DrLo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 ελεος... Πραγματικά Ελεος ... πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να ρίχνεις πυροτεχνήματα τέτοια μέρα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ο λευκος οικος ψηνεται για ντου στις δικες του επιχειρησεις; Δεν τα λεω εγω, τοσα μηνυματα στις προηγουμενες σελιδες υποστηριζουν τετοια σεναρια. *Θελω να πιστευω οτι το isis δεν ειναι παιδι της αμερικης. Υπο προιον λαθων και υπερμετρης αυτοπεποιθησης της αμερικης εναντι του υπολοιπου κοσμου, ναι. Eγώ πιστευω ότι δεν ειναι και τοσο ευκολο να αντιμετωπιστει ο ISIS. Σε επιπεδο κρατων ακομα και αν κλεισουν οριστικα τα συνορα προς τους προσφυγες πιθανον καταρχας ηδη πυρηνες τζιχαντιστων να βρισκονται στην Ευρωπη (ως μετανάστες α γενιάς υπήκοοι διαφόρων χωρών ή τζιχαντιστές που ήρθαν ως πρόσφυγες). Δευτερον ειναι και το ανθρωπιστικο θεμα στη μεση... Οι περισσοτεροι που εφυγαν απ τη Συρια το εκαναν για ενα καλυτερο αυριο γιατι η καθημερινοτητα τους εκει ηταν αυτο που εζησε το Παρισι την Παρασκευη... Σε παγκόσμιο τώρα επίπεδο δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει αν για το "καλό" μας τα βρουν μεταξυ τους Δυση και ισως Ρωσοι και προχωρησουν σε επεμβαση, μιλαμε δλδ για παγκοσμιο πολεμο... Αμετρητα θυματα, μεγαλα κυματα εισροης μεταναστων και σφαγες για αντιποινα σε διαφορες πολεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πραγματικά Ελεος ... πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να ρίχνεις πυροτεχνήματα τέτοια μέρα ... Πωωωωωωωωωωω ρε φίλε, έλεος. Σαν γκόμενες κάνετε. Και άντε αυτοί που ζούνε εκεί ίσως, αλλά εσείς μέσα από ένα φόρουμ να νιώθετε τόσο την αγωνία τους, καταντάει ειρωνικό. 5 χρονών παιδάκι την έριξε την κροτίδα. Θα το πεις μαλάκα; Άντε πες το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Προσπάθησα κι εγώ λίγο να ξεχαστώ, αλλά μάταια... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πωωωωωωωωωωω ρε φίλε, έλεος. Σαν γκόμενες κάνετε. Και άντε αυτοί που ζούνε εκεί ίσως, αλλά εσείς μέσα από ένα φόρουμ να νιώθετε τόσο την αγωνία τους, καταντάει ειρωνικό. 5 χρονών παιδάκι την έριξε την κροτίδα. Θα το πεις μαλάκα; Άντε πες το. Δε κατάλαβες τίποτα .... το προβανώς ειρωνικο post μου είχε "στόχο" την μαλακία που είπε ο άλλος παραπάνω σχολιάζονας "Ελεος" την καθόλα αναμενώμενη και φυσιολογική (και πρέπουσα) αντιδραση του κόσμου τέτοια ώρα. Κάτι τέτοιους εξυπνάκιδες σαν και εσένα να τους δω να κλάνουν μέντες σε τέτοια περιστατικά και να τους κράζω .... btw δε ξέρω ποιός την έριξε ... αν ήταν 5χρονο παιδάκι θα πω ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ τον πατέρα του και τη μάνα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δε κατάλαβες τίποτα .... το προβανώς ειρωνικο post μου είχε "στόχο" την μαλακία που είπε ο άλλος παραπάνω σχολιάζονας "Ελεος" την καθόλα αναμενώμενη και φυσιολογική (και πρέπουσα) αντιδραση του κόσμου τέτοια ώρα. Το "Ελεος" το ειπα για τον οποιον εριξε πυροτεχνηματα. Η αντιδραση του κοσμου, φυσικα και ηταν λογικη/αναμενομενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 χαρακτηριζεις τον εαυτο σου φαρσοκωμωδια; Εσυ θα εισαι ο επιστρατος, να στηριζομαστε σε σενα ετσι; Αμα λες για τα εποπια επισης, δεν θα τους δεις, θα εισαι κλεισμενος στο σπιτι σου, με στρατιωτικο νομο. Αντε να τους δεις στην ΕΡΤ. εμενα θα με εβλεπες όπως βλέπεις τον αη βασίλη, και όχι μόνο εμένα, αν εσυ θες να πας, καλώς. Αλλά όπως σε κόβω ούτε σε γιαουρτοπολεμο δεν μπορείς να επιβιώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Προσπάθησα κι εγώ λίγο να ξεχαστώ, αλλά μάταια... χχαχαχαχα. Έλιωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Όταν λέει κάποιος "αυτά έχουν οι μετανάστες- πρόσφυγες" είναι ισοπέδωση. Όταν λέει όμως "αυτά έχουν οι θρησκείες" θεωρείται σωστό από πολλούς! Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, λες και θα υπήρχε περίπτωση να κάνει κάτι αντίστοιχο μια ομάδα φανατικών Χριστιανών πχ... Για το γεγονός δεν μένει να πούμε και πολλά...μούδιασα όταν το διάβασα, δεν είδα εικόνες και βίντεο και ούτε πρόκειται. Οι συγκεκριμένοι δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα. Ούτε πρόληψη μπορεί να υπάρξει σε τέτοιες περιπτώσεις (μόνο αν γίνουν ακραία τα πράγματα και απόλυτα ελεγχόμενα). Ο αδίστακτος που όχι μόνο δεν φοβάται να πεθάνει αλλά το θεωρεί τιμή αν το κάνει παίρνοντας μαζί του όσο περισσότερους αθώους μπορεί θέλει ειδική αντιμετώπιση. Δυστυχώς είναι ανάμεσά μας πλέον (για όλη την Ευρώπη μιλάω) οπότε είναι ακόμα πιο δύσκολο. Πρέπει να συνεργαστούν οι υπόλοιποι μουσουλμάνοι (αυτοί που είναι νορμάλ και θίγονται όταν τους θεωρούν τρομοκράτες) για να εντοπιστούν όσο περισσότεροι από τους άλλους γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Όταν λέει κάποιος "αυτά έχουν οι μετανάστες- πρόσφυγες" είναι ισοπέδωση. Αυτα εχει η ανεξελεγκτη μεταναστευση και συγκεκριμενα η λαθρομεταναστευση που ενισχυεται υπο τον μανδυα της προσφυγιας.. Ξερεις ποσο ηλιθια επικινδυνο ειναι να βγαινει μια κυρα Τασια και να λεει ανοιχτα συνορα για ολους και οποιος θελει δηλωνει προσφυγας??Αυτη ειναι η ισοπεδωση..Μην πω και για το πειραμα της πολυπολιτισμικοτητας που απετυχε παταγωδως . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εγώ έχω να πω ένα πράγμα αν και θα αντιμετωπίσω μεγάλη αντιπαράθεση . Αυτό που γίνεται γίνεται για κάποιο λόγο και ο λόγος αυτός είναι να χαθούν ζωές γιατί ξαφνικά έχουμε γίνει πολύ και δεν χωράμε . Και ποιο είναι το καλύτερο μέσο απαλλαγής των περισσευμάτων?? Μέσω πολέμου ή συγκρούσεων . ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΑ !!!!! Xτύπημα Λιακό στο ινσό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντάκω Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μην πω και για το πειραμα της πολυπολιτισμικοτητας που απετυχε παταγωδως . Για πες. Τι είναι αυτό το πείραμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Αυτα εχει η ανεξελεγκτη μεταναστευση και συγκεκριμενα η λαθρομεταναστευση που ενισχυεται υπο τον μανδυα της προσφυγιας.. Ξερεις ποσο ηλιθια επικινδυνο ειναι να βγαινει μια κυρα Τασια και να λεει ανοιχτα συνορα για ολους και οποιος θελει δηλωνει προσφυγας??Αυτη ειναι η ισοπεδωση..Μην πω και για το πειραμα της πολυπολιτισμικοτητας που απετυχε παταγωδως . Κάπου το συζητούσαμε και πριν κάποιους μήνες, λέγανε πολλοί ότι δεν είναι πρόσφυγες όλοι αυτοί και ότι περνάνε συστηματικά νέοι άντρες οι οποίοι είναι ύποπτοι...τελικά είχαν δίκιο. Για την πολυπολιτισμικότητα προσωπικά συμφωνώ. Δεν μπορούν να συνυπάρξουν όλοι με όλους, όπως έμαθε ο καθένας. Δεν το βρίσκω απαραίτητα κακό αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zein Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Όταν λέει κάποιος "αυτά έχουν οι μετανάστες- πρόσφυγες" είναι ισοπέδωση. Όταν λέει όμως "αυτά έχουν οι θρησκείες" θεωρείται σωστό από πολλούς! Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, λες και θα υπήρχε περίπτωση να κάνει κάτι αντίστοιχο μια ομάδα φανατικών Χριστιανών πχ... Εριτρεα, μια χωρα με επισημο ποσοστο χριστιανων 60% και με πολεις που το ποσοστο αγγιζει το 95%. Εριτρεα, μια χωρα που εχει τρελα ποσοστα στην κλειτοριδεκτομή και λοιπες φρικες.. Η ανθρωπινη αρωστεια στον εγγεφαλο δεν γνωριζει απο θρησκειες φιλε μου. Μπορουμε και να πουμε και για τον Μπρειβικ που δηλωνε χριστιανος και που ανετα αμα ειχε καφετι χρωμα και μιλαγε αραβικα θα ηταν σε καμια συρια τωρα στο πλευρο του ISIS. Kαι αμα δε σε πειθουν οι χριστιανοι , ας παρουμε και την πιο ειρηνικη θρησκεια στον κοσμο, τον βουδισμο. https://en.wikipedia.org/wiki/2013_Myanmar_anti-Muslim_riots Kαι ναι οντως, βουδιστες μοναχοι αρπαξαν μαχαιρια και τσεκουρια και εκαναν επιθεση σε ενα ισλαμικο σχολειο. Εκει δολοφονησαν 32 ανηλικους μαθητες και προσωπικο , που δε τους φταιξανε ποτε σε τιποτα. Ο φανατισμος δεν εχει ορια και η θρησκεια ειναι απλα ενα οχημα για να δικαιολογησει ενας δολοφονος-ψυχοπαθης-αρρωστος ανθρωπος τις πραξεις του και αντι να λεει "εγω απλα εκτελουσα εντολες" , να λεει "εγω απλα εκτελουσα τις εντολες ΤΟΥ ΘΕΟΥ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Παντως το Ισλαμ δεν περιοριζεται μονο ως θρησκεια..Ειναι πολιτικο καθεστως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις