαφοροι υδροκέφαλοι τις όποιες διαφορετικές αποψεις, οι ίδιοι ειναι που χαρακτηριζουν τους συμπολίτες τους που κάνουν κριτική ανθελληνες, απατρηδες και άλλες τέτοιες μπούρδες. Φυσικά το πρόβλημα ειναι η αδυναμία λογικής σκέψης και η πλύση εγκεφάλου που έχουν πάθει. 

Δεν είναι θέμα αντίληψης, το λένε ξεκάθαρα ότι δεν μας γουστάρουν. Κι ας "γίνανε άνθρωποι" εδώ και τρώνε ψωμί ακόμα εδώ...δεν είπα ότι είναι όλοι (αυτό έλειπε) αλλά είναι ένα ποσοστό σημαντικό.

• Like 2

Σε gay bar σύχναζε ο ασύλληπτος τρομοκράτης του Παρισιού

la-libre.jpg?itok=eEVjQQQe

http://www.thetoc.gr/diethni/article/la-libre-segay-bar-suxnaze-o-asulliptos-tromokratis-tou-parisiou

Δεν είναι θέμα αντίληψης, το λένε ξεκάθαρα ότι δεν μας γουστάρουν. Κι ας "γίνανε άνθρωποι" εδώ και τρώνε ψωμί ακόμα εδώ...δεν είπα ότι είναι όλοι (αυτό έλειπε) αλλά είναι ένα ποσοστό σημαντικό.

δικαιωμα τους ειναι να λένε ό,τι θέλουν, εσυ τους γουστάρεις όλους; Το ψωμί που δουλευουν τρώνε, δεν τρώνε το δικό σου, αυτές οι αποψεις ότι και καλα μας χρωστάνε ειναι αναλογες με αυτές που λένε ότι οι Ευρωπαιοι μας χρωστάνε γιατι οι προγονοι τους έδειξαν τον πολιτισμό και άλλα τέτοια κτλ. Καμια επαφή με την πραγματικότητα δηλαδη...

• Like 1

Εξαιρετικα χρησιμη και σημαντικη ειδηση αυτη με το gaybar, ευχαριστουμε που την μοιραστηκες μαζι μας... Αλλα αυτο που με ξεπερνα ειναι οτι στο φοβερο αυτο ποστ, περα απο τον πιασαρικο τιτλο ( λειπει μονο το ΣΟΚ! ) και το link-παραπομπη εχει μπει η φωτο του επισκεπτη του gaybar. Λογικα για να τσεκαρουν το τεκνο οι ενδιαφερομενοι, δεν εξηγειται αλλιως.

• Like 5

Πολλές φορές πρέπει να έρθει κάποιος απο εξώ για να μας υποδειξει τι κάνουμε λάθος, εμείς δεν τα καταλαβαινουμε γιατι έτσι εχουμε μεγαλώσει και τα θεωρούμε δεδομένα. Καμία σχέση με κομπλεξ.

.

δεν καταλαβαίνω αυτό.... σαν πρόταση ναι, αλλά στην προκειμένη περιπτωση ποιοι ειναι οι απ'εξω;

anyway.. . . 

όχι δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να αγαπήσει κανέναν αλλά οι περισσότεροι πηγαίνουν εντελώς προκατειλημμένοι και με μια διάθεση να συγκριθούν με τους ντόπιους το οποίο καταντάει γελοίο. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν ήμουν γερμανία, συγκατοικούσα με μια βουλγάρα, η οποία έπρηζε όλον τον κόσμο "εμείς στη βουλγαρία τα κάνουμε καλύτερα"

οπότε σε κάποια φάση που ήμουν με την παρέα των γερμανών και δεν ηταν αυτή εκεί, λέει η γερμανίδα και με το δίκιο της "βλέπαμε τις φωτοβολίδες και έλεγε αυτή όλη την ώρα "εμείς στη βουλγαρία έχουμε καλύτερες φωτοβολιδες" σκάσε ρε γαμώτο μου ήρθε να της πω, θέλω να απολαύσω το θέαμα χωρίς την παραφωνία σου"

άλλη βουλγάρα γνωστή μου μπροστά σε μια άλλη γερμανίδα γνωστή μου επίσης σχολιάζει τους γερμανούς πόσο κουραστικοί είναι γιατί τα θέλουν όλα σε τάξη και τα σχετικά. . . ήταν να κανονίσει με κάποιες άλλες γερμανίδες κάτι και οι κοπέλες της τηλεφωνούσαν για να το οργανώσουν και αυτή γκρίνιαζε ότι της έχουν πρήξει τον έρωτα και πως δεν μπορει αυτό το τυπικό των γερμανών και ειναι υπερβολικό και τα σχετικά. Οπως ήταν φυσικο τα πήρε κρανίο η γερμανίδα και της σπικαρε δυο λογάκια και πολύ καλά έκανε. Γενικά δεν ξερω εμένα μου φαινεται πολύ κομπλεξικό αυτό του ελληνάρα, εμεις τα κάνουμε καλύτερα. Αποψή μου φυσικά

επισης βρίσκω ότι αρχίδια κάνουμε καλύτερα, πέρα απο το καλό φαγητό όλα τα υπόλοιπα τα έχουμε ξεκωλιάσει με τις μαλακίες  μας

δικαιωμα τους ειναι να λένε ό,τι θέλουν, εσυ τους γουστάρεις όλους; Το ψωμί που δουλευουν τρώνε, δεν τρώνε το δικό σου, αυτές οι αποψεις ότι και καλα μας χρωστάνε ειναι αναλογες με αυτές που λένε ότι οι Ευρωπαιοι μας χρωστάνε γιατι οι προγονοι τους έδειξαν τον πολιτισμό και άλλα τέτοια κτλ. Καμια επαφή με την πραγματικότητα δηλαδη...

Δεν είπα ότι τρώνε το δικό μου το ψωμί, ίσα ίσα που πολλούς από αυτούς τους θαυμάζω για την εργατικότητά τους. Εσύ στην αρχή είπες ότι δεν συμβαίνει αυτό και μετά ότι συμβαίνει και καλά κάνουν... Τα βλέπουμε αλλιώς, άλλα γράφω εγώ και σε άλλα εστιάζεις εσύ. Αλλά οκ δεν μπορεί να συμφωνούμε όλοι σε όλα, κουβέντα κάνουμε :)

Εξαιρετικα χρησιμη και σημαντικη ειδηση αυτη με το gaybar, ευχαριστουμε που την μοιραστηκες μαζι μας... Αλλα αυτο που με ξεπερνα ειναι οτι στο φοβερο αυτο ποστ, περα απο τον πιασαρικο τιτλο ( λειπει μονο το ΣΟΚ! ) και το link-παραπομπη εχει μπει η φωτο του επισκεπτη του gaybar. Λογικα για να τσεκαρουν το τεκνο οι ενδιαφερομενοι, δεν εξηγειται αλλιως.

Παρακαλώ !!! Για μένα πάντως όλες οι ειδήσεις χρήσιμες είναι !!

το οτι κάποιους (για τους δικούς τους λογούς) κάποιες ειδήσεις μπορεί να τους ενοχλούν, αυτό είναι κάτι που με ξεπερνά

Δεν ξερω αν εισαι αλβανος αλλα λιγη ταπεινοτητα στη χωρα που σου δωσε ψωμι την οφειλουν οπως την οφειλουν και οι ελληνες που πηγαν στην αμερικη/γερμανια ξερω γω,ειτε οπουδηποτε.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...