FilipposMD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ενα αρθρο το οποιο με βρισκει συμφωνη.. http://www.freepen.gr/2015/11/blog-post_8374.html Για να μην μπαίνετε στον κόπο να το διαβάζετε ολόκληρο, ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα. Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε: Αν ψάξετε στο Internet θα βρείτε πολλά βίντεο «τρελών» που ανακάλυψαν μηχανές που λειτουργούν με νερό! Κάντε έρευνα. Αλλά ξέχασα, όλοι αυτοί είναι τρελοί! Όλα βάση σχεδίου. Όταν οι ισχυροί της γης αποφασίσουν ότι ήρθε ο καιρός του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, θα το βγάλουν στην αγορά. Όταν οι ισχυροί της γης αποφασίσουν ότι το πετρέλαιο δε χρειάζεται πλέον, θα το καταργήσουν. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ο τυπος μιλαει για 2 συλληψεις στην ΚΩ οι "ευρωπαιοι" τουρκοι γιουχαριζαν ολοι μαζι στην ενος λεπτου σιγης για την τρομοκρατικη επιθεση στον φιλικο αγωνα. απολαυστε τους https://youtu.be/epEXLOAjals οτι νανε μια ζωη τρωτε αμασητο το οτιδήποτε με ενα απλο googlarisma μπορεις να δεις οτι οι τουρκοι στο ενος λεπτου σιγη φωναζουν ενα πραγμα πχ λιγο πιο παλιο αυτοhttps://youtu.be/ockN9182LmMŞehitler ölmez, vatan bölünmez" Οι μάρτυρες δεν πεθαίνουν, η γη μας δεν χωρίζεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Για να μην μπαίνετε στον κόπο να το διαβάζετε ολόκληρο, ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα. Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε: Eνω αυτο...... μου επεσε το donut απο το χερι..... Για πείτε μου, πως γίνετε να μην υπάρχουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην αγορά; Πως γίνετε ακόμα να χρησιμοποιούμε πετρέλαιο; Πως γίνετε μετά από τόσο χρόνια, η πτήση Αμερική-Ευρώπη να διαρκεί το ίδιο; Και άλλα τόσα που ποτέ δε θα βρεις απάντηση! Oh, wait, 2 weeks ago εκανα test drive ενα, διοτι ενδιαφερομαι για την αγορα του..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Για να μην μπαίνετε στον κόπο να το διαβάζετε ολόκληρο, ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα. Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε: Γραφει και αλλα πιο σημαντικα αλλα ο εξυπνακισμος εδω μεσα περισσευει.. οπως παντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Οχι βρε εσυ,δεν ειναι αυτο. Απλα και μην το παρεις προσωπικα,την βαριεμαι αυτη τη συζητηση γιατι δεν γνωριζω το θεμα περι ιστορικοτητας και αυθεντικοτητας των ευαγγελιων.Κι εγω, περισσοτερο, και γι αυτο δεν εχω ασχοληθει ουτε 20 χρονια, ουτε 1 ημερα. Το ολο point ηταν οτι η βεβαιοτητα σου περι τι κηρυττε ή οχι, ή τι ειναι επισημο/ανεπισημο ειναι καθαρα δικη σου biased αποψη. Το οτι απο ολα τα κειμενα που εχουν γραφτει τα ειρηνικοφιλοσοφικα ειναι αυτα που κρατησες και τα θεωρεις "επισημα", ειναι καθαρα δικη σου υποκειμενικη γνωμη, αφου παραδεχθηκες οτι δεν εχεις ασχοληθει με την ιστορικοτητα τους. Απλα να το ξεκαθαρισουμε γιατι μερικοι συμφωνησαν μαζι σου επειδη βολευει. Δεν υπαρχει κατι το ιστορικο/αντικειμενικο/επιςτημονικο να το στηριζει. @τοξο Μπας κι εχεις κανενα study απο αυτα τα ωραια που διαβαζεις με correlation πιστης στο υψιστο και (βαλε ο,τι νομιζεις, ξερω οτι θα βρεις κατι καλο)? Χωρις τρολλιες ομως, ειμαι περιεργος να δω αν υπαρχουν αντικειμενικα data στο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Κι εγω, περισσοτερο, και γι αυτο δεν εχω ασχοληθει ουτε 20 χρονια, ουτε 1 ημερα. Το ολο point ηταν οτι η βεβαιοτητα σου περι τι κηρυττε ή οχι, ή τι ειναι επισημο/ανεπισημο ειναι καθαρα δικη σου biased αποψη. Το οτι απο ολα τα κειμενα που εχουν γραφτει τα ειρηνικοφιλοσοφικα ειναι αυτα που κρατησες και τα θεωρεις "επισημα", ειναι καθαρα δικη σου υποκειμενικη γνωμη, αφου παραδεχθηκες οτι δεν εχεις ασχοληθει με την ιστορικοτητα τους. Απλα να το ξεκαθαρισουμε γιατι μερικοι συμφωνησαν μαζι σου επειδη βολευει. Δεν υπαρχει κατι το ιστορικο/αντικειμενικο/επιςτημονικο να το στηριζει. @τοξο Μπας κι εχεις κανενα study απο αυτα τα ωραια που διαβαζεις με correlation πιστης στο υψιστο και (βαλε ο,τι νομιζεις, ξερω οτι θα βρεις κατι καλο)? Χωρις τρολλιες ομως, ειμαι περιεργος να δω αν υπαρχουν αντικειμενικα data στο θεμα. Αυτο που υπαρχει ειναι αβεβαιοτητα,μπορει θεωρητικα να ειχε πει και καλυτερα πραγματα,η οπως υπεθεσες και εσυ και χειροτερα. Απλα δεν ειχα εξετασει το θεμα ιστορικοτητας των ευαγγελιων.Απο φιλοσοφικης πλευρας ηταν σε μερικα πραγματα πολυ μπροστα απο την εποχη του, σε μια εποχη σκοταδισμου. Συγκριτικα με το πολυ μεταγενεστερο Ισλαμ η τον Ιουδαισμο της παλιας διαθηκης και τους λιθοβολισμους των ''αμαρτωλων'' ηταν ασυγκριτα πιο θετικη θρησκεια. (Οσο μπορει να χρησιμοποιηθει η λεξη ''θετικη''. ) (Δεν πολυπροσεχω ποιος συμφωνησε μαζι μου,οταν λεω την αποψη μου, την παραθετω απλα και τιποτε αλλο.Οπως δεν με πειραζει αν προσεξω οτι καποιος ινσομνιακ φιλος μου διαφωνησει μαζι μου σε κατι,αλιμονο αν φτασω σε ενα τετοιο σημειο προδηλο ψυχολογικων προβληματων.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Σορρυ αν είμαι offtopic. Όταν αναφέρεσθε σε "ιστορικότητα" ευαγγελίων, τι ακριβώς εννοείται; Μπορεί κάποιος να το διευκρινίσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Σορρυ αν είμαι offtopic. Όταν αναφέρεσθε σε "ιστορικότητα" ευαγγελίων, τι ακριβώς εννοείται; Μπορεί κάποιος να το διευκρινίσει; Ριξε μια ματια εδω για μια περιλιπτικη εξηγηση : https://en.wikipedia.org/wiki/Historical_reliability_of_the_Gospels#Authorship_and_date Şehitler ölmez, vatan bölünmez" Οι μάρτυρες δεν πεθαίνουν, η γη μας δεν χωρίζεται Αυτο τι σημαινει? Εχεις υποψη σου τι εννοουν? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 οτι νανε μια ζωη τρωτε αμασητο το οτιδήποτε με ενα απλο googlarisma μπορεις να δεις οτι οι τουρκοι στο ενος λεπτου σιγη φωναζουν ενα πραγμα πχ λιγο πιο παλιο αυτο Şehitler ölmez, vatan bölünmez" Οι μάρτυρες δεν πεθαίνουν, η γη μας δεν χωρίζεται ενος λεπτου σιγη σημαινει .... δεν μιλαει κανεις γιατι οποιοσδηποτε ηχος σημαινει οτι δεν αποδεχονται τον λογο για την σιγη . τωρα τι θες να πεις .... ακομα προσπαθω να το καταλαβω 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ο τυπος μιλαει για 2 συλληψεις στην ΚΩ http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113850161 ενος λεπτου σιγη σημαινει .... δεν μιλαει κανεις γιατι οποιοσδηποτε ηχος σημαινει οτι δεν αποδεχονται τον λογο για την σιγη . τωρα τι θες να πεις .... ακομα προσπαθω να το καταλαβω Καλα ειναι προφανες αυτο.Αλλο τι λενε στην γλωσσα τους την συγκεκριμενη στιγμη και αλλο οτι δεν σεβαστηκαν την ενος λεπτου σιγη.Μπορουσαν να συνεχισουν το εθνικιστικο τους παραληρημα μετα το λεπτο.Αλλα ολοι ξερουν οτι οι φασιστες που εχουν μεγαλο μεριδιο στους οπαδους ποδοσφαιρου στην Τουρκια ειναι φανατικοι ισλαμιστες.Υπαρχουν και καταγγελιες οτι κρυφα η Τουρκια βοηθαει,η τουλαχιστον μεχρι πριν λιγο καιρο βοηθουσε τους τζιχαντιστες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113850161 αυτοι πιαστηκαν με στοιχεια πανω τους , στην γαλλια ειχαν σταματησει εναν απο τους υποπτους μετα την επιθεση και τον αφησαν να φυγει γιατι τα στοιχεια τους ηρθαν αργοτερα ..... το ιδιο ειχε γινει και στην ελλαδα που ειχαν πιασει τον δημιο των βιντεο στο παγκρατι και η πληροφορηση ηρθε αφου τον ειχαν αφησει οι δικοι μας .... ειναι αποριας αξιο να ζουμε στην εποχη της ανθησης της πληροφορικης και να μην την χρησιμοποιουν για αμεση πληροφορηση μεταξυ τους οι αστυνομιες . φαινεται εχουν μεινει ακομα σε αυτες τις "τεχνικες " https://youtu.be/PaY8OWRxC1w 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τα ζωα της γειτονιας, πριν ενα μηνα ειχαν μακελειο, αλλα τι να λεει....τον ερντογαν ξαναψηφισαν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Είναι ντροπή πάνω που σταματήσαν οι ρατσιστές να χρησιμοποιούν το "λαθρόμετανάστες" να βάζουμε τον όρο "τρομοκράτες" δίπλα απτο πρόσφυγες.Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς το τέρας τους φασισμού Δεν υπάρχουν πρόσφυγες τρομοκράτες μόνο προσφυγόπουλα με προβλήματα ένταξης.Αν πρέπει να συζητάμε κάτι εδώ είναι το τι κάνουμε λάθος και δεν καταφέρνουν να ενταχθούν πλήρως στη κοινωνία μας απλά ανάμεσα στα προσφυγόπουλα υπάρχουν και αυτοί γι αυτο και τους παίρνει η μπαλα όλους , κατι απαράδεκτο για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 απλά ανάμεσα στα προσφυγόπουλα υπάρχουν και αυτοί γι αυτο και τους παίρνει η μπαλα όλους , κατι απαράδεκτο για μένα Θα δεχτώ ότι δεν είναι φώτοσοπ για χάρη της συζήτησης. Δεν έχει δικαίωμα κάποιος στη δεύτερη ευκαρία; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αυτο τι σημαινει? Εχεις υποψη σου τι εννοουν? στο βιντεο ειναι απο αγωνα μετα απο βομβιστικη επίθεση στην τουρκία λες να εξυμνούν τον isis ή το PKK ?? απλά ανάμεσα στα προσφυγόπουλα υπάρχουν και αυτοί γι αυτο και τους παίρνει η μπαλα όλους , κατι απαράδεκτο για μένα μα πάρα πολύ πρόσφυγες πολεμούσαν τον ασσαντ αλλά μετά όταν επεκτάθηκε ο isis άρχισε να τους κυνηγάνε όσους δεν συμφωνούσαν πχ http://news.yahoo.com/syrian-rebel-leader-seeks-europe-fleeing-govt-jihadis-163636165.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις